یعنی چی با اومدن کلید های نهایی بالاتر میره؟؟؟ کلید نهایی چیه؟
اخه فانوسی جونم شما چرا انقد فروتنی خانومه گل. عزیزم قبووووووووووولی
والا پرونده های طلاق و....بررسی میکنیم. تو پبغام خصوصی بهت میگم کجا چون به این تایپک بقیه هم سر میزنن.
ممکنه همشهری داشته باشم تو این سایت....
salaaaaaaaaam azizam ..are ghorbunet beram farda zaman mosahebe ro elam mikonan azizam .:riz304:
یعنی چی با اومدن کلید های نهایی بالاتر میره؟؟؟ کلید نهایی چیه؟
واقعا؟!!:33:
سر به سرم نذار!!
مگه میشه؟!!
(این شوخیا عاقبت نداره ها!!خونم می افته گردنت ها!!:25r30wi![]()
فانوسی جون من انتخاب 12 شبانه شاهد بود.. الان رفتم تو سایت دیدم نوشته انتخاب 12 و کد مجل و رشته مجموعه روانشناسی. ارگان مصاحبه کننده دانشگاه شاهد ... همین.. این یعنی چی؟ یعنی باید برم مصاحبه شاهد؟ یعنی شاهر قبول شدم؟ کی هست مصاحبش؟[/size]
والا کتابا دستم نیس راوی جونم
بازم آیلین و بقیه بچه ها بیشتر میتونن کمک کنند...
شرمنده
سلام ، خوب من با دیدن درصدای شما از همین الان میرم تو تاپیک مطالعه گروهی ۹۳ بی شوخی میگم بدون اغراق ،.
آسیب شناسی روانی 53
نظریه های شخصیت 80
روان درمانی 26
ارزیابی روانشناختی 53
روانشناسی عمومی و رشد 38
روانشناسی فیزیولوژیک 77
روانشناسی بالینی 65
آمار 43
زبان 17 (یعنی اونقدر حالم بده واسه همین زبانم که نگووووووووووووووو:smiliess (5):...اینم شد درصد آخه؟!!)
میانگینم 48 شد!
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا:s
وای فانوسییییییییییییییی تبریک میگم دوستم عالیه...
ممنونم آیناز جونم...:thanks:
لطف داری...
(خدا عاقبتمون رو با این درصدها بخیر کنه...:25r30wi:اگه قبول نشم باید جواب این همه لطف رو چه جوری بدم؟)
الی جان اگه تو هم مثل فانوسی باشی که (ایشالا و به احتمال بالا مطمئنم هستی) باید بری تو تاپیک 93 چون به کمک شماها نیاز داریم
اره واسه منم اینطوریه
فانوسیییییییییییی حون جواب سوالمو راجع به شاهد بده عزیزم؟ یعنی من باید برم مصاحبه؟
بخاطر درصداتون بهتون تبریک میگم موفق باشید دانشجویان روانشناسی
اخه اصلا خوب نیست ، خیلی ناراحتم، به همین دلیل نمیخواستم درصد بگیرم. حالا تا اخر تابستون هر وقت یادش میوفتم یه دلشوره بدی میگیرم .