زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
یعنی چی با اومدن کلید های نهایی بالاتر میره؟؟؟ کلید نهایی چیه؟

کلید نهایی کلیدی هست که بعد از اعتراض های ما و بررسی های خودشون طبق برنامه ای که اعلام کردند تو 5 تیرماه اعلام می شه

fanoosi

New member
اخه فانوسی جونم شما چرا انقد فروتنی خانومه گل. عزیزم قبووووووووووولی
والا پرونده های طلاق و....بررسی میکنیم. تو پبغام خصوصی بهت میگم کجا چون به این تایپک بقیه هم سر میزنن.

ممکنه همشهری داشته باشم تو این سایت....

مرسی پرند جونم...لطف داری...کسی میتونه فروتن باشه که چیزی برای افتخار کردن بهش داشته باشه...فکر نکنم فروتنی شامل حال من بشه عزیزم...
امیدوارم همینطور که میگی بشه...قبول بشم (نه فقط به خاطر یکسال تلاشم... به خاطر همسرم...بیچاره خیلی عذاب کشیده به خاطر من!!)
ولی قبل از هر دعا و آرزویی برای خودم...خدا میدونه برای تک تک دوستام دعا میکنم که بهترین جای ممکن رو قبول بشن و نتیجه ی تلاششون رو ببینند...
ای وای پرند جان...چقدر تلخ...یعنی از پرونده ی طلاق تلخ تر همون پرونده ی طلاقه!
خدا بهت سعه ی صدر بده...کار سختیه...چه جوری قبول کردی دختر؟!
باشه گلم...بقیه ی فوضولی هامو منتقل میکنم به خصوصی...

fanoosi

New member
یعنی چی با اومدن کلید های نهایی بالاتر میره؟؟؟ کلید نهایی چیه؟

کلید اولیه یکسری غلط داره
انشالله فردا همگی میریم و اعتراض میزنیم...
و انشالله که درستش میکنن و کلید نهایی اعلام میشه...
واسه همین درصدها ممکنه جابه جا بشه...
(راستی بچه ها...مگه کلید نهایی به این زودیا اعلام میشه؟)

rawy

New member
واقعا؟!!:33:
سر به سرم نذار!!
مگه میشه؟!!
(این شوخیا عاقبت نداره ها!!خونم می افته گردنت ها!!:25r30wi:)

بسه فانوسی بسه
بشین یه برنامه بریز که چطوری همه بچه های تاپیکو به خرج خودت جمع کنی ببری توت خوری
البته به توت تنها راضی نیستمااااااا بعدشم ناهار و شام و یه هفته یه ماهی مزاحمتون هستیم :25r30wi::4d564ad6:

آخرین ویرایش:

eliii

New member
سلام ، خوب من با دیدن درصدای شما از همین الان میرم تو تاپیک مطالعه گروهی ۹۳ بی شوخی میگم بدون اغراق ،.

fanoosi

New member
فانوسی جون من انتخاب 12 شبانه شاهد بود.. الان رفتم تو سایت دیدم نوشته انتخاب 12 و کد مجل و رشته مجموعه روانشناسی. ارگان مصاحبه کننده دانشگاه شاهد ... همین.. این یعنی چی؟ یعنی باید برم مصاحبه شاهد؟ یعنی شاهر قبول شدم؟ کی هست مصاحبش؟[/size]

واسه مصاحبه اش میگن فردا سایت شاهد اعلام میکنه که تاریخ و ساعت مصاحبه به چه صورت هس...
ظاهرا بر اساس حروف الفبا دعوت میکنن برا مصاحبه...
خبری شد حتما بهتون میگم..

eliii

New member
بخاطر درصداتون بهتون تبریک میگم موفق باشید دانشجویان روانشناسی

rawy

New member
سلام ، خوب من با دیدن درصدای شما از همین الان میرم تو تاپیک مطالعه گروهی ۹۳ بی شوخی میگم بدون اغراق ،.

الی جان اگه تو هم مثل فانوسی باشی که (ایشالا و به احتمال بالا مطمئنم هستی) باید بری تو تاپیک 93 چون به کمک شماها نیاز داریم

fanoosi

New member
آسیب شناسی روانی 53
نظریه های شخصیت 80
روان درمانی 26
ارزیابی روانشناختی 53
روانشناسی عمومی و رشد 38
روانشناسی فیزیولوژیک 77
روانشناسی بالینی 65
آمار 43
زبان 17 (یعنی اونقدر حالم بده واسه همین زبانم که نگووووووووووووووو:smiliess (5):...اینم شد درصد آخه؟!!)
میانگینم 48 شد!
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا:s

وای فانوسییییییییییییییی تبریک میگم دوستم عالیه...

ممنونم آیناز جونم...:thanks:
لطف داری...
(خدا عاقبتمون رو با این درصدها بخیر کنه...:25r30wi:اگه قبول نشم باید جواب این همه لطف رو چه جوری بدم؟)

eliii

New member

الی جان اگه تو هم مثل فانوسی باشی که (ایشالا و به احتمال بالا مطمئنم هستی) باید بری تو تاپیک 93 چون به کمک شماها نیاز داریم

راوی جونم عزیزم من به اصرار دوستان درصد گرفتم ولی یا مثل بقیه یا پایین تر از دیگران ، راستش واقعا امیدی ندارم شاید شاید کاشان یا زنجان

fanoosi

New member
اره واسه منم اینطوریه
فانوسیییییییییییی حون جواب سوالمو راجع به شاهد بده عزیزم؟ یعنی من باید برم مصاحبه؟

پس با این حساب چه جوری تو تخمین رتبه شرکت کنیم؟
آره عزیزم...
همه ی کسانی که اسمشون اومده باید در تاریخی که اونا تعیین میکنن برن مصاحبه
حتی عدم شرکت در مصاحبه به منزله ی انصراف هستش...
انشالله موفق میشی دوستم
:smilies-azardl (113

eliii

New member
اخه اصلا خوب نیست ، خیلی ناراحتم، به همین دلیل نمیخواستم درصد بگیرم. حالا تا اخر تابستون هر وقت یادش میوفتم یه دلشوره بدی میگیرم .

parand

Well-known member
وااااااااااای بچه ها چقدر زود داره تایپیک میره جلو. واقعا عاجز شدم. پس سکوت میکنم.....
مثل فیلم سینمایی شده....

parand

Well-known member
اخه اصلا خوب نیست ، خیلی ناراحتم، به همین دلیل نمیخواستم درصد بگیرم. حالا تا اخر تابستون هر وقت یادش میوفتم یه دلشوره بدی میگیرم .

الی جونم درصداتو بزار. ببینیم چجوریه.
فقط توکل کن. چون دیگه همه چی گذشته.
امیدوارم نتیجه ی دلخواهتو بگیری.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا