آیناز من همه رو گرفتم, یعنی با این حساب رسمااااااااا ................ زدم![]()
اصلااااااااااا باااااااااااااااورم نمی شهههههههه, آخه اینننننننهمههههههههه تفاوتتتتتتتتتت؟؟؟؟ بین اونچه که با کلیدهای بچه ها حساب کردم با کلیدهای سازمان؟؟؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t:shocked::5:
کاش از اول نگاه نمی کردم که بیخودی امیدوار نشم
وای راوی....
اینطوری نگو....به خدا تو دلم خالی شد ها...
:sad: بچه ها درصداتون رو نمی گید ؟؟؟
خودم برا شروع می گم :
عمومی و رشد : 28.8
آسیب روانی : 57.8
نظریه شخصیت : 41.6
آمار و روش تحقیق : 28.8
نظریه های روان درمانی : 25
ارزیابی روان شناختی: 26.6
بنیادهای بیولوژیکی رفتار : 86.6
روانشناسی بالینی : 20
زبان :20
بعضی سوالات رو می دونستم و اشتباه زدم.... بعضی رو شک کردم درستم رو غلط کردم... زبان رو هم هیچ موقع تو هیچ آزمونی اینقدر پایین نزدم... اصلا باورم نمیشه...:wacsmiley:
یا در مورد این سوال:
در خصوص فراشناخت کدامیک از موارد زیر درست است؟
جواب صحیح طبق کتاب رشد لورابرک ج دوم فصل 11 تیتر چگونه استدلال علمی رشد میکند پاراگراف دوم جمله دقیق کتاب" پژوهشگران فکر میکنند درک فراشناختی محور استدلال علمی است."
که به غلط توی کلیدا گزینه ج یعنی فکر کردن درباره فکر رو گزینه صحیح اعلام کرده آقایون و خانومهای طراح سوال فکر کردن درباره فکر = نظریه ذهن یا tom.
سلام
چه خوب شد اومدین, ایشالا شما هم جزو قبولی ها هستین :4d564ad6:
فرم درخواست بررسی سوالات آزمون ***ساعت 16 روز 20/03/1392 فعال خواهد شد ***
چرا هیچکی نمیاد یه ذره حرف بزنیم غممون سبک شه, ترکیدم :sad::sadsmiley:
آخه راوی جون در مورد چی حرف بزنیم من که چهار پنج تا سوال رو که عین کتابن رو و هزار درصد مطمئنم که درستن تو کلیدا غلط زده
راوی جان سلام
منون از لطفت
زبان داره منو دق میده.خیلی وقت گذاشتم.همیشه متوسط میزدم.ولی تو آزمون اصلی خراب کردم.اگه قبول نشم مسولش زبانه و میرم تو انگلیس بمب گذاری میکنم.
تا سال دیگه زبا انگلسی باید حذف بشه
دلم نمی خواد از ناامیدی حرف بزنم, اما حقیقت اینه که اونچیزی که تو سالهای قبل دیدم گویا باید میانگین درصدها به 50 برسه واسه قبولی
من که هیچ امیدی ندارم, دیگه بهش فکر نمی کنم, پرونده امسال بسته شد
باور کن حالت تهوع داره منو میکشه...
سلام به همگی.
همگی خوبید دوستای گلم؟؟؟؟؟؟؟؟
من تازه رسیدم. هنوز لباسامو درنیاوردم نشستم پای نت....
خیلیم خستم....
میانگین ات چند شد راوی جونم؟