ایشالا زوتر خوب بشه. اما تو هم همه انتخابا رو بزن حالا شاید تا مهر شرایطت بهتر شد. خانم من فعلا برم 5 و نیم دارم نشستم هنوز اینجا:1dco2x0p1lilzhfpg1t
راحله جان منم امیدوارم حال مامانت کاملا خوب شه و خودتم قبول شی:heart:
مرسی ساناز جان. امیدوارم تو هم قبول بشی40): منم با بیو موافقم. اگه میتونی همه شهرا رو انتخاب کن. با اوضاعی که امسال دیدم ممکنه سال بعد بازم ظرفیتا کم بشه و بالطبع قبولی هم سختتر. من نمیتونم وگرنه حتما شهرای دیگه رو هم انتخاب میکردم چون بهتر از یکسال پشت کنکور موندنه.
lمرسی عزیزم.نمیدونم ولی با این نمره من فک نکنم امیدی باشه.باید واقع بین باشم.بی دقتیم حدی ذاره بخدا
احتمالا همرو انتخاب کنم.خیلی واسم سخته 1 سال دیگه موندن.قبول کردن این شرایط واسم سخته:sad:
چرا هیشکی اینجا نییییسسسس؟؟؟؟؟:mad_majidonline:
منم هستم راحله.خیلی دوست دارم باور کنم که هرچی قسمته و قسمته ما نبود ولییییییییییی..........:dadad4:بقیه سرشون تو اون یکی تاپیک شلوغه. انگار فقط منم که اونجا حرفی واسه گفتن ندارم:14:
بقیه سرشون تو اون یکی تاپیک شلوغه. انگار فقط منم که اونجا حرفی واسه گفتن ندارم:14:
سال دیگه قبول میشی راحله خانم .
برای شروع عجله ای نیست سطح علمیت خوبه میدونم با کمی تلاش به راحتی سال دیگه مشهد قبولی .
اون موقع من دیگه فارغ التحصیل شدم اما میتونم بهت کمک کنم رو کمک من برای دوران مطالعه کنکور و بعد از قبولی حساب کن
لااقل کامپیوتر رزرو شده تو آزمایشگاه امار زیستی مشهد داری یعنی کامپیوتری که الان دارم از پشتش تایپ می کنم .