دوست عزیز امضا :riz277:
:riz304: ZOT
به نظرم نمره ات 98 میشه و اگر این طور هست امید به قبولی هنوز داری . بعد از اعلام کلید نهایی نمره ات حدود 10 تایی بالاتر میرود به نظرم رتبه حدود 110 میآوریمن تقریبا یه ماه آخر کنکورای گذشته رو خوندم.با توجه به گفته های امید واسه قبولی 42 سوال رو ج دادم دیگه اونایی که شک داشتم ج ندادم.اما 7 تا با بیدقتی اشتباه زدم. آخه آدم سوال 5 به اون آسونی رو اشتباه میزنه؟:sadsmiley:
تنها گله ای که از خودم دارم اینه چرا با اینکه وقت سر جلسه اضافه داشتم دوباره سوالا رو چک نکردم.
و اگه بخوام بگم درسی رو چرا نخوندم اون زبانه که البته باید قبل از عید میخوندم:idea_majidonline:
تمام
دیگه پرونده کنکور بسته شد.کنکور و درس دیگه تنها هدف من نیست زندگیم در جریانه درس هم در کنارش.فعلا که تا آذر دارم.کنکور قبول شدم برنامه هام تغییر میکنه....
آره واقعا. حالا چطور شیرینی بده... به نظرت 5 نمره از نمرش به هرکسی بده خوبه؟آقا بابک دوسته عزیزمون هم خودشونو معرفی کردن حالا نوبت چیه؟؟؟؟:smilies-azardl (113
آره عااااالیه.راحله کجاست ببینیم پیشنهاد دیگه نداره؟؟؟:thumbsupsmileyanim:آره واقعا. حالا چطور شیرینی بده... به نظرت 5 نمره از نمرش به هرکسی بده خوبه؟
آره واقعا. حالا چطور شیرینی بده... به نظرت 5 نمره از نمرش به هرکسی بده خوبه؟
بچه ها کجائیییین؟؟؟آقا بابک قبول کرده نفری 5 نمره بهمون بده:thumbsupsmileyanim:من در خدمتن باشه خواهان اعلام کنند
من در خدمتن باشه خواهان اعلام کنند
آره اینم بد نیست...فقط شیرینی بابک این باشه که خرج سفر وبلیط هواپیما بچه هارو بده....نمره که دست خود بابک نیست بخواد ببخشدش (نمره وعده سر خرمنه دوستان. ساده نباشین:smilies:) ولی من یه پیشنهاد دارم که هم فاله و هم تماشا. چطوره همه بچه های انجمن یه سفر بیان مشهد هم واسه زیارت هم بابک شیرینیشو بده:25r30wi:
آره اینم بد نیست...فقط شیرینی بابک این باشه که خرج سفر وبلیط هواپیما بچه هارو بده....
آره اینم بد نیست...فقط شیرینی بابک این باشه که خرج سفر وبلیط هواپیما بچه هارو بده....
دوستان شمالی از بابک شیرینی بگیریید .