هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

yekta_63

New member
بابک خان اینو به چه زبونی نوشتی.......biostat نگفتین چکار کردین. در ضمن زهرا هم هیچی نگفته...

shayeste

New member
من تقریبا یه ماه آخر کنکورای گذشته رو خوندم.با توجه به گفته های امید واسه قبولی 42 سوال رو ج دادم دیگه اونایی که شک داشتم ج ندادم.اما 7 تا با بیدقتی اشتباه زدم. آخه آدم سوال 5 به اون آسونی رو اشتباه میزنه؟:sadsmiley:
تنها گله ای که از خودم دارم اینه چرا با اینکه وقت سر جلسه اضافه داشتم دوباره سوالا رو چک نکردم.
و اگه بخوام بگم درسی رو چرا نخوندم اون زبانه که البته باید قبل از عید میخوندم:idea_majidonline:
تمام
دیگه پرونده کنکور بسته شد.کنکور و درس دیگه تنها هدف من نیست زندگیم در جریانه درس هم در کنارش.فعلا که تا آذر دارم.کنکور قبول شدم برنامه هام تغییر میکنه....

آخرین ویرایش:

shayeste

New member
آقا چرا ویرایش میکنم درس نمیشه پستم خوووووووووو
تا آذر ک ل ا س دارم

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام /...

"" فکر کردن به گذشته مثل دویدن به دنبال باد ِ ""

یــه امزایی رو کــش رفتیــم /...

:ad54ad:

zErOOn3

Well-known member
دوست عزیز امضا :riz277:

سلام 23 مـــو /...

تــو ژبون مــو غلتــ املایـــی نــی ــا حتــی یه نشفــه کلمــه :a2d3:

Ha SHaYST JaN KHoSH VauMaDN B GRoOoHaCK MO
1 23 DG ...
:rolleyessmileyanim:

شایسته : یادــ ــه شایسته خودمون اوفتادیــم (یکی از بروبــچ _ لقبــش)

...............

آنتــی اَشبـــم /...

و چقدر دیر می فهمیم

که زندگی

همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم
:(40):
ATJAVAD ...

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام /...

در حال باش نه در آینده سیر کن نه در حسرت گذشته باش آنچه اکنون می گذرد از آن توست آینده ی تو در حال رقم می خورد و گذشته دیگر وجود نخواهد داشت !
فقط به کاری که اکنون درحال انجامش هستی بیندیش و نه حتی به انتهایش!:riz304:

sanaz

New member
آقا بابک دوسته عزیزمون هم خودشونو معرفی کردن حالا نوبت چیه؟؟؟؟:smilies-azardl (113

biosta

Well-known member
من تقریبا یه ماه آخر کنکورای گذشته رو خوندم.با توجه به گفته های امید واسه قبولی 42 سوال رو ج دادم دیگه اونایی که شک داشتم ج ندادم.اما 7 تا با بیدقتی اشتباه زدم. آخه آدم سوال 5 به اون آسونی رو اشتباه میزنه؟:sadsmiley:
تنها گله ای که از خودم دارم اینه چرا با اینکه وقت سر جلسه اضافه داشتم دوباره سوالا رو چک نکردم.
و اگه بخوام بگم درسی رو چرا نخوندم اون زبانه که البته باید قبل از عید میخوندم:idea_majidonline:
تمام
دیگه پرونده کنکور بسته شد.کنکور و درس دیگه تنها هدف من نیست زندگیم در جریانه درس هم در کنارش.فعلا که تا آذر دارم.کنکور قبول شدم برنامه هام تغییر میکنه....
به نظرم نمره ات 98 میشه و اگر این طور هست امید به قبولی هنوز داری . بعد از اعلام کلید نهایی نمره ات حدود 10 تایی بالاتر میرود به نظرم رتبه حدود 110 میآوری
هنوز بایستی صبر کرد و توکل به خدا .

rahele.t

New member
من در خدمتن باشه خواهان اعلام کنند

نمره که دست خود بابک نیست بخواد ببخشدش (نمره وعده سر خرمنه دوستان. ساده نباشین:smilies:) ولی من یه پیشنهاد دارم که هم فاله و هم تماشا. چطوره همه بچه های انجمن یه سفر بیان مشهد هم واسه زیارت هم بابک شیرینیشو بده:25r30wi:

آخرین ویرایش:

yekta_63

New member
نمره که دست خود بابک نیست بخواد ببخشدش (نمره وعده سر خرمنه دوستان. ساده نباشین:smilies:) ولی من یه پیشنهاد دارم که هم فاله و هم تماشا. چطوره همه بچه های انجمن یه سفر بیان مشهد هم واسه زیارت هم بابک شیرینیشو بده:25r30wi:
آره اینم بد نیست...فقط شیرینی بابک این باشه که خرج سفر وبلیط هواپیما بچه هارو بده....

rahele.t

New member
آره اینم بد نیست...فقط شیرینی بابک این باشه که خرج سفر وبلیط هواپیما بچه هارو بده....

خب اینو دیگه خودتون باهاش هماهنگ کنین چون به من که چیزی نمیماسه.
در مورد اون یکی دوستمونم من و بیو میتونیم به نیابت از همه شما ازش شیرینی بگیریم. آخه همشهری خودمونه:thumbsupsmileyanim:

بالا