هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

shayeste

New member
مائده جون منظورم 3تا شهریه که میتونم انتخاب کنم.
راستی رمان جدید چی داری؟؟؟

زهرا جون در حال حاضر دارم کتاب دلبند رو میخونم از تونی موریسون
البته چندتا کتاب دیگه و فیلم جور کردم که بخونم و ببینم.
اون دوستمون که واسه یه تست بستری شد اگه به تست اشتباه زدن و بی دقتیه من باید الان خودکشی کرده باشم:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:

babak.stat1

New member
از دوستان عزیز کسی در جریان نمرات قبول شدگان سال 91-90 هست؟؟؟؟
و اینکه نمرات قبول شدگان در سالهای متوالی معمولا بهم نزدیکه؟؟؟
یعنی سال 91-90 هم اگر کسی نمره بالای 155 کسب می کرد تک رقمی می آورد؟؟؟؟

biosta

Well-known member
از دوستان عزیز کسی در جریان نمرات قبول شدگان سال 91-90 هست؟؟؟؟
و اینکه نمرات قبول شدگان در سالهای متوالی معمولا بهم نزدیکه؟؟؟
یعنی سال 91-90 هم اگر کسی نمره بالای 155 کسب می کرد تک رقمی می آورد؟؟؟؟

سلام
دوستان تامل و تفکر کنید و در زمان ویرایش در صورتی که برایتان مقدور هست همین امسال با توجه به ترتیبی که برای خود انتخاب می کنید قبول شوید
تصمیم با خودتان هست در نظر بگیرید که یک سال ماندن ارزش دارد یا نه .
اگر واقعا کسی هستید بنشینید و وقت بگذارید و بخوانید کتاب های بیشتر و عمقی تر پس بمانید اما اگر در خودتان نمی بینید که امسال را حتی جدی تر از پارسال بخوانید سعی کنید امسال را نمانید .
دوست من همین طور که گفتید هست به طور کلی تقریبا" نمره ی بالاتر از 155 تک رقمی می شوند .
دوستان یک مطلب جالب که احتمالا" بدانید چون قبلا" چند ماه قبل گفته بودم
اگر داوطلبی در تمامی درس های کنکور ارشد آمار زیستی به درصد50 درصد دست یابد نمره ی 150 می آورد یعنی تقریبا" تک رقمی .
یعنی یه نوعی با متوسط 35 درصد در تمامی دروس تقریبا" می توان گفت داوطلبی آمار زیستی قبول می شود چرا که در این صورت نمره ی داوطلب می شود105 =300*35.
بهرحال کلید نهایی که بیاد تقریبا" نه تنها می توان گفت که داوطلب قبول هست یا نه بلکه می توان گفت تقریبا" که محل قبولی کجاست

sanaz

New member
سلام دوستان
داشتم نظرات شرکت کننده های کنکور سال قبلو میخوندم اکثریت از نحوه سوالا راضی بودن
آخه چرا امسال سوالا اینطوری بود؟من واقعا زحمت کشیدم ولی امیدی به قبولیم نیست....:14:

babak.stat1

New member
سلام دوستان
داشتم نظرات شرکت کننده های کنکور سال قبلو میخوندم اکثریت از نحوه سوالا راضی بودن
آخه چرا امسال سوالا اینطوری بود؟من واقعا زحمت کشیدم ولی امیدی به قبولیم نیست....:14:

سلام
جای نگرانی نیست چون سوال برا همه به یک صورت بوده البته فعلا همه اینطور میگن.

sanaz

New member
منم به نوبه خودم واقعا از زحمتاتون ممنونم باشد که باز هم از تجربیاتون استفاده کنیم

sanaz

New member
بعضی سوالا شک دارم ماکزیمم اشتباهامو 12 13 تا حساب کردم اونم از بی دقتیه زیااااد......

babak.stat1

New member
بعضی سوالا شک دارم ماکزیمم اشتباهامو 12 13 تا حساب کردم اونم از بی دقتیه زیااااد......

خب طبق گفته های بیو جان12 تا غلط 4تا درست و از بین میبره و نمرتون میشه حدودا 120 که طبق سال گذشته حتما قبولید پس جای نگرانی نی.
منم یه چندتا بیشتر از شما زدم و بیصبرانه منتظر اومدم کلید هستم.

sanaz

New member
امیدوارم غلطام بیشتر نباشه.انشالله همه بچه های این انجمن قبول شن چون زحمت کشیدن
پس این کلیدا کی میااااااااد؟:65d6a5d6s:

yekta_63

New member
منم حدودا مثل شما زدم سانازجون.حدودا5تاشو که با بی دقتی محض اشتباه کردم....ولی از وقتی دیدم همه اینطوری بودن یه کم امیدوارشدم.نگران نباش انشاا... هرچی خدا بخواد و مصلحتمون باشه همون میشه.هرچند خودم روزی 10باردفترچه رو زیرو رومیکنم که اگه این درست بشه بعدنمره م چند میشه...طوری که اطرافیانم دوست دارند دفترچمو ریزریز کنند...اخه شانسمون هرسال افزایش ظرفیت بوده امسال کاهش...واقعا آخرشیم

babak.stat1

New member
دوستان شما از همین الان رفتین تو این فاز ناراحتی؟؟؟
هنو که چیزی مشخص نی همه چی 1شنبه معلوم میشه پس تا اون زمان فقط باد منتظر موند.
راستی کسی راجبه سوال 9 ریاضی و راه حلی که یکی از بچه داد نظری نداره؟؟؟؟

sanaz

New member
کنکور پارسالو منم دادم رتبم شد 177 اونم بی دقتی کرده بودم زیاااااااد...:14:
امسال اومده بودم قبول شم.خدائیش پراکندگی سوالا استاندارد بود پارسال...مرسی یکتا جون آره فقط باید به خدا توکل کرد هرچه مصلحتمونه
آقا بابک چه کنیم که 1 سال منتظر بودیم حالا شانس ما ظرفیتا کم شدن سوالام که ماشاا...
بازم به قول یکتا چون وضعیت تقریبا همه اینطوره شاید فرجی شد:thumbsupsmileyanim:

shekoofeh

New member
خب ناراحتي هم داره به خصوص براي من كه 3 تا از سوالا را درست جواب دادم بعد شك كردم و جوابا را عوض كردم يعني 12 نمره را خيلي راحت از دست دادم
در مورد سوال 9 جواب درست 15 ميشه چون كل مسافت طي شده را ميخواسته اما اكثرا با بي دقتي جا به جايي را حساب كردن و به عدد 5 رسيدن كه تو گزينه ها نيست.
راه حلي هم كه داده شده درسته.

babak.stat1

New member
خب ناراحتي هم داره به خصوص براي من كه 3 تا از سوالا را درست جواب دادم بعد شك كردم و جوابا را عوض كردم يعني 12 نمره را خيلي راحت از دست دادم
در مورد سوال 9 جواب درست 15 ميشه چون كل مسافت طي شده را ميخواسته اما اكثرا با بي دقتي جا به جايي را حساب كردن و به عدد 5 رسيدن كه تو گزينه ها نيست.
راه حلي هم كه داده شده درسته.

نظرت راجبه سوال 61 چیه؟؟؟؟

shekoofeh

New member
سوال 61 كه صددر صد بايد حذف بشه چون 3تا گزينه صحيح داره
همچنين سوال 38 - 45 و 59 هم بايد حذف بشه در موردسوال 24 شما نظري نداريد به نظر من جواب تو گزينه ها نيست.

babak.stat1

New member
سوال 61 كه صددر صد بايد حذف بشه چون 3تا گزينه صحيح داره
همچنين سوال 38 - 45 و 59 هم بايد حذف بشه در موردسوال 24 شما نظري نداريد به نظر من جواب تو گزينه ها نيست.

سوال 61 که من با شما موافقم.
سوال 38 رو نزدمشما دلیلتون برا حذف چیه؟؟؟
سوال 45 هم باشما موافقم باید حذف شه.
سوال 59 رو با هر دو روش تقریبا 8 بدست آوردم که گزینه الف بود.

بالا