هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

biosta

Well-known member
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست. آنچه البته بجایی نرسد، فریادست ( یغمائی جندقی).

shayeste

New member
کتاب استخوانهای دوس داشتنی هم تمومید.ساناز برو اون تاپیک اعلام کن چه کردی؟

rahele.t

New member
حال مامانمم بهتره. میخواستم بگم بد نیست ولی تصمیم گرفتم ازین ببعد کلمات مثبت استفاده کنم:a2d3: چند روز دیگه برمیگردیم شهر خودمون ایشالا:4d564ad6: دعا کن.

shayeste

New member
ایشالا زوتر خوب بشه. اما تو هم همه انتخابا رو بزن حالا شاید تا مهر شرایطت بهتر شد. خانم من فعلا برم 5 و نیم دارم نشستم هنوز اینجا:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sanaz

New member
راحله جان منم امیدوارم حال مامانت کاملا خوب شه و خودتم قبول شی:heart:

rahele.t

New member
راحله جان منم امیدوارم حال مامانت کاملا خوب شه و خودتم قبول شی:heart:

مرسی ساناز جان. امیدوارم تو هم قبول بشی
:(40): منم با بیو موافقم. اگه میتونی همه شهرا رو انتخاب کن. با اوضاعی که امسال دیدم ممکنه سال بعد بازم ظرفیتا کم بشه و بالطبع قبولی هم سختتر. من نمیتونم وگرنه حتما شهرای دیگه رو هم انتخاب میکردم چون بهتر از یکسال پشت کنکور موندنه.

sanaz

New member

مرسی ساناز جان. امیدوارم تو هم قبول بشی
:(40): منم با بیو موافقم. اگه میتونی همه شهرا رو انتخاب کن. با اوضاعی که امسال دیدم ممکنه سال بعد بازم ظرفیتا کم بشه و بالطبع قبولی هم سختتر. من نمیتونم وگرنه حتما شهرای دیگه رو هم انتخاب میکردم چون بهتر از یکسال پشت کنکور موندنه.

lمرسی عزیزم.نمیدونم ولی با این نمره من فک نکنم امیدی باشه.باید واقع بین باشم.بی دقتیم حدی ذاره بخدا

rahele.t

New member
lمرسی عزیزم.نمیدونم ولی با این نمره من فک نکنم امیدی باشه.باید واقع بین باشم.بی دقتیم حدی ذاره بخدا

اگه سوالایی که بچه ها میگفتن حذف بشه که نمرت خیلی بیشتر میشه و میتونی جزو نفرات آخر قبول شی. انتخاب کن یا قبول میشی یا نمیشی. حداقل بهتر از اینه که بعدا پشیمون بشی.

sanaz

New member
احتمالا همرو انتخاب کنم.خیلی واسم سخته 1 سال دیگه موندن.قبول کردن این شرایط واسم سخته:sad:

sanaz

New member
بقیه سرشون تو اون یکی تاپیک شلوغه. انگار فقط منم که اونجا حرفی واسه گفتن ندارم:14:
منم هستم راحله.خیلی دوست دارم باور کنم که هرچی قسمته و قسمته ما نبود ولییییییییییی..........:dadad4:

rahele.t

New member
ساناز جون اصلا امیدتو از دست نده. من امسال ضربشو بدجور خوردم:j58r36j3gcr4suxymup نگاه نکن الان دارم اینجا پست میذارم دلم بدجور...:sadsmiley: بهرحال گذشته دیگه. با ماتم گرفتن که چیزی درست نمیشه. احتمالا از یکی دو هفته دیگه دوباره شروع میکنم. ناامیدی که فایده نداره:a2d3:

biosta

Well-known member
بقیه سرشون تو اون یکی تاپیک شلوغه. انگار فقط منم که اونجا حرفی واسه گفتن ندارم:14:

سال دیگه قبول میشی راحله خانم .
برای شروع عجله ای نیست سطح علمیت خوبه میدونم با کمی تلاش به راحتی سال دیگه مشهد قبولی .
اون موقع من دیگه فارغ التحصیل شدم اما میتونم بهت کمک کنم رو کمک من برای دوران مطالعه کنکور و بعد از قبولی حساب کن
لااقل کامپیوتر رزرو شده تو آزمایشگاه امار زیستی مشهد داری یعنی کامپیوتری که الان دارم از پشتش تایپ می کنم .

rahele.t

New member
سال دیگه قبول میشی راحله خانم .
برای شروع عجله ای نیست سطح علمیت خوبه میدونم با کمی تلاش به راحتی سال دیگه مشهد قبولی .
اون موقع من دیگه فارغ التحصیل شدم اما میتونم بهت کمک کنم رو کمک من برای دوران مطالعه کنکور و بعد از قبولی حساب کن
لااقل کامپیوتر رزرو شده تو آزمایشگاه امار زیستی مشهد داری یعنی کامپیوتری که الان دارم از پشتش تایپ می کنم .

ممنون دوست عزیز. سال دیگه آسمونم به زمین بیاد من باید قبول شم. ممنون میشم اگه بازم کمکم کنین:rose: و لطفا مواظب کامپیوتر من باشین و باهاش بدرفتاری نکنین:auizz3ffy9vla57584x

بالا