کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vitamin

New member
دوستان زير ارائه شد را اعمال كرده اند :

iran khanom/xavi/Gilda/ sky/patris/marva/karshenasgh/arman/trycon/manizheh/fatiguli/Briana /kapa
ماهمچنان منتظريم ...
:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
سلام بچه ها.طرحتون تموم شده یانه؟؟؟من دیررسیدم اگه هنوز متنی یالغتی مونده بگین من پیداکنم؟

سلام دوست عزیز. خوش آمدی. اگر کتاب لزگی رو داری میشه لطف کنی از قسمت متن های متفرقه متن 16 رو شما انجام بدی؟ میشه صفحه 216 و 217. باید لغات توی متن و لغات توی سؤالای مربوط به متن رو در بیاری و بعد از تایپ کردن، توی تاپیک کلمات لزگی بزاری یا برای ایران خانوم بفرستی. اگر موافقی لطفاً زودتر اعلام کن تا بتونی در طرحمون شریک بشی...

karshenasgh

New member
دوستان یادمه چندوقت پیش ایران خانم پیشنهاد دادند که متنهارو هم ترجمه کنیم
نظرتون چیه؟

آره. خیلی خوب میشه. اگه کسانی پیدا بشن که حاضر بشن متن ها رو ترجمه کنن خیلی خوب میشه. من که قسمت مربوط به خودمو ، هم لغاتشو در آوردم، هم ترجمش کردم. کسانی که ترجمه من به دستشون رسیده نظرشون در مورد ترجمه من چی بوده. من زبانم خیلی خوب نیست اما سعی ام رو کردم. اگه اشکالاتی توش وجود داره لطفاً بهم بگین...

setare67

New member
سلام دوست عزیز. خوش آمدی. اگر کتاب لزگی رو داری میشه لطف کنی از قسمت متن های متفرقه متن 16 رو شما انجام بدی؟ میشه صفحه 216 و 217. باید لغات توی متن و لغات توی سؤالای مربوط به متن رو در بیاری و بعد از تایپ کردن، توی تاپیک کلمات لزگی بزاری یا برای ایران خانوم بفرستی. اگر موافقی لطفاً زودتر اعلام کن تا بتونی در طرحمون شریک بشی...
سلام.آره موافقم.فقط باهمون مسئولتون یعنی ایران خانوم هماهنگ کردین؟؟؟من لغاتشو 3روز دیگه میفرستم یعنی سه شنبه.فقط لغاتشودربیارم یابایدمتنشم معنی کنم؟؟؟ممنون که جوابمودادی

kapa

New member
شما حجم مطلبت خیلی زیادبود همه رو معنی کردی؟؟؟آخه اگه مونده بگو تاکمکت کنم؟تا منم تو این کار یه سهمی داشته باشم

من مهارت 12 رو برداشتم ... شما اگه مایل هستید , هرکدوم از متن هاشو که میتونید انجام بدید , اعلام کنید ..

اینجوری میتونید در طرح شرکت کنم ...

setare67

New member
من مهارت 12 رو برداشتم ... شما اگه مایل هستید , هرکدوم از متن هاشو که میتونید انجام بدید , اعلام کنید ..

اینجوری میتونید در طرح شرکت کنم ...
آخه نفرقبلی به من گفت متن 16 متفرقه رولغاتشودربیارم

kapa

New member
سلام
ميشه يكي لطف كنه لغاتي كه تا حالا درآورده شده رو پشت هم بذاره كه بتونم كپيشون كنم؟؟؟؟؟
سرگيجه گرفتم بس كه اين صفحه واون صفحه رو گشتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
راستي قضيه برنامه لايتنري كه رو گوشي نصب ميشه چيه؟ هموني كه تو صفحات اول صادق گفته
تورو خدا زودتر :65d6a5d6s:
ممنون از دوستي كه جوابمو داد و يك سوال ديگه: گرامرو از رو چي بخونم؟ كتاب grammer in use خوبه؟؟؟؟
موفق باشين دوستان

سلام ..کارتونو که انجام بدید و ارائه ش کنید , ایران خانم فایل مرتب شده رو براتون میفرسته ....
برنامه لایتنر رو من استفاده نکردم ... دوستان باید بگن ..
گرامر من به شخصه از روی کتاب زبان جامع کنکور سراسری " انتشارات خیلی سبز" میخونم .چون داداشم کنکوریه .. اما برا ما ارشدا کلش سنگینه و نیازی نیست بخریدش ... باید از کتاب فروشی ها یه گرامر ساده بخواهید ..

grammer in use رو هم نمیشناسم ... دوستان دیگه هم باید نظر بدن

کتی خانوم لطف در انجمن عج.ل نباشید برای پاسخ گرفتن ... چون بچه ها دارن درس میخونن , دیر به دیر میان سراغ انجمن .. پس صبور باشید

kapa

New member
سلام دوست عزیز. ایران خانوم زحمت کشیدند و خودشون لغاتو در برنامه word کنار هم گذاشتند و به صورت کتاب در آوردند. پس نیازی نیست که شما اونا رو از اینجا کپی کنی. زمانی که تکلیفی که بهت محول شده رو تحویل بدی، ایران خانوم، هم لغات رو، هم برنامه لایتنر رو برات ایمیل می کنه و توضیحات لازم رو هم بهت می ده. پس نگران نباش. موفق باشی...

کارشناس عزیز شرمنده ... هیچ حواسم نبود که شما جواب کتی رو داده بودید ... عذر ..

شد تکرار

setare67

New member
خوب فبها المراد ... امر امره کارشناس عزیزه ... شما لطف کن پس همون متن 16 متفرقه رو معنی کن
باشه.فقط جوابمونداد.پرسیده بودم فقط معنی لغاتشوواستون بفرستم یامعنی کل متنشو؟؟؟اگه لطف کنین تا فردا جوابموبدین ممنون میشم

xavi

New member
باشه.فقط جوابمونداد.پرسیده بودم فقط معنی لغاتشوواستون بفرستم یامعنی کل متنشو؟؟؟اگه لطف کنین تا فردا جوابموبدین ممنون میشم

سلام دوست عزیز
والله من فکر کنم متن 16 ارائه شده قبلا البته مطمئن نیستم
اما اگه ارائه نشده باید فقط لغاتشو که شامل لغات متن و لغتهای سوالاتی که بعد از متن اومده رو هم ترجمه کنین

kapa

New member
دوستان به امر ویتامین عزیز ارائه شد اعمال گردید

vitamin

New member
سلام بچه ها ميخواستم بگم من ديگه كمتر به تاپيك سر ميزنم ديگه شمارش معكوس شروع شده به كنكور نزديك شديم ميخوام اين چند وقت باقيمانده نهايت تلاشمو بكنم
اميدوارم همگي موفق باشيد ويتامين هم مصرف كنيد واسه سلامتي خيلي خوبه :smilies:
البته من متن 18 كه قبول كردمو به ميل ايران خانم ارسال ميكنم دوستان ارائه شد را انجام بدن بابا پير شدم اينقدر گفتم :riz277: :smiliess (10):

kapa

New member
سلام بچه ها ميخواستم بگم من ديگه كمتر به تاپيك سر ميزنم ديگه شمارش معكوس شروع شده به كنكور نزديك شديم ميخوام اين چند وقت باقيمانده نهايت تلاشمو بكنم
اميدوارم همگي موفق باشيد ويتامين هم مصرف كنيد واسه سلامتي خيلي خوبه :smilies:
البته من متن 18 كه قبول كردمو به ميل ايران خانم ارسال ميكنم دوستان ارائه شد را انجام بدن بابا پير شدم اينقدر گفتم :riz277: :smiliess (10):

ویتامین جان , من به نوبه ی خودم از ته قلبم برات آرروی موفقیت میکنم ... توکل کن به خدا و تلاش کن , دعای دوستان پشت سرته ..

ما اصلا میریم مولتی ویتامین میخریم میخوریم !!!!!!!!! + مینرال :tonguesmiley:

در پناه حق باشی .. ما رو هم دعا کن

iran khanom

Member
سلام.آره موافقم.فقط باهمون مسئولتون یعنی ایران خانوم هماهنگ کردین؟؟؟من لغاتشو 3روز دیگه میفرستم یعنی سه شنبه.فقط لغاتشودربیارم یابایدمتنشم معنی کنم؟؟؟ممنون که جوابمودادی

سلام عزيزم ما منتظريم تا لغات متن را سريعتر ارائه دهيدمرسي.

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
كاپاي عزيز فكر كنم اين ناجوانمردانه است.متوني كه شما برداشتين حجمش زياد است.هر چقدرش مانده بگوييد.بقيه را خود انجام ميدهم .ممنون

iran khanom

Member
آره. خیلی خوب میشه. اگه کسانی پیدا بشن که حاضر بشن متن ها رو ترجمه کنن خیلی خوب میشه. من که قسمت مربوط به خودمو ، هم لغاتشو در آوردم، هم ترجمش کردم. کسانی که ترجمه من به دستشون رسیده نظرشون در مورد ترجمه من چی بوده. من زبانم خیلی خوب نیست اما سعی ام رو کردم. اگه اشکالاتی توش وجود داره لطفاً بهم بگین...

بسيار بسيار بسيار عالي و بي نقص.هر دو كارتان بسيار بادقت و بي نقص انجام شده بود.و واقعا وقت صرف كرده بوديد.ممنونم از شما.خداوند يارتان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا