kapa
New member
ممنون از زحمات شما و بقيه دوستان.در پناه خداوند موفق و سالم باشيد
مخلصم .................
ممنون از زحمات شما و بقيه دوستان.در پناه خداوند موفق و سالم باشيد
(سلام
بله منم هستم
ببخشيد كه دير به دير جواب ميدم سرم خيييييلي شلوغه
كجارو بايد در بيارم؟ شماره صفحه اش ام بگين
شايد يه كم طول بكشه موردي نيس؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بله منم هستم
ببخشيد كه دير به دير جواب ميدم سرم خيييييلي شلوغه
كجارو بايد در بيارم؟ شماره صفحه اش ام بگين
شايد يه كم طول بكشه موردي نيس؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چشم متن 20 با من
سعي ميكنم حداكثر تا جمعه برسونمش
موفق باشييييييييييييييين دوستان
سلام بچه ها
يه سوال دارم لطفا جواب بدين
من به اين نتيجه رسيدم كه تو كنكور از متن ها راحتتر ميشه نمره گرفت تا از سوالات لغات و بهتر ديدم كه از الان تمركزم بيشتر روي مهارتهاي متن باشه آخه بعضي از مهارتهاي لغات لزگي واقعا سخته :wacsmiley:
شما چي كار ميكنين؟ زبانو چطور ميخونين؟ لطفا راهنماييم كنين تا از استرس نمردم :smiliess (2):
سلام بچه ها.طرحتون تموم شده یانه؟؟؟من دیررسیدم اگه هنوز متنی یالغتی مونده بگین من پیداکنم؟
سلام خوبی منم علوم ازمایشگاهی میخونم راستش هنوز برا ارشد خوندن تصمیم نگرفتم میتونی درباره رشته انتخابیت کمی توضیح بدی
سلام بچه ها
يه سوال دارم لطفا جواب بدين
من به اين نتيجه رسيدم كه تو كنكور از متن ها راحتتر ميشه نمره گرفت تا از سوالات لغات و بهتر ديدم كه از الان تمركزم بيشتر روي مهارتهاي متن باشه آخه بعضي از مهارتهاي لغات لزگي واقعا سخته :wacsmiley:
شما چي كار ميكنين؟ زبانو چطور ميخونين؟ لطفا راهنماييم كنين تا از استرس نمردم :smiliess (2):
شما حجم مطلبت خیلی زیادبود همه رو معنی کردی؟؟؟آخه اگه مونده بگو تاکمکت کنم؟تا منم تو این کار یه سهمی داشته باشمسلام ... باید لطف کنید منتظر بمونید تا ایران خانوم بهتون بگن چکار کنید ... راه داره فک کنم ....
سلام
ميشه يكي لطف كنه لغاتي كه تا حالا درآورده شده رو پشت هم بذاره كه بتونم كپيشون كنم؟؟؟؟؟
سرگيجه گرفتم بس كه اين صفحه واون صفحه رو گشتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
راستي قضيه برنامه لايتنري كه رو گوشي نصب ميشه چيه؟ هموني كه تو صفحات اول صادق گفته
تورو خدا زودتر :65d6a5d6s:
ممنون از دوستي كه جوابمو داد و يك سوال ديگه: گرامرو از رو چي بخونم؟ كتاب grammer in use خوبه؟؟؟؟
موفق باشين دوستان