کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

katii

New member
سلام
بله منم هستم
ببخشيد كه دير به دير جواب ميدم سرم خيييييلي شلوغه
كجارو بايد در بيارم؟ شماره صفحه اش ام بگين
شايد يه كم طول بكشه موردي نيس؟؟؟؟؟؟؟

kapa

New member
سلام
بله منم هستم
(
سلام ... البته باید دستور اصلی رو ایران خانوم بگن ... اما فکر کنم شما یکی از متون 19 یا 20 از متون متفرقه رو بردارید(یکیشو هم یه کاربر دیگه قراره برداره به امید خدا) ....کتاب دم دستم نیست صفحشو بگم ...

یفقط باید یه زمانی رو لطف کنید معلوم کنید که تحویلش بدید .. مثلا یه هفته .. بعد باید لطف کنید اکثر لغات رو معنی کنید .

با ایران خانوم هماهنگ کنید

karshenasgh

New member
متن 19 صفحه 220 - متن 20 صفحه 221
حالا کدومشو برمی داری katii جان و کی تحویلش میدی؟...

ضمناً باید هم لغات متن رو در بیاری هم لغات سؤالایی که بعد از متن مطرح شده...

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
سلام
بله منم هستم

سلام عزيزم .همانطور كه دوستاي خوبم گفتن متن 20 با شما.ممنون از همگي.

سما

New member
سلام خوبی منم علوم ازمایشگاهی میخونم راستش هنوز برا ارشد خوندن تصمیم نگرفتم میتونی درباره رشته انتخابیت کمی توضیح بدی

katii

New member
سلام
چشم متن 20 با من
سعي ميكنم حداكثر تا جمعه برسونمش

موفق باشييييييييييييييين دوستان

setare67

New member
سلام بچه ها.طرحتون تموم شده یانه؟؟؟من دیررسیدم اگه هنوز متنی یالغتی مونده بگین من پیداکنم؟

katii

New member
سلام بچه ها
يه سوال دارم لطفا جواب بدين
من به اين نتيجه رسيدم كه تو كنكور از متن ها راحتتر ميشه نمره گرفت تا از سوالات لغات و بهتر ديدم كه از الان تمركزم بيشتر روي مهارتهاي متن باشه آخه بعضي از مهارتهاي لغات لزگي واقعا سخته :wacsmiley:
شما چي كار ميكنين؟ زبانو چطور ميخونين؟ لطفا راهنماييم كنين تا از استرس نمردم :smiliess (2):

kapa

New member
سلام بچه ها
من به اين نتيجه رسيدم كه تو كنكور از متن ها راحتتر ميشه نمره گرفت تا از سوالات لغات و بهتر ديدم كه از الان تمركزم بيشتر روي مهارتهاي متن باشه آخه بعضي از مهارتهاي لغات لزگي واقعا سخته :wacsmiley:
شما چي كار ميكنين؟ زبانو چطور ميخونين؟ لطفا راهنماييم كنين تا از استرس نمردم :smiliess (2):

سلام مجدد ... حرفتون درسته ... اما اگه روی گرامر هم در حد دبیرستان کار کنید میتونید خیلی از سوالای لغت رو هم جواب بدید .. چون توی خیلیاشون نکته گرامری نهفته ست , حتی اگه معنیشونو متوجه نشید ...
من که خودم فقط روی متن بیشتر کار میکنم ..بعد از اون گرامر ... در ضمن اینا تا جائی که بتونم لغت ...

توکلتون به خدا باشه بعدش زیاد تلاش کنید , به نظرتون دیگه دلیلی برا استرس می مونه ؟؟؟؟

kapa

New member
سلام بچه ها.طرحتون تموم شده یانه؟؟؟من دیررسیدم اگه هنوز متنی یالغتی مونده بگین من پیداکنم؟

سلام ... باید لطف کنید منتظر بمونید تا ایران خانوم بهتون بگن چکار کنید ... راه داره فک کنم ....

kapa

New member
سلام خوبی منم علوم ازمایشگاهی میخونم راستش هنوز برا ارشد خوندن تصمیم نگرفتم میتونی درباره رشته انتخابیت کمی توضیح بدی

سلام سما خانوم ... ورودتون رو به انجمن تبریک میگم ... اما متاسفانه این قسمت مربوط به مشاوره نیست ... شما باید به قسمت مشاوره یا قسمت مربوطه تشریف ببرید تا بچه ها جوابتون رو بدن

یعنی مراجعه به انجمن تخصصی رشتتون در همین انجمن علوم پزشکی

آخرین ویرایش:

vitamin

New member
سلام بچه ها

سلام قبول دارم بعضي از متن ها خيلي سخت معني ميشن اما اگه دقت كني بعضي از لغات در بيشتر متن ها مشتركه پس سختي كار اوايل كاره سعي كن خوب لغت كار كني

zanbagh

New member
سلام
ايران خانوم من لغاتوكامل گذاشتم ديگه نيازي نيست ويرايشش كنيد
صفحه 43
مرسي

آخرین ویرایش:

setare67

New member
شما حجم مطلبت خیلی زیادبود همه رو معنی کردی؟؟؟آخه اگه مونده تا من کمکت کنم؟؟

setare67

New member
سلام ... باید لطف کنید منتظر بمونید تا ایران خانوم بهتون بگن چکار کنید ... راه داره فک کنم ....
شما حجم مطلبت خیلی زیادبود همه رو معنی کردی؟؟؟آخه اگه مونده بگو تاکمکت کنم؟تا منم تو این کار یه سهمی داشته باشم

xavi

New member
دوستان یادمه چندوقت پیش ایران خانم پیشنهاد دادند که متنهارو هم ترجمه کنیم
نظرتون چیه؟

katii

New member
سلام
ميشه يكي لطف كنه لغاتي كه تا حالا درآورده شده رو پشت هم بذاره كه بتونم كپيشون كنم؟؟؟؟؟
سرگيجه گرفتم بس كه اين صفحه واون صفحه رو گشتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
راستي قضيه برنامه لايتنري كه رو گوشي نصب ميشه چيه؟ هموني كه تو صفحات اول صادق گفته
تورو خدا زودتر :65d6a5d6s:
ممنون از دوستي كه جوابمو داد و يك سوال ديگه: گرامرو از رو چي بخونم؟ كتاب grammer in use خوبه؟؟؟؟
موفق باشين دوستان

karshenasgh

New member
سلام
ميشه يكي لطف كنه لغاتي كه تا حالا درآورده شده رو پشت هم بذاره كه بتونم كپيشون كنم؟؟؟؟؟
سرگيجه گرفتم بس كه اين صفحه واون صفحه رو گشتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
راستي قضيه برنامه لايتنري كه رو گوشي نصب ميشه چيه؟ هموني كه تو صفحات اول صادق گفته
تورو خدا زودتر :65d6a5d6s:
ممنون از دوستي كه جوابمو داد و يك سوال ديگه: گرامرو از رو چي بخونم؟ كتاب grammer in use خوبه؟؟؟؟
موفق باشين دوستان

سلام دوست عزیز. ایران خانوم زحمت کشیدند و خودشون لغاتو در برنامه word کنار هم گذاشتند و به صورت کتاب در آوردند. پس نیازی نیست که شما اونا رو از اینجا کپی کنی. زمانی که تکلیفی که بهت محول شده رو تحویل بدی، ایران خانوم، هم لغات رو، هم برنامه لایتنر رو برات ایمیل می کنه و توضیحات لازم رو هم بهت می ده. پس نگران نباش. موفق باشی...

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا