سلام بچه ها.طرحتون تموم شده یانه؟؟؟من دیررسیدم اگه هنوز متنی یالغتی مونده بگین من پیداکنم؟
دوستان یادمه چندوقت پیش ایران خانم پیشنهاد دادند که متنهارو هم ترجمه کنیم
نظرتون چیه؟
سلام.آره موافقم.فقط باهمون مسئولتون یعنی ایران خانوم هماهنگ کردین؟؟؟من لغاتشو 3روز دیگه میفرستم یعنی سه شنبه.فقط لغاتشودربیارم یابایدمتنشم معنی کنم؟؟؟ممنون که جوابمودادیسلام دوست عزیز. خوش آمدی. اگر کتاب لزگی رو داری میشه لطف کنی از قسمت متن های متفرقه متن 16 رو شما انجام بدی؟ میشه صفحه 216 و 217. باید لغات توی متن و لغات توی سؤالای مربوط به متن رو در بیاری و بعد از تایپ کردن، توی تاپیک کلمات لزگی بزاری یا برای ایران خانوم بفرستی. اگر موافقی لطفاً زودتر اعلام کن تا بتونی در طرحمون شریک بشی...
شما حجم مطلبت خیلی زیادبود همه رو معنی کردی؟؟؟آخه اگه مونده بگو تاکمکت کنم؟تا منم تو این کار یه سهمی داشته باشم
آخه نفرقبلی به من گفت متن 16 متفرقه رولغاتشودربیارممن مهارت 12 رو برداشتم ... شما اگه مایل هستید , هرکدوم از متن هاشو که میتونید انجام بدید , اعلام کنید ..
اینجوری میتونید در طرح شرکت کنم ...
سلام
ميشه يكي لطف كنه لغاتي كه تا حالا درآورده شده رو پشت هم بذاره كه بتونم كپيشون كنم؟؟؟؟؟
سرگيجه گرفتم بس كه اين صفحه واون صفحه رو گشتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
راستي قضيه برنامه لايتنري كه رو گوشي نصب ميشه چيه؟ هموني كه تو صفحات اول صادق گفته
تورو خدا زودتر :65d6a5d6s:
ممنون از دوستي كه جوابمو داد و يك سوال ديگه: گرامرو از رو چي بخونم؟ كتاب grammer in use خوبه؟؟؟؟
موفق باشين دوستان
سلام دوست عزیز. ایران خانوم زحمت کشیدند و خودشون لغاتو در برنامه word کنار هم گذاشتند و به صورت کتاب در آوردند. پس نیازی نیست که شما اونا رو از اینجا کپی کنی. زمانی که تکلیفی که بهت محول شده رو تحویل بدی، ایران خانوم، هم لغات رو، هم برنامه لایتنر رو برات ایمیل می کنه و توضیحات لازم رو هم بهت می ده. پس نگران نباش. موفق باشی...
آخه نفرقبلی به من گفت متن 16 متفرقه رولغاتشودربیارم
باشه.فقط جوابمونداد.پرسیده بودم فقط معنی لغاتشوواستون بفرستم یامعنی کل متنشو؟؟؟اگه لطف کنین تا فردا جوابموبدین ممنون میشمخوب فبها المراد ... امر امره کارشناس عزیزه ... شما لطف کن پس همون متن 16 متفرقه رو معنی کن
باشه.فقط جوابمونداد.پرسیده بودم فقط معنی لغاتشوواستون بفرستم یامعنی کل متنشو؟؟؟اگه لطف کنین تا فردا جوابموبدین ممنون میشم
باشه.فقط جوابمونداد.پرسیده بودم فقط معنی لغاتشوواستون بفرستم یامعنی کل متنشو؟؟؟اگه لطف کنین تا فردا جوابموبدین ممنون میشم
دوستان به امر ویتامین عزیز ارائه شد اعمال گردید
سلام بچه ها ميخواستم بگم من ديگه كمتر به تاپيك سر ميزنم ديگه شمارش معكوس شروع شده به كنكور نزديك شديم ميخوام اين چند وقت باقيمانده نهايت تلاشمو بكنم
اميدوارم همگي موفق باشيد ويتامين هم مصرف كنيد واسه سلامتي خيلي خوبه :smilies:
البته من متن 18 كه قبول كردمو به ميل ايران خانم ارسال ميكنم دوستان ارائه شد را انجام بدن بابا پير شدم اينقدر گفتم :riz277: :smiliess (10):
ممنون/ ميخواستم likeكنم دوباره نميشه like
سلام.آره موافقم.فقط باهمون مسئولتون یعنی ایران خانوم هماهنگ کردین؟؟؟من لغاتشو 3روز دیگه میفرستم یعنی سه شنبه.فقط لغاتشودربیارم یابایدمتنشم معنی کنم؟؟؟ممنون که جوابمودادی
آره. خیلی خوب میشه. اگه کسانی پیدا بشن که حاضر بشن متن ها رو ترجمه کنن خیلی خوب میشه. من که قسمت مربوط به خودمو ، هم لغاتشو در آوردم، هم ترجمش کردم. کسانی که ترجمه من به دستشون رسیده نظرشون در مورد ترجمه من چی بوده. من زبانم خیلی خوب نیست اما سعی ام رو کردم. اگه اشکالاتی توش وجود داره لطفاً بهم بگین...