بهش میگی?

am-ml

New member
نمیدانم چه بگویم از اشک و آه....
شاید بهتر این باشد:
بغض هایت را برای خودت نگه داری؛

گاهی سبک نشوی، سنگین تری ...

am-ml

New member
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]وقتی کسی اندازه ات نیست
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] دست بـه اندازه ی خودت نزن...

[/FONT]
[/FONT]

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ketabsabz

am-ml

New member
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]سعی‌ کن آنقدر کامل باشی‌ ،

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران ،

[FONT=arial, helvetica, sans-serif] گرفتن خودت از آنها باشد.[/FONT]​
[/FONT]
[/FONT]

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ps2020

biosta

Well-known member
ایرانی ها تو خودفریبی استاد هستند

روانشناسی ازدواج :
به نظرم و واقعیت اینه که هرکسی که گفته بعد از ازدواج کارها و رفتارش را تصحیح می کنه دانسته یا ندانسته دروغ می گوید و اگر لازم به عوض شدن باشه قبل از ازدواج باید صورت بگیره
چرا که تغییر بعد از شکل گیری شخصیت بسیار سخته و احتیاج به دانایی و توانایی بالایی برای عمل کردن می خواد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: am-ml

شادیا

New member
:riz481:

بابا برقی خیلی بامزه ای!من همیشه بخاطر پست های بانمکت کلی میخندم.خیلی با نمک جواب میدی:28:

بقول دکتر شریعتی: من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..:ahi5slcgm04mi8jqqkl

با کسب اجازه از دکتر شریعتی و آرام جان....
من این جمله دکتر را نخونده بودم.... یعنی دیده بودم نمیدونستم مال ایشونه!!
اما نمیدونم آرام شما برعکس نوشتینش یا اینکه جناب دکتر.... اما به نظرم این جوری بهتره:
"من تورا دوست دارم.... تو دیگری را دوست داری .... دیگری ، دیگری را دوست دارد... و این چنین است که ما تنهاییم"
:dadad4:

ghazal26

New member

عزیزم من که اینجا نظری نداده بودم :21:
خب بگو می خوای نظر منو هم بدونی چرا به طور غیر مستقیم میگی خو .....
بنا استقبال زیاد دوستان من نظر خودمواعلام می کنم
:smilies:

به نظرمن ،بهتر قدر و ارزش خودتونو بدونید .....شاید اون لیاقت شما رو نداشته باشه و الان شما دارید احساسی با قضیه برخورد می کنید .....بگذار گذر زمان همه چی رو حل می کنه.....
.

اتفاقا خوش به حال شما ....:smiliess (3):

:25r30wi:
واي ببخشيد آبجي بابابرقي! اينقد دوست دارم نظر همه رو نظر شما ميبينم
منظورم نظر علي آقا بود... آخه محل كارم هستم چند دقيقه اي يه بار ميتونم بيام بعد همش نظرارو قاطي ميكنم كه مال كي بوده.. باز هم پوزش مارو پذيرا باشيد بابايي و علي آقاي عزيز

aaram

New member
با کسب اجازه از دکتر شریعتی و آرام جان....
من این جمله دکتر را نخونده بودم.... یعنی دیده بودم نمیدونستم مال ایشونه!!
اما نمیدونم آرام شما برعکس نوشتینش یا اینکه جناب دکتر.... اما به نظرم این جوری بهتره:
"من تورا دوست دارم.... تو دیگری را دوست داری .... دیگری ، دیگری را دوست دارد... و این چنین است که ما تنهاییم"
:dadad4:

ههههههههه آره منم منظورم همین بود شما ببخشید.ولی من خودم بهش اعتقاد ندارما چون به حرف بابا بیاد اینو گفتم.:rose:

شادیا

New member
ههههههههه آره منم منظورم همین بود شما ببخشید.ولی من خودم بهش اعتقاد ندارما چون به حرف بابا بیاد اینو گفتم.:rose:

خواهش دوست خوبم این چه حرفیه....:riz304::riz304:
اما بیشتر اوقات همینجوره ها... نمونه بارزش همین دوستت دیگه...
ولی خیلی دلگیره
:sad:

ba ba barghi

Well-known member

بابا برقی خیلی بامزه ای!من همیشه بخاطر پست های بانمکت کلی میخندم.خیلی با نمک جواب میدی:28:

بقول دکتر شریعتی: من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..:ahi5slcgm04mi8jqqkl

ممنون از شما دوست خوبم ....چشات نمکدونه !!
من از شریعتی اینو شنیدم :
در نهان به آناني دل مي بنديم که دوستمان ندارند و در آشکارا از آناني که دوستمان دارند غافليم . شايد اين است دليل تنهايي ما!
فکر کنم اونکه شما فرمودی ،تحریف شده !!!:bunnyearsmiley:

Taraa

Well-known member
دنیا را بد ساخته اند … کسی را که دوست داری ، تو را دوست نمی دارد …

کسی که تورا دوست دارد ، تو دوستش نمی داری …

اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد … به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسید … و این رنج است …

(شریعتی)

شادیا

New member
به سبیلای عاغایون و نازو اداشون که نه من می خوام فحلا درس بخونم !!!!!!!!!!! یا خدا

اتفاقا این روزا پسرا که اولا سیبیل ندارن ودوما اینقدر نازو ادا دارن که روی دخترا رو سفید کردن:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
نمیشه بهشون خندید!!! خدایی یه نگا به جوونای الان بندازین!! ( البته نه همه ها.... )

شادیا

New member
دنیا را بد ساخته اند … کسی را که دوست داری ، تو را دوست نمی دارد …

کسی که تورا دوست دارد ، تو دوستش نمی داری …

اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد … به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسید … و این رنج است …

(شریعتی)

واقعا جمله اصلی اینه؟؟؟؟
چقدر تحریفففففففففففففففففففففففففففففففف شده تا الان!!!
یا خدا....
پس حق دارن بیان نت تا ببینن جمله جدید گفتن یا نه

zeindinho

New member
دوستای خوبم مرسیییییی چه بحث داغ شده بعضی وقتا اینقدر عشق قشنگه که انگیزمو واسه درس خوندنم بیشتر میکنه حد اقل تو این یه مورد مفید بوده:rolleyessmileyanim:
حالا چطور باید غیر مستقیم بفهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخخخخخخ
حالا همه میگن زینب دیوانه شده
نه من کاملا سالمم
مواظب خودم احساسم و غرورم هستم:ad54ad:

شادیا

New member
دوستای خوبم مرسیییییی چه بحث داغ شده بعضی وقتا اینقدر عشق قشنگه که انگیزمو واسه درس خوندنم بیشتر میکنه حد اقل تو این یه مورد مفید بوده:rolleyessmileyanim:
خخخخخخخخخخخخخخخ
نه من کاملا سالمم

نه دوست خوبم اینو نمیگیم
به عقیده من این خودت هستی که میتونی جواب سوال خودتو بدی
چون ما ایشون را نمیشناسیم و هیچ پیش زمینه ای از برخورد و طرز فکرش نداریم
خودت باید یه جورایی جواب سوالتو پیدا کنی و یه راهی براش درنظر بگیری
اما به نظر من یه کسی واسطه بشه که ببینه اصلا نظرش درباره ازدواج چیه؟؟؟ میخواد ازدواج کنه؟ به این قضیه فکر میکنه؟؟؟ و بعد اگه دید نظرش مثبته کم کم جریانو جوری مطرح کنه که متوجه نشه از طرف تو فرستاده شده.... مثلا به عنوان پیشنهاد تو رو معرفی کنه (بهتره یکی دو نفر دیگه هم معرفی کنه.. که تابلو نشه)
و دیگه بالاخره...
این نظره منه تا راه صحیح چی باشه....نمیدونم
برات ارزوی موفقیت میکنم....... درسته عشق خیلی قشنگه و زندگی آدم رنگ قشنگی به خودش میگیره
:dadad4::dadad4:

ba ba barghi

Well-known member
خخخخخخخخخخخخخخخ
نه من کاملا سالمم

:smiliess (4):به آرام خانوم بگو واسطه شه!!!!!!!

آخرین ویرایش:

DNA

New member
سلام
بچه ها شما اگه یه نفر را دوست داشته باشین منظورم دختر خانماست بهش میگین دوسش.
دارین?اگه بدونین شرایط و اهدافتون یکیه?لطفا اقایون هم نظر بدن که اگه یه دختر با یه شرایط خوب بگه دوسشون داره واکنش چطور نشون میدن?

تو یه فیلمی بود یه نفر عاشق کسی میشه بهش نمی گفت .دوستش میگه چرا نمیگی؟ بهش گفت : هر وقت من به کسی گفتم دوستت دارم یا دیوانه شد یا سرطان گرفت یا یه بلای سرش آمد:13:

:smilies:به نظر من هیچوقت نباید بهش بگه.از کجا معلوم اصلا علاقه ای تو کار نباشه یا زن داشته باشه یا اگه بگیم بعد تو زندگی یهو دعوا شد برگرده :p7977cujr38iyymsu8:بگه من که دنبالت نیامدم خودت آمدی

:(40):اگه هم همه شرایط عالی بود بهتره ترفند بزنه .یه دوست مشترک قابل اطمینان (که تا آخر عمر به کسی این اتفاق رو نگه)پیدا کنه البته متاهل ,چون یهو خودشو غالب میکنه .بعد یه طوری بهش پیشنهاد بده روی اون شخص فکر کنه .و بعد ادامه بده

شادیا

New member
تو یه فیلمی بود یه نفر عاشق کسی میشه بهش نمی گفت .دوستش میگه چرا نمیگی؟ بهش گفت : هر وقت من به کسی گفتم دوستت دارم یا دیوانه شد یا سرطان گرفت یا یه بلای سرش آمد:13:

:smilies:به نظر من هیچوقت نباید بهش بگه.از کجا معلوم اصلا علاقه ای تو کار نباشه یا زن داشته باشه یا اگه بگیم بعد تو زندگی یهو دعوا شد برگرده :p7977cujr38iyymsu8:بگه من که دنبالت نیامدم خودت آمدی

:(40):اگه هم همه شرایط عالی بود بهتره ترفند بزنه .یه دوست مشترک قابل اطمینان (که تا آخر عمر به کسی این اتفاق رو نگه)پیدا کنه البته متاهل ,چون یهو خودشو غالب میکنه .بعد یه طوری بهش پیشنهاد بده روی اون شخص فکر کنه .و بعد ادامه بده

خب ایشون میشناسن طرفو که ازدواج نکرده هنوز.... ولی خب به عقیده من ممکنه به شخصی علاقه داشته باشه حالا کی خدا میدونه!!!
درمورد متاهل بودن طرف واسطه موافقم البته نه به دلیل غالب کردن خودش!!! که البته دور از ذهن هم نیست.... اما در کل متاهل باشه بهتره چون اون آقا بیشتر حساب میکنه روش تا یه آدم مجرد

بالا