:riz481:
بابا برقی خیلی بامزه ای!من همیشه بخاطر پست های بانمکت کلی میخندم.خیلی با نمک جواب میدی:28:
بقول دکتر شریعتی: من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..:ahi5slcgm04mi8jqqkl
عزیزم من که اینجا نظری نداده بودم :21:
خب بگو می خوای نظر منو هم بدونی چرا به طور غیر مستقیم میگی خو .....
بنا استقبال زیاد دوستان من نظر خودمواعلام می کنم :smilies:
به نظرمن ،بهتر قدر و ارزش خودتونو بدونید .....شاید اون لیاقت شما رو نداشته باشه و الان شما دارید احساسی با قضیه برخورد می کنید .....بگذار گذر زمان همه چی رو حل می کنه......
اتفاقا خوش به حال شما ....:smiliess (3):
با کسب اجازه از دکتر شریعتی و آرام جان....
من این جمله دکتر را نخونده بودم.... یعنی دیده بودم نمیدونستم مال ایشونه!!
اما نمیدونم آرام شما برعکس نوشتینش یا اینکه جناب دکتر.... اما به نظرم این جوری بهتره:
"من تورا دوست دارم.... تو دیگری را دوست داری .... دیگری ، دیگری را دوست دارد... و این چنین است که ما تنهاییم" :dadad4:
ههههههههه آره منم منظورم همین بود شما ببخشید.ولی من خودم بهش اعتقاد ندارما چون به حرف بابا بیاد اینو گفتم.:rose:
:riz481:
بابا برقی خیلی بامزه ای!من همیشه بخاطر پست های بانمکت کلی میخندم.خیلی با نمک جواب میدی:28:
بقول دکتر شریعتی: من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..:ahi5slcgm04mi8jqqkl
یه سوال اونوقت.... بی کی؟؟؟ کرکر بخندین؟؟؟؟:21:
وای خیلی باحال بود:thanks::thanks:
یکی منو از دست خودم نجات بده
به سبیلای عاغایون و نازو اداشون که نه من می خوام فحلا درس بخونم !!!!!!!!!!! یا خدا
دنیا را بد ساخته اند … کسی را که دوست داری ، تو را دوست نمی دارد …
کسی که تورا دوست دارد ، تو دوستش نمی داری …
اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد … به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسید … و این رنج است …
(شریعتی)
دوستای خوبم مرسیییییی چه بحث داغ شده بعضی وقتا اینقدر عشق قشنگه که انگیزمو واسه درس خوندنم بیشتر میکنه حد اقل تو این یه مورد مفید بوده:rolleyessmileyanim:
حالا چطور باید غیر مستقیم بفهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخخخخخخ
حالا همه میگن زینب دیوانه شده
نه من کاملا سالمم
مواظب خودم احساسم و غرورم هستم:ad54ad:
دوستای خوبم مرسیییییی چه بحث داغ شده بعضی وقتا اینقدر عشق قشنگه که انگیزمو واسه درس خوندنم بیشتر میکنه حد اقل تو این یه مورد مفید بوده:rolleyessmileyanim:
حالا چطور باید غیر مستقیم بفهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخخخخخخ
حالا همه میگن زینب دیوانه شده
نه من کاملا سالمم
مواظب خودم احساسم و غرورم هستم:ad54ad:
سلام
بچه ها شما اگه یه نفر را دوست داشته باشین منظورم دختر خانماست بهش میگین دوسش.
دارین?اگه بدونین شرایط و اهدافتون یکیه?لطفا اقایون هم نظر بدن که اگه یه دختر با یه شرایط خوب بگه دوسشون داره واکنش چطور نشون میدن?
تو یه فیلمی بود یه نفر عاشق کسی میشه بهش نمی گفت .دوستش میگه چرا نمیگی؟ بهش گفت : هر وقت من به کسی گفتم دوستت دارم یا دیوانه شد یا سرطان گرفت یا یه بلای سرش آمد:13:
:smilies:به نظر من هیچوقت نباید بهش بگه.از کجا معلوم اصلا علاقه ای تو کار نباشه یا زن داشته باشه یا اگه بگیم بعد تو زندگی یهو دعوا شد برگرده7977cujr38iyymsu8:بگه من که دنبالت نیامدم خودت آمدی
40):اگه هم همه شرایط عالی بود بهتره ترفند بزنه .یه دوست مشترک قابل اطمینان (که تا آخر عمر به کسی این اتفاق رو نگه)پیدا کنه البته متاهل ,چون یهو خودشو غالب میکنه .بعد یه طوری بهش پیشنهاد بده روی اون شخص فکر کنه .و بعد ادامه بده