mw.ashel
New member
نه عزيزم فرار چيه !!!!
منم امروز ١٢ ساعت خوندم ....
آفرین دختر خوب ، دیگه کم کم مثل اینکه از این خانواده پرجمعیتی که داشتیم ، انگشت شماری موندن که میان و گزارش ساعت و کیفیت درسخوندنشون رو میدن .
ممنونم که میایی فرمانده پدیده
نه عزيزم فرار چيه !!!!
منم امروز ١٢ ساعت خوندم ....
باسييييلوس چقدر دير بيدار ميشي از خواب !!! خوب ١ ساعت زودتر پاشو من و اشل اين همه منتظرت نمونيم سايت رو تحويلت بديم !
اي بابااااا جوون هم جوون هاي قديم ....همگي سحر خيز بودن نه مثل باسيل ....
الان ٢ ساعت ب ورود گوهر بارت مونده ...خو من چيكار كنم تا ٢ ساعت ديگه !
اشل بايد يه فكر اساسي برا باسيل بكنيم ،خيلي تنبل شده ............يعني من هلاك اواتار باسيلوسم ......چنان پشتكاري از توي اواتارش موج ميزنه كه ادم مجذوبش ميشه .......فقط بلده اينور اونور بچرخه و باقالي بخوره و سبزه گره بزنه....ب جا اينكارا اگه الان ايمني تو تستاشو زده بودي نفر اول بودي
الان ي وضعي دارمممممم احساس ميكنم مغزم تو سرم نيست ديگه!!! ب كتاب نگاه ميكنم اما نميفهمم چ چي نوشته! رسما كور شدم رفت!!! نميدونم چرا دارم تيك ميزنم !!!
تمركز در حد آميب .....دقت در حد پلانكتون....سر و وضع ظاهريم الان: شبيه گونه هاي ناياب منقرض شده .....هوش و ذكاوت :جلبك دريايي
حسي ك از خودم دارم : سرخس 500 كروموزومي
...این روزا همش دست و پام میلرزه ..اصن آروم قرار ندارم نیم ساعت درس میخونم 1ساعت تو خونه میچرخم...ساعت مطالعم از 7-8ساعت بیشتر نمیشه...امروزم نشستم خودمو با پاک کردن پوست نخودفرنگی مشغول کردم که مثلا اعصابم آروم شه!!!!!! سلام درود بر همه
باسيلوس اشل بديده عسل جشمك وهمكي دوستان درود بر شما
كسي ميدونه دقيقا جه ساعتي ظرفيتا اعلام ميشه؟