گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
سلام آخی مامایی جونم چی شدی؟ :tsimuzpzwoap1t9y3o7 درس بخون دردش یادت میره
منم امروز راضی بودم بیوشیمی و فیزیو رو دارم خوب پیش میبرم البته ساعات درسیدنم از 5 ساعت بیشتر نیست ( به خاطر کارورزیام ) اما قصد دارم فردارو بپیچونم و کاروزیو نرم :smiliess (11): فردا تغذیه رو هم میخونم
همتون موفق باشید واسه سلامتیه مامایی 86 هم دعا کنید :4d564ad6:

bacillus.bs

New member
بچه ها فقط ساعت مطالعه مهم نیست/مهم اینه که چقدر پیش رفتید/به خاطر همین علاوه بر ساعت تعداد صفحاتی را که از هر درس و فصل خوندید را بنویسید
و در اخر ایا به نظر خودتون مطالعتون خوب بوده یا نه؟

sa@@ra

New member
yeki byad be man omid bede man ke imenio bio ru ytamum karde boodam.eyd natunestam bekhundam badesham koli etefagh va dar zemn mian termo az mayeshgaho gozaresh karo ina
:wacsmiley:
che konammmmmmmmmmmm

mamai86

New member
از همین امروز شروع کن. برای جبران این ماه تو اردیبهشت خیلی خیلی زیاد بخون.یه خورده به خودت سخت بگیر .
میرسی

sa@@ra

New member
از همین امروز شروع کن. برای جبران این ماه تو اردیبهشت خیلی خیلی زیاد بخون.یه خورده به خودت سخت بگیر .
میرسی
delam mikhad vali faghat nesfe oribehshto vaght daram chon nesfesh mianterme shomaha be gamunam fareghotahsilid .khordadam ke kolan fasle emtehanas:smiliess (2):
hummmmmmm' mersi mamai saey mikonam

mamai86

New member
delam mikhad vali faghat nesfe oribehshto vaght daram chon nesfesh mianterme shomaha be gamunam fareghotahsilid .khordadam ke kolan fasle emtehanas:smiliess (2):
hummmmmmm' mersi mamai saey mikonam

آره .من یکی فارغ التحصیلم.ام سارا! باور کن من پارسال که ترم 8 بودم و درگیر کارورزی و امتحان فینال ..خیلی خوب تونستم از وقتام استفاده کنم.
رتبه م 200-300 شد.امسال با اینکه وقت زیاد دارم اما راستش اندازه ی پارسال از خودم راضی نیستم
اینو گفتم که بدونی کیفیت درس مهمه .

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ .....ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﺟﻮﻥ ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﺩﻧﺪﻭﻧﺖ ﺧﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ...ﻣﻦ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺍﺻﻼ ﺍﺯﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍﺿﻰﻧﺒﻮﺩﻡ ﭼﻮﻥ ﻓﻘﻂ 15 ﺻﻔﺤﻪ ﺯﻳﺴﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﻭ 504 ﻳﮑﺪﺭﺱ ...ﮐﻪ ﺑﻌﺪﺵ ﻓﺸﺎﺭﻡ ﺍﻓﺘﺎﺩ ~ﺍﻳﻴﻦ ﻭ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻡ ...ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺘﻮﻧﻢ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﻨﻢ ...ﻫﻤﮕﻰ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻢ

mamai86

New member
ﺳﻼ ﻡ .....ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﺟﻮﻥ ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﺩﻧﺪﻭﻧﺖ ﺧﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ...ﻣﻦ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺍﺻﻼ ﺍﺯﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍﺿﻰﻧﺒﻮﺩﻡ ﭼﻮﻥ ﻓﻘﻂ 15 ﺻﻔﺤﻪ ﺯﻳﺴﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﻭ 504 ﻳﮑﺪﺭﺱ ...ﮐﻪ ﺑﻌﺪﺵ ﻓﺸﺎﺭﻡ ﺍﻓﺘﺎﺩ ~ﺍﻳﻴﻦ ﻭ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻡ ...ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺘﻮﻧﻢ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﻨﻢ ...ﻫﻤﮕﻰ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻢ

لیلا جون..دندونم همون جوری درد داره.چون عفونت داشت فعلا دارم آنتی بیوتیک میخورم تا بشه کاریش کرد.با این حال میخونم
این روزا نمی دونم چرا هی مریض میشم. تو چرا فشارت افتاد؟ راستی..خوب خوندی دختر

leila00

New member
ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﺟﻮﻥ ...ﺍﻳﺸﺎﺍﺯﻭﺩﺗﺮ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻰ ...ﻭﺍ...ﭼﻰﺑﮕﻢ ﺍﺯ ﺑﻌﺪ ﺗﻌﻄﻴﻼ ﺕ ﻋﻴﺪ ﺻﺒﺢ ﮐﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭﻡ ﺗﺎ ﻋﺼﺮ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﻣﻰﺷﻢ ﺷﺒﻬﺎ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﺎﺷﻢ ﮐﻪ ﺧﻴﻠﻰﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻡ ﻭﻟﻰ ﭼﺎﺭﻩ ﺍﻯ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺨﻮﻧﻢ ﭼﻴﺰﻯ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻤﻮﻧﺪﻩ..ﺑﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﺯﻣﻮﻥ ﺁﺯﺍﺩ ﺧﻴﻠﻰ ﻧﺰﺩﻳﮑﻪ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﻘﺐ ﻫﺴﺘﻢ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺣﺪﻭﺩ 4ﺗﺎ 6 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ...ﻭﻟﻰ ﺯﺑﺎﻥ ﺧﻴﻠﻰ ﻭﻗﺘﻢ ﺭﺍﻣﻰ ﮔﻴﺮﻩ...ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﻯﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻫﻤﻪ ﻣﺎ....

mamai86

New member
ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﺟﻮﻥ ...ﺍﻳﺸﺎﺍﺯﻭﺩﺗﺮ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻰ ...ﻭﺍ...ﭼﻰﺑﮕﻢ ﺍﺯ ﺑﻌﺪ ﺗﻌﻄﻴﻼ ﺕ ﻋﻴﺪ ﺻﺒﺢ ﮐﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭﻡ ﺗﺎ ﻋﺼﺮ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﻣﻰﺷﻢ ﺷﺒﻬﺎ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﺎﺷﻢ ﮐﻪ ﺧﻴﻠﻰﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻡ ﻭﻟﻰ ﭼﺎﺭﻩ ﺍﻯ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺨﻮﻧﻢ ﭼﻴﺰﻯ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻤﻮﻧﺪﻩ..ﺑﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﺯﻣﻮﻥ ﺁﺯﺍﺩ ﺧﻴﻠﻰ ﻧﺰﺩﻳﮑﻪ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﻘﺐ ﻫﺴﺘﻢ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺣﺪﻭﺩ 4ﺗﺎ 6 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ...ﻭﻟﻰ ﺯﺑﺎﻥ ﺧﻴﻠﻰ ﻭﻗﺘﻢ ﺭﺍﻣﻰ ﮔﻴﺮﻩ...ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﻯﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻫﻤﻪ ﻣﺎ....

مرسی لیلا جون.
بچه ها من امروز 40 صفحه خوندم. از نوزادان و بهداشت. هنوز زبان رو نخوندم.قبل خواب زبان میخونم

mamai86

New member
سلام بچه ها.من امروز 40 صفحه خوندم.
کسی نیست اینجا؟؟
کسی گزارش نمیده دیگه...:smiliess (12):

tulipa2000

New member
سلام دوستان یه سوال داشتم برای درس تک یاخته شما چه منابعی رو مطالعه میکنید ممنون میشم من رو راهنمایی کنید:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا