تخم مرغ آب پز شده در ادرار پسر بچه ها غذای مورد علاقه چینی ها!!!!!!!!!

mahnam

New member

اینم خودمونیم ها تخم مرغای مرغداری های صنعتی که همش هورمونه....تخم مرغ محلی م که خانم مرغه هرچی برسه میخوره از رو زمین حتی....:14:
پس دیگه کلا نخوریم....من خودم چندسالی هست بطور حرفه ای نمیخورم...:ad54ad:

اون که آره! خودمم دوس ندارم
تخم مرغ محلی که دیگه مشکلی نداره!
عزیزم اینجوری باشه که دیگه کلا هیچی نباید بخوریم!

mehrshad

New member

اینم خودمونیم ها تخم مرغای مرغداری های صنعتی که همش هورمونه....تخم مرغ محلی م که خانم مرغه هرچی برسه میخوره از رو زمین حتی....:14:
پس دیگه کلا نخوریم....من خودم چندسالی هست بطور حرفه ای نمیخورم...:ad54ad:
yani hormon be in geruni ro midan be morgha vaghean? !
Fek nakonam baba !

mehrshad

New member
پس جوجه های یه روزه چگور بعد یه هفته میشن مرغ گوشتی یا تخم گذار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه میرن تو مایکروفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
na baba hormon nemidan ! Eslahe zhenetiki shodan.
Duste man karesh ine.mige hormon nemidim ! Akhe dadane hormon beim geruni ba fekram jur dar nemiad !

MAHSABANOO

New member
[QUOTEare khodai chendesh avare! Hala chera man emtehan konam][/QUOTE]
چون خودت پیشنهاد دادی
پس جوجه های یه روزه چگور بعد یه هفته میشن مرغ گوشتی یا تخم گذار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه میرن تو مایکروفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گلم هورمون نیست از غذاهایی که بهشون میدنه چون غذاهایه مرغا چند نوعه مثل تخم گذار و مکمل .........تازه جدیدا براشون شربت کمپلکسم تولید میکنن بخاطر همینه زود رشد میکنن

ali_ah

New member
اقایون اگه کار پیدا نمیکنید برید چین به شغل شریف ادرا.ه. ادر.. کاستو وردارو بیار مشغول شید :4d564ad6:

mahsa.

New member
خوبه ها باید به اون پسر بچه ها یجوری پیام برسونم که رایگان این امکانات و در اختیارشون ندن وبرای هر لیتر ادراری که میدن پول دریافت کنند اونم به دلار.

varia

Well-known member
شرمنده ها!
حالا اگه جنسیت اون فرد عوض بشه قیمت اون تخم مرغ چه تغییری میکنه؟!!!!!
شوخی کردم ها!
بابا am-ml به نظر شما اینا راسته؟؟
به نظر من حرفه الکیه!

nanaz

New member
:smiliess (5)::sdasdasd::smiliess (5):
میدونستم از نظر چینی ها هرچیزی که تکون بخوره را میشه خورد ، سگ ، قورباغه و..... ولی این دیگه آخرشه اییییییییییییییییییییییی

بالا