mehrshad
New member
are khodai chendesh avare! Hala chera man emtehan konam!اه خیلی چندشی بخدا :smilies-azardl (12)
وای حالم بهم خورد
:smiliess (5): خودت امتحان کن اگه خوب بود خبر بده
are khodai chendesh avare! Hala chera man emtehan konam!اه خیلی چندشی بخدا :smilies-azardl (12)
وای حالم بهم خورد
:smiliess (5): خودت امتحان کن اگه خوب بود خبر بده
اینم خودمونیم ها تخم مرغای مرغداری های صنعتی که همش هورمونه....تخم مرغ محلی م که خانم مرغه هرچی برسه میخوره از رو زمین حتی....:14:
پس دیگه کلا نخوریم....من خودم چندسالی هست بطور حرفه ای نمیخورم...:ad54ad:
yani hormon be in geruni ro midan be morgha vaghean? !
اینم خودمونیم ها تخم مرغای مرغداری های صنعتی که همش هورمونه....تخم مرغ محلی م که خانم مرغه هرچی برسه میخوره از رو زمین حتی....:14:
پس دیگه کلا نخوریم....من خودم چندسالی هست بطور حرفه ای نمیخورم...:ad54ad:
پس جوجه های یه روزه چگور بعد یه هفته میشن مرغ گوشتی یا تخم گذار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه میرن تو مایکروفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟yani hormon be in geruni ro midan be morgha vaghean? !
Fek nakonam baba !
na baba hormon nemidan ! Eslahe zhenetiki shodan.پس جوجه های یه روزه چگور بعد یه هفته میشن مرغ گوشتی یا تخم گذار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه میرن تو مایکروفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گلم هورمون نیست از غذاهایی که بهشون میدنه چون غذاهایه مرغا چند نوعه مثل تخم گذار و مکمل .........تازه جدیدا براشون شربت کمپلکسم تولید میکنن بخاطر همینه زود رشد میکننپس جوجه های یه روزه چگور بعد یه هفته میشن مرغ گوشتی یا تخم گذار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه میرن تو مایکروفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
tokhme morgh kolesterolo ziad mikone.kolan kam bokhorid.nahayat haftei 4adad !
are khodai chendesh avare! Hala chera man emtehan konam!