تخم مرغ آب پز شده در ادرار پسر بچه ها غذای مورد علاقه چینی ها!!!!!!!!!

!SeCreT!

New member
من میدونستم اینجا یه خبریه ها !!!!!!!!!!!!!
هی جنبه مو تحت فشار قرار میدی تک خال هی باید امتحان پس بده......
علاقه خاصی پیداکردم که این حالت بهم دس بده!!!!!!!
ذاتا من تخم مرغ اپز خیلی دوس ندارم کاری کردی دیگه هیچ وقت دوس نداشته باشم .... اه اه رنگشم که زرد شده بود ::j58r36j3gcr4suxymup

اینا چیه میزاری تک خال من حالم بد بود الان دیگه دارم بالا میارم:smiliess (5)::smiliess (13):بگم خدا اینارو چیکاربکنه آخه ادرار دیگه واسه چی؟خدا همه رو به راه راست هدایت کنه

فکر کنم در آینده نه چندان دور تک خال هم به افق بپیونده......من حالم بدتررررررررررررررر شد بخدا گفتم باهام همدردی کنید خووووووووووو:28:

arezoo90

New member
باشه فدات شم باهات همراهی کردم دیگه احساسم رو برات بیان کردم :tsimuzpzwoap1t9y3o7
از غذا خوردن افتادم :65d6a5d6s:

!SeCreT!

New member
باشه فدات شم باهات همراهی کردم دیگه احساسم رو برات بیان کردم :tsimuzpzwoap1t9y3o7
از غذا خوردن افتادم :65d6a5d6s:

اگه بدونید من توی غذای یکی از بیمارستانهای خصوصی شهرم چی دیدم اینا که چیزی نیست......!!!!

arezoo90

New member
چی دیدی......!!!!!!!!!!!!!!
وای دارم سکته هرو میزنم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

چی دیدی تک خال............؟!!!!؟!؟!؟!

چی دیدی......!!!!!!!!!!!!!!
وای دارم سکته هرو میزنم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

حتما سوسک یا سوس یا چیزی تو این مایه ها و انا من الشاهدین !!!!

البته حافظ علیه سلام بر خلاف ما در پیاله عکس رخ یار دیده است نه سوسک !!

ساقی به نور باده برافروز جام ما
مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما

ما در پیاله عکس رخ یار دیده‌ایم
ای بی‌خبر ز لذت شرب مدام ما
هرگز نمیرد آن که دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
یعنی خواهر پسرخاله فقط دستم بهت برسه، فقط دستم بهت برسه!!!
من خیلی تخم مرغ آب پز دوست داشتم! ( اصلا من با تخم مرغ زندگی می کنم :tonguesmiley:) حالمو بهم زدی!
حالا من دانشجو شم تنها شم چی بخورم؟؟؟ هااااآااا؟؟؟!!

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
راست میگه دیگه حالا من از سر کار برگشتم گشنم شد چی بخورم هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:

!SeCreT!

New member
یعنی خواهر پسرخاله فقط دستم بهت برسه، فقط دستم بهت برسه!!!
من خیلی تخم مرغ آب پز دوست داشتم! ( اصلا من با تخم مرغ زندگی می کنم :tonguesmiley:) حالمو بهم زدی!

راست میگه دیگه حالا من از سر کار برگشتم گشنم شد چی بخورم هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:

سلام...بابا جز تخم مرغ این همه غذای مجردی هست ها....چندتا سیب زمینی نگینی خورد کنید و با کمی روغن ونمک وچند برگ نعناع بذارید روی شعله در ظرفم ببندید بعد از 20دقیقه نوش جان کنید...
:thumbsupsmileyanim:

دکتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اندر خواص غم :

مثل پیاز اشک آوره و باعث میکروب زدایی چشا میشه

مثل هوا سبکه وآدم هر چی بخوره سیر نمی شه

مث شیر پاستوریزه عاری از هر گونه میکروبه

مث آفتاب رایگانه و نرخ دلار و تورم روش اثری نداره
ؤن

البته هر چه استادم حافظ می گه غم مخور این یکی رو نمی تونم اطاعت کنم لا مصتبو روزی ده کیلو لیتر! غم خالص می خورم

آخرین ویرایش:

mahnam

New member

سلام...بابا جز تخم مرغ این همه غذای مجردی هست ها....چندتا سیب زمینی نگینی خورد کنید و با کمی روغن ونمک وچند برگ نعناع بذارید روی شعله در ظرفم ببندید بعد از 20دقیقه نوش جان کنید...
:thumbsupsmileyanim:

حالا که فک می کنم میبینم سیب زمینی خیلی بهتره ، اما خب زحمت خورد کردن داره دیگه :whistle:

arezoo90

New member
ببین این چینیا چیکار کردن ملت و از نون خوردن انداختن هم بازارو گرفتن هم با این غذاهاشون حال مردم و!!!!!!!!!!!!!!!!!:New (6):

MAHSABANOO

New member
فکر کنم اگه بخوایم بی زحمت چیزی بخوریم خدا برکت بده رستورانو ولی یکم باید مایه داری حال کرد

!SeCreT!

New member
حالا که فک می کنم میبینم سیب زمینی خیلی بهتره ، اما خب زحمت خورد کردن داره دیگه :whistle:

اینم خودمونیم ها تخم مرغای مرغداری های صنعتی که همش هورمونه....تخم مرغ محلی م که خانم مرغه هرچی برسه میخوره از رو زمین حتی....:14:
پس دیگه کلا نخوریم....من خودم چندسالی هست بطور حرفه ای نمیخورم...:ad54ad:

بالا