تخم مرغ آب پز شده در ادرار پسر بچه ها غذای مورد علاقه چینی ها!!!!!!!!!

!SeCreT!

New member

با آمدن بهار ، مردم شروع به خوردن نوعی تخم مرغ به نام تخم مرغ باکره میکنند که باعث پخش بوی خاصی در فضای شهر دانگ یانگ چین میشود.
دلیل این بو این است که این نوع تخم مرغ در ادرار پسران باکره آب پز میگردند. پس از اینکه تخم مرغ آب پز گشت آن را به بیرون آورده و پس از شکستن پوسته آن جهت گرفتن طعم دوباره درون آن مایع (اردار) قرار میگیرد.
ساکنین این شهر بقدری این نوع تخم مرغ را دوست دارند که عده ای از آنها اعلام کردند که میتوانند تا ۱۰ عدد از این تخم مرغ ها را بصورت روزانه بخورند. و عده ای هم هستند که از خوردن این نوع تخم مرغ بی زار هستند. آنها معتقدند این نوع خوراکی به سلامت آنها کمک کرده و جنبه درمانی دارد. ادرار این نوع غذا از طریق مدارس راهنمایی جمع آوری میگردد

آخرین ویرایش:

Nike313

New member
شنيده بوديم ادرار شتر خاصيت درمانی داره و از شيرش مقویتره درضمن حلاله:thumbsupsmileyanim:ولی پسر بچه رو نه ديگه:25r30wi::tonguesmiley:

bacillus.bs

New member
منم:smiliess (5)::smiliess (5)::smiliess (5):
اين همه چيز خوشمزه
تخم مرغ با ادرارررررر........؟؟؟!!!!!

شادیا

New member
:smiliess (5)::smiliess (5)::smiliess (5):
اینو من یه جور دیگه شو شنیده بودم

خدا یه عقلی به اونا بده
ما هم کنکور قبول بشیم
:25r30wi:

ba ba barghi

Well-known member
عاغا نذار اینا رو.....نذار.....نذار....
720_dash1.gif

می خوامتونا !!ببینم کاری نمی کنید همین چهار لقمه ای که می خورم هم نخورم...

آخرین ویرایش:

asal 92

New member
:smiliess (5)::smiliess (5)::smiliess (5):
بابایه چیزی میذاشتی دم کنکوری اشتهامون واشه نه اینکه اون چن لقمه ای هم که میخوردیم و دیگه نخوریم :14:

sahar-a

New member
با عرض پوزش من اینا رو تابستون پارسال تو انجمن پی ان یو ها دیده بودم و تکراری بود.........:riz303::smiliess (5)::dadad4:

aaram

New member
دو روز پیش، گوشت تهیه شده از فضولات انسانی !!! حالا هم تخم مرغ با طعم ادرار !!! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult:smilies-azardl (12)

چه خبر شده توی دنیا!! نکنه قطحی اومده ما خبر نداریم :tonguesmiley:

ZOT

New member
واااااااااااایییییییییییی!!!!!!!!!!!!!
آخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
:13:
این غذاهای خلاقانه چیه که جدیدا مد شده!!!!!!؟؟؟؟؟:13:
یه نفر جلوشون رو بگیره نیاز به این همه خلاقیت نیست ها!!!!!

آخرین ویرایش:

arezoo90

New member
من میدونستم اینجا یه خبریه ها !!!!!!!!!!!!! :14:
هی جنبه مو تحت فشار قرار میدی تک خال هی باید امتحان پس بده......
علاقه خاصی پیداکردم که این حالت بهم دس بده!!!!!!! :smiliess (5):
ذاتا من تخم مرغ اپز خیلی دوس ندارم کاری کردی دیگه هیچ وقت دوس نداشته باشم .... اه اه رنگشم که زرد شده بود :smiliess (5): :j58r36j3gcr4suxymup

Delaram92

New member
اینا چیه میزاری تک خال من حالم بد بود الان دیگه دارم بالا میارم:smiliess (5)::smiliess (13):بگم خدا اینارو چیکاربکنه آخه ادرار دیگه واسه چی؟خدا همه رو به راه راست هدایت کنه

بالا