آره مهنام هیچکس نمیتونه کسی رو نگه داره وقتی طرف رفتنی باشه.
خخخخخخ دیگه ادامه ندم چون ممکنه دعوا بشه.![]()
آره مهنام هیچکس نمیتونه کسی رو نگه داره وقتی طرف رفتنی باشه.
خخخخخخ دیگه ادامه ندم چون ممکنه دعوا بشه.![]()
تصدیق کرده که الان حاج خانمه.............از ما گفتن بود این کارا درست نیس!سلام حاج ارسطو نظر شما محترم
ولی باید حاج خانم تصدیق کنه.:riz481:
تصدیق کرده که الان حاج خانمه.............از ما گفتن بود این کارا درست نیس!
این خنده شما نشون میده که شما متوجه فهوای کلام بنده نشدین .......بله جناب دکتر!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
عزيزان من از اينجور پسرها زياد اطراف خودم دارم. هر كسي بخواهد معرفي هم ميكنم.
چرا نيمه خاليه ليوان رو ميبينيد؟؟
درسته اخلاق فردي و اجتماعي داريم ولي اينايي كه گفتيد ميانگيني از اخلاق هست كه من به وفور در بين دوستانم ميبينم.
دقیقا زدی تو خال!!! الان دخترای جامعه پسرایی با یه ورژن دیگه ای رو میپسندند که هیچ کدوم جزو اونایی نیست که اون بالا و ابتدای تاپیک بشون اشاره شد.
اونوقت چرا؟
ب نظرم درصد خیلی پایینی از دخترا هستن که کسی که اون ویژگی های بالا رو نداشته باشه دوست داشته باشن !
واي نه ستايش واقعا الان خيلي از دخترا عاشق پسراي ژيگول ميشن باهاش ازدواج ميكنن دوتايي باهم ابرو نازك ميكنن باهم آرايش ميكنن انگار خواهرن اه اه اه چندششششششششش
جداً؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا من از این دخترا؟
واقعاً ندیدم حتی جلف ترین دخترا هم از پسرای جلف خوششون بیاد.:smiliess (12):
ازون دخترام هست اما متاسفانه دفترنقاشی های امروزی نمیذاره به چشم بیان!!
واي نه ستايش واقعا الان خيلي از دخترا عاشق پسراي ژيگول ميشن باهاش ازدواج ميكنن دوتايي باهم ابرو نازك ميكنن باهم آرايش ميكنن انگار خواهرن اه اه اه چندششششششششش
بهناز راست میگه من یکی تنگ دلم دارم :14:
دوستان برای اینکه این بحث ختم بخیر بشه بذارید یه چیزی بگم که کلا پسر خوب اصلا وجود نداره و یا اگه وجود داشته باشه خیلی انگشت شماره که دیده نمیشن.اما بجاش دختر خوب کلا همه جا هست یعنی به ازای هر وجب از خاک پاک میهنمون یه دختر خوب وجود داره. .:25r30wi: دخترایی که خیلی خوب هستند و از همه مهمتر ظاهر ساز هم نیستند. اصلا خیلی قانع هستند. خیلی با درک و شعورن:25r30wi: اینها دخترایی هستن که وجب به وجب خاک کشورمونو به خودشون اختصاص دادند. ولی حیف که پسر خوبی براشون نمونده:sad:فک کنم الان همه ی اونایی که میخواستند به این نتیجه برسیم راحت شدن کلا.