یه پسرایی هستن...

نوتر

New member
یعنی صلوات فرستادیم کل کل تموم شه مرسی از توجهتون!
دوست عزیز یعنی شما اجازه نمیدی من از خودم دفاع کنم؟؟؟؟ این کجاش کل کل بود؟؟:smiliess (15)::sad:باشه الان که شما میگی منم چیزی نمیگم. الان با خیال راحت نظراتتونو بگین و لایک کنین. منم نظر نمیدم که دفاع کردنمو اسمشو بذارین کل کل:thumbsupsmileyanim:ولی بدم نیس یکم عادت کنیم نظر مخالف خودمونو تحمل کنیم:motat:

mohana

Well-known member
و اینکه شما فقط حرفای منو ببینید که در مورد خانما چی گفتم و کاری با حرفای دوستان که از ابتدای تاپیک دارند مینویسند در مورد آقایون ندارین و چشمتونو روشون پوشیدین بدبینانه تره مگه نه؟ من دارم فقط جواب میدم. اصلا عمرا در شان من نیست که بخوام همه ی دختر خانمارو با یه دید نگا کنم. اما فقط دارم دفاع میکنم همین:thumbsupsmileyanim:

درست میگین شما
ی اعترافی بکنم؟؟؟؟
من فقط نظرات آقایون و خوندم+ نقل قولاشون و
ولی دیگه منطقی فکر کنم هم آقا هم خانوم خوبش هنوز هم پیدا میشه:a2d3:

Artmis.a

New member
درست میگین شما
ی اعترافی بکنم؟؟؟؟
من فقط نظرات آقایون و خوندم+ نقل قولاشون و
ولی دیگه منطقی فکر کنم هم آقا هم خانوم خوبش هنوز هم پیدا میشه:a2d3:

بلی مطمئناً پیدا میشه.
آقا ما انصراف دادیم واسه سن من خیلی زوده این مسائل.
برم سر درسم.:auizz3ffy9vla57584x

behnaz.h

New member
معلومه كه دل همه پره از اين روزگار! خوب بودن ربطي به جنسيت نداره پس الكي بحث نكنيم و نوتر عزيز هم راست ميگن من همون اولم گفتم بياين خوب بودنو از خودمون شروع كنيم كسي از كسي دلخور نباشه!

!SeCreT!

New member
دوست عزیز یعنی شما اجازه نمیدی من از خودم دفاع کنم؟؟؟؟ این کجاش کل کل بود؟؟:ad:باشه الان که شما میگی منم چیزی نمیگم. الان با خیال راحت نظراتتونو بگین و لایک کنین. منم نظر نمیدم که دفاع کردنمو اسمشو بذارین کل کل:thumbsupsmileyanim:ولی بدم نیس یکم عادت کنیم نظر مخالف خودمونو تحمل کنیم:motat:

برادر من معذرت میخوام ببخشید ناراحتتون کردم بفرمایید:riz513:

mahnam

New member
جداً؟؟؟؟؟؟؟؟

پس چرا من از این دخترا؟

واقعاً ندیدم حتی جلف ترین دخترا هم از پسرای جلف خوششون بیاد.:smiliess (12):

حدیث جون بچه ها راس میگن
منم دیدم که به قول بچه ها ، دخترا از پسرای ژیگول خوششون بیاد
تعداد زیادی هم دیدم
اما چه دخترایی!
دخترایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن!
والا تشخیص می دادن...

mahnam

New member
راستی دختر ظاهر ساز اصلا مفهمومی نداره تو ایران. دختری که قبل ازدواج میگه با همه چیزت میسازم بعد عین بارباباپا یهویی بعد ازدواج نظرش عوض میشه . همچین دخترایی اصلا وجود ندارن که هر کی هم بگه وجود داره کاملا بی منطق بوده:25r30wi:. دخترایی که قبل ازدواج جز شوهرش دنیایی ندارن اما بعد ازدواج دنیاش میشه رقابت اقتصادی، سوادی، شغلی... با دختر خاله ش!و تلخ کردن زندگی شیرین به کام خودشو شوهرشو اطارفیانش!! نه نه اصلا همچین دخترایی وجود ندارن:25r30wi:. به هیچ وجه

نوتر جیگرمونو کباب کردیا!
مثه اینکه تجربه ی تلخی داری اون کلمه ی دختر خاله رو خیلی با حرص گفتی
4299_girl_wink.gif

چرا بابا دارن
17199_girl_yes.gif

mahnam

New member
چرا اینجا دعواشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sdasdasd:
مطمئنا هرکسی طرفداری جنس خودشو میکمه ولی واقعیتش اینکه انسان خوب بودن به جنس مربوط نمیشه همونطوری که تو هر جای دنیا ادم خوب وبد هست بین زن ومردم خوب وبد هست :riz277:

با اون تیکه ی بالا خیلی موافقم
بنده خدا tak khaal با این تاپیک فقط می خواست بگه اینجور پسرا دوس داشتنی هستن !
قابل توجه نوتر خان! خانوما قصدشون از این تاپیک خیر بود !

بالا