یه پسرایی هستن...

!SeCreT!

New member
دوستان برای اینکه این بحث ختم بخیر بشه بذارید یه چیزی بگم که کلا پسر خوب اصلا وجود نداره و یا اگه وجود داشته باشه خیلی انگشت شماره که دیده نمیشن.:whistle: اما بجاش دختر خوب کلا همه جا هست یعنی به ازای هر وجب از خاک پاک میهنمون یه دختر خوب وجود داره. .:25r30wi: دخترایی که خیلی خوب هستند و از همه مهمتر ظاهر ساز هم نیستند. اصلا خیلی قانع هستند. خیلی با درک و شعورن:25r30wi: اینها دخترایی هستن که وجب به وجب خاک کشورمونو به خودشون اختصاص دادند. ولی حیف که پسر خوبی براشون نمونده:sad:فک کنم الان همه ی اونایی که میخواستند به این نتیجه برسیم راحت شدن کلا.

اینجوری که الان آقایون دعوامون میکنن

نوتر

New member
راستی دختر ظاهر ساز اصلا مفهمومی نداره تو ایران. دختری که قبل ازدواج میگه با همه چیزت میسازم بعد عین بارباباپا یهویی بعد ازدواج نظرش عوض میشه . همچین دخترایی اصلا وجود ندارن که هر کی هم بگه وجود داره کاملا بی منطق بوده:25r30wi:. دخترایی که قبل ازدواج جز شوهرش دنیایی ندارن اما بعد ازدواج دنیاش میشه رقابت اقتصادی، سوادی، شغلی... با دختر خاله ش!و تلخ کردن زندگی شیرین به کام خودشو شوهرشو اطارفیانش!! نه نه اصلا همچین دخترایی وجود ندارن:25r30wi:. به هیچ وجه

arezoo90

New member
چرا اینجا دعواشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sdasdasd:
مطمئنا هرکسی طرفداری جنس خودشو میکمه ولی واقعیتش اینکه انسان خوب بودن به جنس مربوط نمیشه همونطوری که تو هر جای دنیا ادم خوب وبد هست بین زن ومردم خوب وبد هست :riz277:

arezoo90

New member
راستی دختر ظاهر ساز اصلا مفهمومی نداره تو ایران. دختری که قبل ازدواج میگه با همه چیزت میسازم بعد عین بارباباپا یهویی بعد ازدواج نظرش عوض میشه . همچین دخترایی اصلا وجود ندارن که هر کی هم بگه وجود داره کاملا بی منطق بوده:25r30wi:. دخترایی که قبل ازدواج جز شوهرش دنیایی ندارن اما بعد ازدواج دنیاش میشه رقابت اقتصادی، سوادی، شغلی... با دختر خاله ش!و تلخ کردن زندگی شیرین به کام خودشو شوهرشو اطارفیانش!! نه نه اصلا همچین دخترایی وجود ندارن:25r30wi:. به هیچ وجه

واقعا من همچین دخترایی رو دیدم شما حق دارید متاسفانه!
ولی پسرایی رو هم در نظر بگیرید که یه دختر با همه چیزش میسازه کوتاه میاد ولی بعد یه مدت که دست اقا به دهنش میرسه فداکاری های زنشو فراموش میکنه وبه همین راحتی میره سراغ کسه دیگه پس قضاوت یک طرفه نکنید!!!!!!!!

!SeCreT!

New member
چرا اینجا دعواشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sdasdasd:
مطمئنا هرکسی طرفداری جنس خودشو میکمه ولی واقعیتش اینکه انسان خوب بودن به جنس مربوط نمیشه همونطوری که تو هر جای دنیا ادم خوب وبد هست بین زن ومردم خوب وبد هست :riz277:

دعوا نشده گفتگوی دوستانه س

نوتر

New member
واقعا من همچین دخترایی رو دیدم شما حق دارید متاسفانه!
ولی پسرایی رو هم در نظر بگیرید که یه دختر با همه چیزش میسازه کوتاه میاد ولی بعد یه مدت که دست اقا به دهنش میرسه فداکاری های زنشو فراموش میکنه وبه همین راحتی میره سراغ کسه دیگه پس قضاوت یک طرفه نکنید!!!!!!!!

size=3]باز خوبه شما قبول دارید. آخه از نظر خیلیا کلا دخترا همگی فرشته ن ولی پسرا همشون نمیدونم چرا ....ان! و البته من انقدر شهامت دارم که بگم بله همچین آقایونی هم وجود دارند. که البته لفظ آقا برازندشون نیست.اما کو شهامتی که بگه دخترایی هم وجود دارند لفظ خانم برازندشون نیست ![ [/size]

!SeCreT!

New member
تورو خدا دعوا نکنید من خیلی حساسم ها:28:ما باهم دوستیم

arezoo90

New member
حقیقت تلخه!
فقط نمیدونم چرا ادما اینطوری شدن وقتی به یکی قول میدی چطور میزنی زیر قولت!!!!!!!!!!
نمیدونم ادما متوجه هستن که دارن قلب کسی رو میشکونن یانه اصلا براشون اهمیتی نداره!!!!!!!!!

mohana

Well-known member

بدبینانه س... مگه نه؟؟؟؟

mj1919

New member
این خنده شما نشون میده که شما متوجه فهوای کلام بنده نشدین .......بله جناب دکتر!

حساس نشو...! حساس نشو....!

n00517369-b.jpg

nsj

New member
بر اساس قوانین احتمالات!! چون تعداد اینجور مردها خیلی کمه، پس احتمال اینکه به چنین مردهایی برخورد کنیم میل میکند به صفر.................................:smiliess (12):

بابا کی میگه کم هستند این همه حداقل تو این سایت !!!!

نوتر

New member
بدبینانه س... مگه نه؟؟؟؟
و اینکه شما فقط حرفای منو ببینید که در مورد خانما چی گفتم و کاری با حرفای دوستان که از ابتدای تاپیک دارند مینویسند در مورد آقایون ندارین و چشمتونو روشون پوشیدین بدبینانه تره مگه نه؟ من دارم فقط جواب میدم. اصلا عمرا در شان من نیست که بخوام همه ی دختر خانمارو با یه دید نگا کنم. اما فقط دارم دفاع میکنم همین:thumbsupsmileyanim:

!SeCreT!

New member
و اینکه شما فقط حرفای منو ببینید که در مورد خانما چی گفتم و کاری با حرفای دوستان که از ابتدای تاپیک دارند مینویسند در مورد آقایون ندارین و چشمتونو روشون پوشیدین بدبینانه تره مگه نه؟ من دارم فقط جواب میدم. اصلا عمرا در شان من نیست که بخوام همه ی دختر خانمارو با یه دید نگا کنم. اما فقط دارم دفاع میکنم همین:thumbsupsmileyanim:

یعنی صلوات فرستادیم کل کل تموم شه مرسی از توجهتون!

بالا