یه پسرایی هستن...

mahnam

New member
آره مهنام هیچکس نمیتونه کسی رو نگه داره وقتی طرف رفتنی باشه.
خخخخخخ دیگه ادامه ندم چون ممکنه دعوا بشه.
517321_LaieA_052.gif

گلم من شوخی کردم
خب معلومه وقتی کسی بخواد بره نمیشه نگهش داشت
اما حتما رفتنش دلیلی داره، اگه دلیل داره که هیچ
اما اگه بی دلیل می خواد بره یا به دلایل واهی، پس همون بهتر که بره
اون رفتن غصه نداره...

mahnam

New member
آره مهنام هیچکس نمیتونه کسی رو نگه داره وقتی طرف رفتنی باشه.
خخخخخخ دیگه ادامه ندم چون ممکنه دعوا بشه.
517321_LaieA_052.gif

آرتمیس جون به امضای خودت اعتقاد داری؟؟

"چه بسا چیزی را شما دوست ندارید و در حقیقت خیر شما در آن بوده و چه بسا چیزی را دوست دارید و در واقع برای شما شر است خداوند داناست و شما نمیدانید" سوره بقره/آیه216

مطمئن باش تو اون رفتن خیری بوده

varia

Well-known member
عزيزان من از اينجور پسرها زياد اطراف خودم دارم. هر كسي بخواهد معرفي هم ميكنم.
چرا نيمه خاليه ليوان رو ميبينيد؟؟
درسته اخلاق فردي و اجتماعي داريم ولي اينايي كه گفتيد ميانگيني از اخلاق هست كه من به وفور در بين دوستانم ميبينم.

Artmis.a

New member
عزيزان من از اينجور پسرها زياد اطراف خودم دارم. هر كسي بخواهد معرفي هم ميكنم.
چرا نيمه خاليه ليوان رو ميبينيد؟؟
درسته اخلاق فردي و اجتماعي داريم ولي اينايي كه گفتيد ميانگيني از اخلاق هست كه من به وفور در بين دوستانم ميبينم.

خب برادر شما یک نمونه به ما نشون بده که در ظاهر این خصوصیاتو نداشته باشه؟!!!!
بحث این نیست که دخترا همچین آدمایی رو انتخاب نمیکنن اتفاقاً بلعکس 99/9 درصد از دخترایی که من دیدم همین پسرا رو انتخاب کردن و متاسفانه 99/8 درصدشون هم فهمیدن این فقط ظاهر اون افراد بوده و باطن این پسرا...
این نوع پسرا که ادای خوب بودنو در میارن فقط به یک یا دو نفر ضربه نمیزنن اعتماد همه رو از بین میبرن.

behnaz.h

New member
ب نظرم درصد خیلی پایینی از دخترا هستن که کسی که اون ویژگی های بالا رو نداشته باشه دوست داشته باشن !

واي نه ستايش واقعا الان خيلي از دخترا عاشق پسراي ژيگول ميشن باهاش ازدواج ميكنن دوتايي باهم ابرو نازك ميكنن باهم آرايش ميكنن انگار خواهرن اه اه اه چندششششششششش

Artmis.a

New member
واي نه ستايش واقعا الان خيلي از دخترا عاشق پسراي ژيگول ميشن باهاش ازدواج ميكنن دوتايي باهم ابرو نازك ميكنن باهم آرايش ميكنن انگار خواهرن اه اه اه چندششششششششش

جداً؟؟؟؟؟؟؟؟

پس چرا من از این دخترا؟

واقعاً ندیدم حتی جلف ترین دخترا هم از پسرای جلف خوششون بیاد.:smiliess (12):

shayeste12

New member
ازون دخترام هست اما متاسفانه دفترنقاشی های امروزی نمیذاره به چشم بیان!!

باهاتون موافقم بيشتر شون عقلشون به چشمونه ولي اون دخترهايي كه حجاب دارن بايد بدونن به گفته خداعمل ميكنن ومطمئنا خداهم اجرشونو ميده .اينو مطمئن باشيد

(البته بگم حجاب فقط به پوشش نيست دركنار اون بايد در كلام و رفتار و نگاه هم حجاب داشت)

نوتر

New member
دوستان برای اینکه این بحث ختم بخیر بشه بذارید یه چیزی بگم که کلا پسر خوب اصلا وجود نداره و یا اگه وجود داشته باشه خیلی انگشت شماره که دیده نمیشن.:whistle: اما بجاش دختر خوب کلا همه جا هست یعنی به ازای هر وجب از خاک پاک میهنمون یه دختر خوب وجود داره. .:25r30wi: دخترایی که خیلی خوب هستند و از همه مهمتر ظاهر ساز هم نیستند. اصلا خیلی قانع هستند. خیلی با درک و شعورن:25r30wi: اینها دخترایی هستن که وجب به وجب خاک کشورمونو به خودشون اختصاص دادند. ولی حیف که پسر خوبی براشون نمونده:sad:فک کنم الان همه ی اونایی که میخواستند به این نتیجه برسیم راحت شدن کلا.

نوتر

New member

کاملا بات موافقم. بهتره بجای فرار از واقعیت بیایم اصل واقعیت رو قبول کنیم.:motat: این مطلبی که گفته شد از یک فکت هم فکت تره.

!SeCreT!

New member
دوستان برای اینکه این بحث ختم بخیر بشه بذارید یه چیزی بگم که کلا پسر خوب اصلا وجود نداره و یا اگه وجود داشته باشه خیلی انگشت شماره که دیده نمیشن.:whistle: اما بجاش دختر خوب کلا همه جا هست یعنی به ازای هر وجب از خاک پاک میهنمون یه دختر خوب وجود داره. .:25r30wi: دخترایی که خیلی خوب هستند و از همه مهمتر ظاهر ساز هم نیستند. اصلا خیلی قانع هستند. خیلی با درک و شعورن:25r30wi: اینها دخترایی هستن که وجب به وجب خاک کشورمونو به خودشون اختصاص دادند. ولی حیف که پسر خوبی براشون نمونده:sad:فک کنم الان همه ی اونایی که میخواستند به این نتیجه برسیم راحت شدن کلا.

اینجوری که الان آقایون دعوامون میکنن

بالا