نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr.

New member
manam shadidan vaght kam avordam
juri ke gozineharo natunestam por konam
chon shamsam asssslan khub nabud hamaro ta residan be javab khub khundam va yechi bedast avordam zadam
motmaen budam age bargardam ye dor dge bezanameshun nesfe dorostaram kharab mikonam
gheyre adamizadam man

qom

New member
اونجا به ما اب میوه و کیک و اب معدنی دادن.تازه یه جامدادی هم دادن که توش مداد با پاک کن و تراش بود.به شما ندادن مگه؟:33:

بنده طی نامه ای به شدت مراتب اعتراض خود را بیان داشتم. متن نامه از این قرار است.
به نام حق
معاونت محترم سنجش و آموزش پزشکی
سلام علیکم.
احتراما اینجانب ..... از طرف جمع کثیری از دانشجویان پزشکی سراسر کشور عزیزمان ایران اعتراض خود را نسبت به نحوه پذیرایی در آزمون و عدم تحویل جامدادی حاوی مداد و پاک کن و تراش اعلام میدارم
خاطر نشان میشود حسب برنامه ریزی عزیزان که بصورت متوالی بود و نه موازی عدم وجود جامدادی در مدار برنامه ریزی دوستان حین آزمون مدار برنامه ریزی به طور کل مختل گشته و ادامه کار را با دشواری مواجه کرده بود
در پایان ضمن عرض خسته نباشید امید است بابت جبران این نقیصه تعداد 25 نمره به هر دانشجو اعطا فرمایید .
رونوشت جهت استحضار وزیر محترم .

miis.s

New member
بنده طی نامه ای به شدت مراتب اعتراض خود را بیان داشتم. متن نامه از این قرار است.
به نام حق
معاونت محترم سنجش و آموزش پزشکی
سلام علیکم.
احتراما اینجانب ..... از طرف جمع کثیری از دانشجویان پزشکی سراسر کشور عزیزمان ایران اعتراض خود را نسبت به نحوه پذیرایی در آزمون و عدم تحویل جامدادی حاوی مداد و پاک کن و تراش اعلام میدارم
خاطر نشان میشود حسب برنامه ریزی عزیزان که بصورت متوالی بود و نه موازی عدم وجود جامدادی در مدار برنامه ریزی دوستان حین آزمون مدار برنامه ریزی به طور کل مختل گشته و ادامه کار را با دشواری مواجه کرده بود
در پایان ضمن عرض خسته نباشید امید است بابت جبران این نقیصه تعداد 25 نمره به هر دانشجو اعطا فرمایید .
رونوشت جهت استحضار وزیر محترم .

:25r30wi:

وای بچه ها من امروز هر کاری میکنم نمیتونم استرس داشته باشم! انگار پاس شده باشم! به دلم افتاده کارمون درس میشه !

dr.

New member
:25r30wi:

وای بچه ها من امروز هر کاری میکنم نمیتونم استرس داشته باشم! انگار پاس شده باشم! به دلم افتاده کارمون درس میشه !

منم همچين حسي دارم
حتي نشستم ٣ساعت تمام نقاشي كشيدم از بس دلم خجسته اس

miis.s

New member
نمیخوام نگرانتون کنم ولی از ارومیه الان خبر دادن که جوابا رو دادن آموزش و فردا صبح دانشگاشون اعلام میکنه :|
پس چرا بعضی دانشگاها گفتن 28 ام؟

miis.s

New member
منم همچين حسي دارم
حتي نشستم ٣ساعت تمام نقاشي كشيدم از بس دلم خجسته اس

عه! چه جالب! منم طراحی کردم الان تموم شد! .. از نقاشیت عکس بگیر بذار ببینیم دکترا هم میتونن نقاش خوبی باشن!!

dr.

New member
عه! چه جالب! منم طراحی کردم الان تموم شد! .. از نقاشیت عکس بگیر بذار ببینیم دکترا هم میتونن نقاش خوبی باشن!!

نقاشي كه بلد نيستم بابا
هنرهاي ديگه اي دارم كه حال نداشتم انجامشون بدم
نشستم خط خطي كردم

simon

New member
همین الان یه تماس داشتم از دوستان بود.میگن امسال امار و نمودار واسه سطخ سو الات نذاشتن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا