ey sandis khora. ma bahso delshooreye chi ro darim shoma migin inja keyk dadan oonja abvmive.
azizam ma 2haftast inja darim khod koshi mikonim
be ghole dustan karemun az gerye gozashte be khodemun mikhandim
ey sandis khora. ma bahso delshooreye chi ro darim shoma migin inja keyk dadan oonja abvmive.
اونجا به ما اب میوه و کیک و اب معدنی دادن.تازه یه جامدادی هم دادن که توش مداد با پاک کن و تراش بود.به شما ندادن مگه؟:33:
بنده طی نامه ای به شدت مراتب اعتراض خود را بیان داشتم. متن نامه از این قرار است.
به نام حق
معاونت محترم سنجش و آموزش پزشکی
سلام علیکم.
احتراما اینجانب ..... از طرف جمع کثیری از دانشجویان پزشکی سراسر کشور عزیزمان ایران اعتراض خود را نسبت به نحوه پذیرایی در آزمون و عدم تحویل جامدادی حاوی مداد و پاک کن و تراش اعلام میدارم
خاطر نشان میشود حسب برنامه ریزی عزیزان که بصورت متوالی بود و نه موازی عدم وجود جامدادی در مدار برنامه ریزی دوستان حین آزمون مدار برنامه ریزی به طور کل مختل گشته و ادامه کار را با دشواری مواجه کرده بود
در پایان ضمن عرض خسته نباشید امید است بابت جبران این نقیصه تعداد 25 نمره به هر دانشجو اعطا فرمایید .
رونوشت جهت استحضار وزیر محترم .
:25r30wi:
وای بچه ها من امروز هر کاری میکنم نمیتونم استرس داشته باشم! انگار پاس شده باشم! به دلم افتاده کارمون درس میشه !
وای بچه ها من امروز هر کاری میکنم نمیتونم استرس داشته باشم! انگار پاس شده باشم! به دلم افتاده کارمون درس میشه !
نمیخوام نگرانتون کنم ولی از ارومیه الان خبر دادن که جوابا رو دادن آموزش و فردا صبح دانشگاشون اعلام میکنه :|
پس چرا بعضی دانشگاها گفتن 28 ام؟
منم همچين حسي دارم
حتي نشستم ٣ساعت تمام نقاشي كشيدم از بس دلم خجسته اس
واقعاا؟؟؟مگه میشه؟؟؟
عه! چه جالب! منم طراحی کردم الان تموم شد! .. از نقاشیت عکس بگیر بذار ببینیم دکترا هم میتونن نقاش خوبی باشن!!
نقاشي كه بلد نيستم بابا
هنرهاي ديگه اي دارم كه حال نداشتم انجامشون بدم
نشستم خط خطي كردم
اگه استرست نمياد خوب به سيمون بگو؛اون كارشو خوب بلده
سیمون سیترات بیا یه کم استرس بده.. استرس خونم افت کرده :|
اومدم عزیزان
یه خبر مهم دارم امسال اونم راجب فرداست روزه مهمی
یعنی چی سیمون؟نکنه شماام شنیدی جوابا فردا میاد؟[/QUO
نمیدونم کی جواب میاد