نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
خوب با یه دانشجو تو ارومیه نمیتونیم ارتباط بر قرار کنیم؟

بچه هایی که خاموشن + بچه هایی که میخونن اینجا رو ولی اکانت ندارن، اگه ارومیه این لطفا بیاین یه خبری بدین

آخرین ویرایش:

abozzar

New member
نمیدونم.فقط شنیدم دیگه امسال سوالات رو نبردن رو نمودار

بنظر من اين كه ميگن سوالات رو نبردن رو نمودار يعني اينكه براي سوالات درجه بندي نكردن كه مثلا چند % سوالات سخت بوده چند % اسون بوده و از اين قبيل ... .
واين خودش يك حالت كلي داره كه : نمره اي كه به همه اضافه ميشه برابره (يا تا 10 تا به همه ميدن يا تا 30 تا،دركل به همه برابرميدن) .
واينم بگم اگه اصلاحيه تو اين 2،3 روز نياد ،ميتونه بيانگر اين باشه كه اين صحبت تو كادر بالا ،احتمال داره كه اطلاعات غلطي باشه كه به دوستمون دادن .

qom

New member
آقا کار از تفسیر گذشته فک کنم :sadsmiley:
اگه رو نمودار نبرن پس چی میخوان بکنن؟

dent.amir

New member
سلام به همگی.بچه ها این قضیه تقلب جدی وجود داره?!!!حالا اگه وجود داشته باشه و بخوان بخاطرش ارفاقی به بقیه کنن فقط به پزشکیا ارفاق میکنن یا به دندانپزشکیا هم اضافه میکنن?

بنظر من اين كه ميگن سوالات رو نبردن رو نمودار يعني اينكه براي سوالات درجه بندي نكردن كه مثلا چند % سوالات سخت بوده چند % اسون بوده و از اين قبيل ... .
واين خودش يك حالت كلي داره كه : نمره اي كه به همه اضافه ميشه برابره (يا تا 10 تا به همه ميدن يا تا 30 تا،دركل به همه برابرميدن) .
واينم بگم اگه اصلاحيه تو اين 2،3 روز نياد ،ميتونه بيانگر اين باشه كه اين صحبت تو كادر بالا ،احتمال داره كه اطلاعات غلطي باشه كه به دوستمون دادن .

شایدم منظورشون اینه که ""هنوز"" نبردن روی نمودار! D:

abozzar

New member

اقاي قم؟؟؟

miis.s

New member
آقای قم زود باشین واسه این اتفاقات و گفته های وزارت دلیل قانع کننده بیارین که فقط کار کار خودتونه !

maxim

New member
بچه ها من امروز زنگ زدم وزارت. خانوم طیبی گفت ۲۸ م میزارن رو سایت نتایج رو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا