مومن و راست گو
بور هم باشه بد نيست
منم چندی پیش در هنگام تفکر عمیق ددرمورد زن اینده تفکری بس عجیب در مخیلیم رسوخ کرد که چندیست در عجم از آن و آن ه این هست که احتمالا منم پرستار بگیرم
همسر من بور و چش ابی هم هستاااااا البته میخوم باشه که میخواد باشه و درحال شدنه
شفيع تو هر ثانيه نظرت صد درجه تغيير ميكنه ها:smiliess (15):
میخک جان خب چیکار کنم خودمم نمیدونم چجور زنی میخوام
همسر روياهاي من با مزدا 3 آبي نفتي مياد با تريپ خوشگل البته بدون آرايش... با مدرك كارشناسي انرژي هسته اي و به خاطر من ترك تحصيل ميكنه و نميگم من ميخوام ادامه تحصيل بدم اون ميگه تو نون آور خانواده باش من خونه بچه هاتو نگه ميدارم و برات قورمه سبزي درست ميكنم و وقتي مياي خونه كشفاتو و جوراباتو برات در آرم، از تو پيش همه تعريف ميكنم، مهريه هم يه شاخه نبات و هزار دوستت دارم طلايي،ainting:
دوستان از من گفتن ،ظرف دو روز آینده این تایپک بسته میشه چون آخرش به نتیجه ای ختم نمیشه.
دوستان این یه موضوع و بحثی هست که اگه عاقلانه و بدون مسخره و شوخی کردن بتونید بحث کنید ، میتونه به عنوان یه فرد از جامعه با نظرات و عقاید متفاوت کمی از مشکلات جامعمون رو کم کنه البته در صورتی که جوابها منطقی باشه و بشه یه نتیجه گیری خوب ازش برداشت کرد.
همه ی اینا+خانواده دار ترجیحاً خواهر نداشته باشه و با ثبات و متعهد به حرفها و گفته هاش و متعهد و وفادار به خانواده و همکار و همرشته یا رشته ی نزدیک به خودم و همسطح خودم:auizz3ffy9vla57584x:rose::auizz3ffy9vla57584x
حالا بدون شوخي
همسر روياهاي من
1
5.وضع مالي اصلا مهم نيست
6
7.بدون اجازه تنهايي نره بيرون
8
معیارها به ترتیب
1-ایمان (خیییییلی مهم)
2-اخلاق (خییییلی مهم)
3-تحصیلات
4-شغل
5-چهره(تا حدی که متناسب باشه)
:rolleyessmileyanim:
دوست دارم بپرسه هدفت از ازدواج چیه؟
مرد باید خوشگل خوش هیکل خوش استیل، قدش حداقل 190 باشه. پول و ثروتم که باید داشته باشه. اصن اقا پول نداره چرا ازدواج میکنهترجیحا کارخونه دار. حالا ارث باباشم باشه ترجیحا تک فرزند باشه که بعدا کارخونه هه برا اون بمونه
هه هه فعلا اینا به ذهنم رسیدhttp:/![]()
سلام ...
1: :smilies:
2: :smiliess (7):