همسر آينده ات چه ويژگي هايي داره؟

همسر آينده ات؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0

شفيع

Well-known member
منم چندی پیش در هنگام تفکر عمیق ددرمورد زن اینده تفکری بس عجیب در مخیلیم رسوخ کرد که چندیست در عجم از آن و آن ه این هست که احتمالا منم پرستار بگیرم

شفيع

Well-known member
همسر من بور و چش ابی هم هستاااااا البته میخوم باشه که میخواد باشه و درحال شدنه

mikhak s

New member
میخک جان خب چیکار کنم خودمم نمیدونم چجور زنی میخوام

:5:خوب انقدر فسفر نسوزون اصلا تو رو چه به زن گرفتن؟ خودتو ناراحت نكن اولين پسر نيستي كه اينو ميگه وقتي ازدواج كردي شايد اون موقع فهميدي:25r30wi:

goleyakh

New member
همسر روياهاي من با مزدا 3 آبي نفتي مياد با تريپ خوشگل البته بدون آرايش... با مدرك كارشناسي انرژي هسته اي و به خاطر من ترك تحصيل ميكنه و نميگم من ميخوام ادامه تحصيل بدم اون ميگه تو نون آور خانواده باش من خونه بچه هاتو نگه ميدارم و برات قورمه سبزي درست ميكنم و وقتي مياي خونه كشفاتو و جوراباتو برات در آرم، از تو پيش همه تعريف ميكنم، مهريه هم يه شاخه نبات و هزار دوستت دارم طلايي،:painting:

مواردی که گفتی واقعا نمونه یه همسر رویاییه.....بعید میدونم تو واقعیت پیداش کنی:(40):
ولی در هر حال، آرزو که بر جوانان عیب نیست...
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

fariba88

New member
hd ای بابا دلتون خوشه ها تو اینگرونی وتورم همسر وازدواج کجابود چ با معیار و رویا چه بدون این چیزا.

zErOOn3

Well-known member
دوستان این یه موضوع و بحثی هست که اگه عاقلانه و بدون مسخره و شوخی کردن بتونید بحث کنید ، میتونه به عنوان یه فرد از جامعه با نظرات و عقاید متفاوت کمی از مشکلات جامعمون رو کم کنه البته در صورتی که جوابها منطقی باشه و بشه یه نتیجه گیری خوب ازش برداشت کرد.

سلام ...

به قول ... ساغــول ... چی میشه همه اینتـور بفکرــن ...

zErOOn3

Well-known member
همه ی اینا+خانواده دار ترجیحاً خواهر نداشته باشه و با ثبات و متعهد به حرفها و گفته هاش و متعهد و وفادار به خانواده و همکار و همرشته یا رشته ی نزدیک به خودم و همسطح خودم:auizz3ffy9vla57584x:rose::auizz3ffy9vla57584x

سلام ...

اینــو ما موندیــم ...

جوابی واســش گیر نیاوردیم ک چلا اکثلا نمیسازن با هم ؟ !!!!!!!!!!!!!

zErOOn3

Well-known member
حالا بدون شوخي

همسر روياهاي من
1
5.وضع مالي اصلا مهم نيست
6
7.بدون اجازه تنهايي نره بيرون
8

5: بله دیگه ....

7: اینـــو پیامبر (ص) هم فکنیم تاکیید کردن کــ دیگه هیشکی بگیم خوبه رعایت نمیکنه ...

ba ba barghi

Well-known member
به قول شریعتی :
هرچی می خواد باشه، باشه ......مهم نیست ....فقط آدم باشه !!

(حالا گیر ندید گفته ی شریعتی یه چیزی تو همین مایه هاست .....)

zErOOn3

Well-known member
مرد باید خوشگل خوش هیکل خوش استیل، قدش حداقل 190 باشه. پول و ثروتم که باید داشته باشه. اصن اقا پول نداره چرا ازدواج میکنه
6021_LaieA_013.gif
ترجیحا کارخونه دار. حالا ارث باباشم باشه ترجیحا تک فرزند باشه که بعدا کارخونه هه برا اون بمونه
162520_girl_dance.gif
هه هه فعلا اینا به ذهنم رسیدhttp:/
سلام ...

1: :smilies:

2: :smiliess (7):

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

بالاخــره تمـــوم شــد ...

مــا رفتیــم بمیلیــم ...

:smiliess (8):

اون دنیــا می بینیم2ــن ...