epidtehran92
New member
شما چقد بفکر این هستین که خانوما ناراحت نشن اخه هی میگین نارحت نشینااااااا. پس خدا میدونه شاخو به کی بده ارههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
آخه خودتون هی میگین دخترا ظریفن وحساس
شما چقد بفکر این هستین که خانوما ناراحت نشن اخه هی میگین نارحت نشینااااااا. پس خدا میدونه شاخو به کی بده ارههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
:25r30wi::thumbsupsmileyanim::riz481:حدیثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثث ینی عاشقتم ترکیدممیخواین قیافه ی آقایون بعد از درخواست ازدواج از طرف دخترا رو ببینین :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
![]()
انتنیوس همه پسرها را مثل هم نبین
اگه یه دختر ازم خواستگاری کنه میگم باید پیش کل فامیلتون و با بلند گو بیایی و بگی که عاشقمی و یه حکاکم باخودت بیار تا روی دیوارمون با جملاتت حک کنن دوستم داری و در جمع من جواب رد بهت بدم تا بری سراغ یکی دیگه(این استراتژی دختراس این نه یکی دیگه)!!!!
آره خوب همه مث هم نیستن چون یکی از یکی بدترن:25r30wi:
پسرا همشون مث هم اند از خود راضی و مغرور..... یه دنده و لجباز..... فک میکنن خیلی حالیشونه...........
بچه ها ببینین غیر مستقیم داره میگه بیاین خواستگاریم:motat::25r30wi:خیلی بد داری قضاوت میکنی.من یکی اینجور نیستم
حداقل یه دور از جونی بگو
از تموم نوشته هایتون توی این تاپیک کاملاً مشخصه:riz481:
بچه ها ببینین غیر مستقیم داره میگه بیاین خواستگاریم:motat::25r30wi:
احلا باشه من میگم دور از جون ولی تاثیر نداره...............
باز داری بد قضاوت میکنی.من نمیدونم شماها چی از پسرها دیدین که این همه منفی بین هستین
منفی نیست
واقعیتیه
آقایون اعتماد به نفس بالایی دارن...بعضا کاذب
اینکه یه خانوم ازشون درخواست ازدواج کنه دیگه نمیشه رو زمین نگه شون داشت!
منفی نیست
واقعیتیه
آقایون اعتماد به نفس بالایی دارن...بعضا کاذب
اینکه یه خانوم ازشون درخواست ازدواج کنه دیگه نمیشه رو زمین نگه شون داشت!
توروخداااااااا بگو چنتا داشتیییییییییییی توروخداااااااااااااااااااا:21::33::tonguesmiley:سوسو من خواستگار زیاد داشتم که همشونو رد کردم
گل گفتی مهنا جان:riz304:
نمیدونمخودستایی نباشه من که اینجوری نیستم.تازه دلیل اینکه جواب منفی دادم این بود که گفتم شاید نتونم خوشبختش کنم .اون موقع تازه وارد دانشگاه شده بودم و شرایط ازدواج نداشتم
توروخداااااااا بگو چنتا داشتیییییییییییی توروخداااااااااااااااااااا:21::33::tonguesmiley: