از الان تا آخر نوروز 92 ...

DNA

New member
بچه ها :smiliess (9): شب بخیر .آمیدوارم خواب خوردن تخمرغ رنگی و اجیل های خوشمزه ببینین:smiliess (9)::smiliess (9)::smiliess (10):

najma

New member

اینا چهارتان ... بقیشونو بعدن میزارم :smiliess (3):

آخرین ویرایش:

saharandishe

New member
بچه هاخییییییییییییلی قشنگ بود،کلی انرژی گرفتم،راجع به سمنووسبزی پلوهم بگید!!!!میخوام سمنودرست کنم بلدنیستم خییییییلی دوست دارم!!!!:28:

najma

New member
بچه هاخییییییییییییلی قشنگ بود،کلی انرژی گرفتم،راجع به سمنووسبزی پلوهم بگید!!!!میخوام سمنودرست کنم بلدنیستم خییییییلی دوست دارم!!!!:28:

سبز پلو که حتما . ولی حالا زوده ایشالا نزدیک چارشنبه اخر سال :smilies-azardl (113
ولی سمنو خیلی سخته ... من خالم درست میکنه ولی خوب در نمیاد تلخ میشه ... باید 10 ساعت پای دیگ باشی ...
خواهرا :sarma: نظرتون راجع به این قضیه پنجه حضرت فاطمه که میگن روی سمنو بیافته قبوله نذرتون چیه ؟ اصلا توی شهرای شمام میگن ؟
راستی سمنوی عمه لیلا چطور ؟ توی شهرای دیگه نیست که ؟

mohana

Well-known member
سلام دوستان
همه صفحات این تایپیکو نخوندم ولی عکسایی ک گذاشتین و دیدم خیلی جالب بودن
میخونم حالا

اینا رو بینین چ جالبه

pcbb716645f73cdea641cc7f45f3b15310_0.276786001300121099_taknaz_ir.jpg

13601569372.jpg

saharandishe

New member
سبز پلو که حتما . ولی حالا زوده ایشالا نزدیک چارشنبه اخر سال :smilies-azardl (113
ولی سمنو خیلی سخته ... من خالم درست میکنه ولی خوب در نمیاد تلخ میشه ... باید 10 ساعت پای دیگ باشی ...
خواهرا :sarma: نظرتون راجع به این قضیه پنجه حضرت فاطمه که میگن روی سمنو بیافته قبوله نذرتون چیه ؟ اصلا توی شهرای شمام میگن ؟

مرسی عزیزم،نه والاخواهرمن اولین بارمه ازشمامیشنوم!!!:(50):

mohana

Well-known member

منم شنیدم نجما...یعنی بین قدیمیا هست همچین باوری
اما خو نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم...البته پیش مادربزرگ اینا نمیشه چیزی گفت هاااا...اونوقت میگن جوونای این دور و زمونه ایمانشون کم شده

najma

New member
منم شنیدم نجما...یعنی بین قدیمیا هست همچین باوری
اما خو نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم...البته پیش مادربزرگ اینا نمیشه چیزی گفت هاااا...اونوقت میگن جوونای این دور و زمونه ایمانشون کم شده

آره منم قبول ندارم ولی اینا خیلی عجیب اعتقاد دارن . انقدر اعتقاد دارن که اگه قبول نکنی عصبانی میشن .:ph34r-smiley:

zErOOn3

Well-known member
سلام...

آقــا موزو چیــه ؟

نــوروز !!!!!!!!!!!!!!!!!!

نــه , نــداریــم اینــورا ...

:riz513:

بالا