اوه اوه ... این یکی تازه بیدار شده . بهت تسلیت میگم دی ان آ ، تا صبح بیداری شما :25r30wi:
ن بابا بچه های خوبین...1تخم مرغ رنگی بدین دستشون آروم میشن!!!!!!!!!!!!!!
ن بابا بچه های خوبین...1تخم مرغ رنگی بدین دستشون آروم میشن!!!!!!!!!!!!!!
آخه نمیشه.قبلش همه رو خوردم![]()
اينم با نمكه قيافش حالته تعجبه
بچه هاخییییییییییییلی قشنگ بود،کلی انرژی گرفتم،راجع به سمنووسبزی پلوهم بگید!!!!میخوام سمنودرست کنم بلدنیستم خییییییلی دوست دارم!!!!:28:
سبز پلو که حتما . ولی حالا زوده ایشالا نزدیک چارشنبه اخر سال :smilies-azardl (113
ولی سمنو خیلی سخته ... من خالم درست میکنه ولی خوب در نمیاد تلخ میشه ... باید 10 ساعت پای دیگ باشی ...
خواهرا :sarma: نظرتون راجع به این قضیه پنجه حضرت فاطمه که میگن روی سمنو بیافته قبوله نذرتون چیه ؟ اصلا توی شهرای شمام میگن ؟
راستی سمنوی عمه لیلا چطور ؟ توی شهرای دیگه نیست که ؟
سبز پلو که حتما . ولی حالا زوده ایشالا نزدیک چارشنبه اخر سال :smilies-azardl (113
ولی سمنو خیلی سخته ... من خالم درست میکنه ولی خوب در نمیاد تلخ میشه ... باید 10 ساعت پای دیگ باشی ...
خواهرا :sarma: نظرتون راجع به این قضیه پنجه حضرت فاطمه که میگن روی سمنو بیافته قبوله نذرتون چیه ؟ اصلا توی شهرای شمام میگن ؟
راستی سمنوی عمه لیلا چطور ؟ توی شهرای دیگه نیست که ؟
منم شنیدم نجما...یعنی بین قدیمیا هست همچین باوری
اما خو نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم...البته پیش مادربزرگ اینا نمیشه چیزی گفت هاااا...اونوقت میگن جوونای این دور و زمونه ایمانشون کم شده
آره منم قبول ندارم ولی اینا خیلی عجیب اعتقاد دارن . انقدر اعتقاد دارن که اگه قبول نکنی عصبانی میشن .h34r-smiley: