از الان تا آخر نوروز 92 ...

DNA

New member
اوا خواهر ؟؟؟ کدبانو گری نگووووووووووووووووووو ...
من آلرژی دارم ... بچه ها میدونن ....:j58r36j3gcr4suxymup
481219_dodensmiley.gif

شرمنده عزیز نی دونستم.

najma

New member
اره دیگه بچه اصلا علاقه شدیدی ب تخم مرغایی داره ک من درس میکنم!!!!!!!!!!!!راستی 1 هدیه برات دارم
اینم مال تو دوسش داری؟

حالا به قول دی ان آ خراب نمیشه اینا ؟
ای جانممممممم ، اینا که خودشون خوردنین آخه .... وای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:4d564ad6:

fateme67

New member
حالا به قول دی ان آ خراب نمیشه اینا ؟
ای جانممممممم ، اینا که خودشون خوردنین آخه .... وای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:4d564ad6:

خب تا وقتی نشکنه و بو گندش در نیاد همه چی آرومهههههههه!!!!!!!!!!!!:smiliess (5):

DNA

New member
اره دیگه بچه اصلا علاقه شدیدی ب تخم مرغایی داره ک من درس میکنم!!!!!!!!!!!!راستی 1 هدیه برات دارم
اینم مال تو دوسش داری؟

اینو از کجا آوردی.بگو بخوابه .دیر وقته.ما هم دل نداریم .میشینیم باهاش بازی می کنیم بد خواب میشه .باز فردا کمبود خواب پیدا می کنه ........اوف ولش کن.قشنگه

najma

New member
اینو از کجا آوردی.بگو بخوابه .دیر وقته.ما هم دل نداریم .میشینیم باهاش بازی می کنیم بد خواب میشه .باز فردا کمبود خواب پیدا می کنه ........اوف ولش کن.قشنگه

نگاه کن ، حالا فهمیدی چه جوری با احساسات آدم بازی میکنن ... من الان ازینا میخوام مامان . چه قدر خوشگلی آخه تو :sad:

DNA

New member
حا لا بیا درستش کن.یکی کم بود(من) یکی دیگه هم از اینا میخواد:New (6):

fateme67

New member

اوووووووووووووووووووووه من کلی عکس بچه دارم تو هم میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینا عیدیتونه ها...بعدا نگین من عیدی ندادم بهتون!!!!!!!!!!!!:New (6):

اینم مال شما DNA عزیز

najma

New member
بچه ها ما مثلا ازینا درس میکنیم . البته این قدیمیه خیلی .... مال چند سال پیشه . الان حرفه ای تر شدیم ...

DNA

New member
اوووووووووووووووووووووه من کلی عکس بچه دارم تو هم میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینا عیدیتونه ها...بعدا نگین من عیدی ندادم بهتون!!!!!!!!!!!!:New (6):

اینم مال شما DNA عزیز

[

مرسی فاطمه جان .واییییییییییییییییی چه نازه .خیلیییییییی قوشنگه
بی زحمت به من بگو این کادوی رو این وقت شب من اینو چجور خوابش کنم هاننننننننننننننننننننننننن
نازه:14::14:

najma

New member

اینم مال شما DNA عزیز

[

مرسی فاطمه جان .واییییییییییییییییی چه نازه .خیلیییییییی قوشنگه
بی زحمت به من بگو این کادوی رو این وقت شب من اینو چجور خوابش کنم هاننننننننننننننننننننننننن
نازه:14::14:

اوه اوه ... این یکی تازه بیدار شده . بهت تسلیت میگم دی ان آ ، تا صبح بیداری شما :25r30wi:

بالا