DNA
New member
اوا خواهر ؟؟؟ کدبانو گری نگووووووووووووووووووو ...
من آلرژی دارم ... بچه ها میدونن ....:j58r36j3gcr4suxymup![]()
شرمنده عزیز نی دونستم.
اوا خواهر ؟؟؟ کدبانو گری نگووووووووووووووووووو ...
من آلرژی دارم ... بچه ها میدونن ....:j58r36j3gcr4suxymup![]()
اگه نخوری که نمیشه .خراب میشه .بعد هم دلت با این گرونی می سوزه که چرا نخوردم:14:
آخه ما وضمون خوبه....پراید داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:25r30wi:
حالا به قول دی ان آ خراب نمیشه اینا ؟
ای جانممممممم ، اینا که خودشون خوردنین آخه .... وای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:4d564ad6:
خب تا وقتی نشکنه و بو گندش در نیاد همه چی آرومهههههههه!!!!!!!!!!!!:smiliess (5):
خب تا وقتی نشکنه و بو گندش در نیاد همه چی آرومهههههههه!!!!!!!!!!!!:smiliess (5):
اینو از کجا آوردی.بگو بخوابه .دیر وقته.ما هم دل نداریم .میشینیم باهاش بازی می کنیم بد خواب میشه .باز فردا کمبود خواب پیدا می کنه ........اوف ولش کن.قشنگه
اینو از کجا آوردی.بگو بخوابه .دیر وقته.ما هم دل نداریم .میشینیم باهاش بازی می کنیم بد خواب میشه .باز فردا کمبود خواب پیدا می کنه ........اوف ولش کن.قشنگه
نگاه کن ، حالا فهمیدی چه جوری با احساسات آدم بازی میکنن ... من الان ازینا میخوام مامان . چه قدر خوشگلی آخه تو :sad:
من خوشگلم یا اون بچه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:25r30wi:
اوووووووووووووووووووووه من کلی عکس بچه دارم تو هم میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینا عیدیتونه ها...بعدا نگین من عیدی ندادم بهتون!!!!!!!!!!!!:New (6):
اینم مال شما DNA عزیز
[
مرسی فاطمه جان .واییییییییییییییییی چه نازه .خیلیییییییی قوشنگه
بی زحمت به من بگو این کادوی رو این وقت شب من اینو چجور خوابش کنم هاننننننننننننننننننننننننن
نازه:14::14:
اوووووووووووووووووووووه من کلی عکس بچه دارم تو هم میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینا عیدیتونه ها...بعدا نگین من عیدی ندادم بهتون!!!!!!!!!!!!:New (6):
اینم مال شما DNA عزیز
[
مرسی فاطمه جان .واییییییییییییییییی چه نازه .خیلیییییییی قوشنگه
بی زحمت به من بگو این کادوی رو این وقت شب من اینو چجور خوابش کنم هاننننننننننننننننننننننننن
نازه:14::14:
اوه اوه ... این یکی تازه بیدار شده . بهت تسلیت میگم دی ان آ ، تا صبح بیداری شما :25r30wi:
بچه ها ما مثلا ازینا درس میکنیم . البته این قدیمیه خیلی .... مال چند سال پیشه . الان حرفه ای تر شدیم ...
[خیلی خوبه :smiliess (8):
بچه ها عید امسال سال مار هستش و اگه اشتباه نکنم ظهر ساعت 14:30
اوه اوه ... این یکی تازه بیدار شده . بهت تسلیت میگم دی ان آ ، تا صبح بیداری شما :25r30wi:
یکی منو بگیره .خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.ببین اونارو با صورت مظلوم خونه رو می ترکونن
:14::smiliess (2):