کاش آبروی عشق را نبریم، عشق از هوس جداست...
![]()
عشق یعنی مستی و دیوانگی
عشق یعنی با جهان بیگانگی
عشق یعنی شب نخفتن تا سحر
عشق یعنی سجده ها با چشم تر
عشق یعنی سر به دار آویختن
عشق یعنی اشک حسرت ریختن
کاش می شد حداقل یه جا از احساس واقعی خودم بنویسم . کاش حداقل یه جا می تونستم همونی رو بگم که تو دلمه ولی حیف ....
به نظر من انسان بدون عشق یه مرده ست. اصلا معنی انسان همین عشقه . عشق نباشه انسانیت نیست. خدای ما عاشقه و عشق لازمه ی زندگیه. عشق نیروی لازم برای ادامه ست. عشق مادر و پدر به فرزندان. عشق به مردم . عشق میهن، کار، و ....
به نظرم عشق مجازی هم خوبه . من همیشه معتقد بودم آدم عاشق به خدا نزدیکتره. آدم از عشق مجازی به عشق حقیقی می رسه.
شیده عزیز من اجازه دارم داستاناتو به اسم خودت تو مجلمون بذارم ؟
کاش می شد حداقل یه جا از احساس واقعی خودم بنویسم . کاش حداقل یه جا می تونستم همونی رو بگم که تو دلمه ولی حیف ....
سلام ...
آجــی قرار بود خجالت نکشیم ... (و دلایل دیگه)..
کــی پیشنهاد داد از این احساســا و داستانا بگــه (مــا و ...)....
کـــ مــا بهــره ببریــم ...
:riz513:
عشق دوطرفه سازنده ست ... و عشق یکطرفه ویرانگر
عشق پسر و دختر نمیشناسه که به یکی انرژی بده و یکی رو دپرس کنه
...
چه حرف بی ربطیست که مرد گریه نمیکند
گاهی انقدر بغض داری
که باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی...
شادمهرجان! بعضی چیزا هست که واقعا" نمیشه هر جایی عنوان کرد. بعضی عشقا هست که جز طرفین و خدا هیشکی درکش نمیکنه، حتی کسی که خودش اونو امتحان کرده. این جورعشقا رو نبایدم کسی بشنوه و بفهمه...... اصلا" تمام زیباییش به همینه!!!
کاش آبروی عشق را نبریم، عشق از هوس جداست...
حدیث جان این جملت خیلی قشنگه.....
سلام ...
ای ناقلا ... شما هم ...
باشه ... ولی منژورمون باید نبــود ...
:smilies-azardl (113
راستش من می خوام یه مجله راجع به بهداشت عمومی درست کنم . بعد یه قسمت فرهنگی ادبی هم داره . دوست داشتم تو قسمت فرهنگیش داستان بذارم حالا اگه این داستان ها واقعی باشه و از زبان بچه ها دیگه خیلیییییییییییی عالی میشه .
از شما هم دعوت می کنم تو ساخت این مجله کمکم کنید .
داستان نیست دادا6 فقط اح3ا3ه !
می دونی آدم وقتی می تونه از احساس واقعی خود6 بگه که ک3ی اونو نشنا3ه ! ولی من اینجا هم ناشناس نیستم .
یعنی با اسم خودم اومدم و خیلیا هستن که حضوری منو میشناسن و میدونن اینجا عضو هستم ! نمی شه هر حرفی رو هر جایی زد !
سلام ...
قلبــــون مــرام ... :riz304::smilies-azardl (113
خواهش...
عاشق بشی اونم عاشقت باشه