رفع اشکال و پرسش و پاسخ ژنتیک انسانی

fateme67

New member
منظور همون پیوند فسفو دی استره که ماهیت این پیوند کووالانسیه...سوال بیشتر مربوط به شیمیه!!!!

آلدوز

New member
در الگوی سولونید پروتیینی که رشته های کروماتین به دور ان می پیچند جنسش هیستونی هست یا غیر هیستونی ؟؟؟؟؟؟؟؟
دو ترجمه دارم که تو هر کدوم یکی رو نوشته

الگوی سلنوئید زمانی پدیدار میشه که «هیستون اچ 1» که خارج از اکتامرهیستونی قرار گرفته در بسته بندی دی ان آ مشارکت کنه. بنابراین سولنوئید هم نتیجه عمل پروتئین های هیستونی هست.
پروتئین های غیرهیستونی : تا اونجا که من میشناسمشون عواملی همچون دی ان آ پلیمراز و فاکتورهای رونویسی هستند که با دی ان آ در تماس هستند ولی هیستونی نیستند. همیشه هم گفتن بعضی پروتئین های غیرهیستونی در بسته بندی دی ان آ نقش دارند ولی من جایی اسمی ندیدم شاید در بسته بندی در سطوح بالاتر اشاره به پروتئین هایی مثل کوهسین و کاندنسین و سیناپتونمال کمپلکس باشه
در مورد اسپرمین و اسپرمیدین هم فقط یه اسم شنیدم و نمیدونم واقعا چه نقشی در ارتباط با دی ان آ ایفا می کنن. لطفا کسی از دوستان اگه این دوتا پروتئین رو میشناسه یه توضیحی دربارشون بده.
موفق باشید

DNA.2013

New member
وااااقعا ممنونم xavi جان :rose::rose:
خیلی لطف کردی :applause:
ولی من آخراش یکم مشکل پیدا کردم باید بیشتر فکر کنم:wacsmiley:

DNA.2013

New member
دوستان یه سوال فوق مبتدیانه

متاسفانه من نمیتونم گامتهای حاصال از کراسهارو متوجه بشم میشه کمک کنین؟:13:

Xavi جان تو که مساله به این خفنی رو حل کردی گامتو که دیگه باید بلد باشی:smiliess (3):
من نمیدونم چه جوری اینجا واست بگم اخه باید کروموزوم کشید تا درک کنی اینجا نمیشه:sadsmiley:
دوستان کس دیگه ای روشی داره دوستمونو راهنمایی کنه؟

xavi

New member
نه مریم جان جواب مسئله رو از قبل داشتم با این حال یاد نمیگرفتم یعنی IQ ی من در حد جلبکه:25r30wi:

مریم جان هر جاییش که نا مفهومه بگو تا کامل توضیح بدم

xavi

New member
Xavi جان تو که مساله به این خفنی رو حل کردی گامتو که دیگه باید بلد باشی:smiliess (3):
من نمیدونم چه جوری اینجا واست بگم اخه باید کروموزوم کشید تا درک کنی اینجا نمیشه:sadsmiley:
دوستان کس دیگه ای روشی داره دوستمونو راهنمایی کنه؟

راستش نمیدونم چجوری بگم
چندتا سوال دیدم که دابل کراسینگ اور داره ولی من گامتهارو اشتباه حدس میزدم
متاسفانه امکان رسم کروموزوم هم اینجا نیست تا بتونم منظورمو برسونم

amirreza

New member
ممنون از عزیزانی که جواب دادن

جواب هیدروجنیه............یارو تصور کرده که یه رشته dnaرو هم پیچ خورده یه شکلی گرفته(مثه برگ شبدریه rna)

سوال91-92 کنکورم بوده:dadad4:

آلدوز

New member
خوب ممکنه به فرض هم پیچ بخوره و یه رشته بتونه با خودش پیوند هیدروژنی بده
ولی چرا کووالانسی غلط هست؟ یه رشته هرجوری که میخواد باشه پیوند فسفودی استرش که سرجاشه و این هم کووالانسیه

mahnam

New member

جواب هیدروجنیه............یارو تصور کرده که یه رشته dnaرو هم پیچ خورده یه شکلی گرفته(مثه برگ شبدریه rna)

سوال91-92 کنکورم بوده

پس چی امیر جان؟؟!!! چی فک کردی؟؟!!! تو باید به فکر تصورات جناب طراح هم باشی؟؟!!! :(50):
حالا در حقت لطف کرده از خواب دیشبش سوال نداده!!!
اما پیش بینی شده امسال میده :black_eyed:
پس به جای خوندن کتابای خودت بهتره بری بشینی تعبیر خواب ابن سیرین رو بخونی :65d6a5d6s:
من که از امروز شروع می کنم :whistle:

maryam.AH

New member
سلام بچه ها خسته نباشین می بینم که هتمون فعال دارین می خونید
من خیلی وقته نبودم نمی تونستم وارد سایت بشم همون دیلک هستم
خواستم بدونید که هستم هنوز

mahnam

New member
سلام بچه ها خسته نباشین می بینم که هتمون فعال دارین می خونید
من خیلی وقته نبودم نمی تونستم وارد سایت بشم همون دیلک هستم
خواستم بدونید که هستم هنوز

وای دیلاک جون سلام
خوش اومدی دوباره
تو قرار بود بیای گزارش بدی یهو غیبت زد

najma

New member

سوال91-92 کنکورم بوده:dadad4:

خب دیگه اینجوریه ! برای همینه که من میگم هر چی کمتر بدونی بهتر کنکور میدی:p7977cujr38iyymsu8: مثلا اگه طرف ندونه کوالان و واندروالس و یونی چیه میگه خب هیدروجنی ! آشناس بذار همینو بزنیم:riz277:
مهنام جان بدو یه تاپیک هم برای نحوه مطالعه ابن سیرین باز کن تا دیر نشده:j58r36j3gcr4suxymup

mahnam

New member

خب دیگه اینجوریه ! برای همینه که من میگم هر چی کمتر بدونی بهتر کنکور میدی:p7977cujr38iyymsu8: مثلا اگه طرف ندونه کوالان و واندروالس و یونی چیه میگه خب هیدروجنی ! آشناس بذار همینو بزنیم:riz277:
مهنام جان بدو یه تاپیک هم برای نحوه مطالعه ابن سیرین باز کن تا دیر نشده:j58r36j3gcr4suxymup

والا انگار قضیه همینه که میگی نجما جان
چی بگم !! درخواستی زیاد شه مجبور میشم بازش کنم دیگه :tonguesmiley:

DNA.2013

New member
نه مریم جان جواب مسئله رو از قبل داشتم با این حال یاد نمیگرفتم یعنی IQ ی من در حد جلبکه:25r30wi:

مریم جان هر جاییش که نا مفهومه بگو تا کامل توضیح بدم

اختیار داری xavi جان نفرمایین اینو :tonguesmiley:
ممنون عزیزم امروز باز توضیحاتتو خوندم متوجه شدم دیگه
خیلی لطف کردی توضیحاتت توووپ بودن :rose: :rose:

mahnam

New member
کدام پدیده ویژگی خاص تقسیم میوز است؟ (وزارت بهداشت 92-91)
1) دو مرتبه همانند سازی 2) جدایی کروموزوم های همتا
3) دو مرتبه تقسیم سانترومر 4) جدایی کروماتید های خواهری

DNA.2013

New member
آره مریم جان گزینه ی 2 میشه
اما هم گزینه ی 2 درسته هم 4
نه به نظرت؟؟؟

نه مهنام جون چون توی سوال گفته "خاص میوز" یعنی فقط توی میوز اتفاق بیوفته.گزینه 4 توی میتوز هم اتفاق میوفته و خاص میوز نیس.

mahnam

New member
نه مهنام جون چون توی سوال گفته "خاص میوز" یعنی فقط توی میوز اتفاق بیوفته.گزینه 4 توی میتوز هم اتفاق میوفته و خاص میوز نیس.

مرسی مریم جون
آره راس میگیااااا به خاص میوز توجه نکرده بودم
با این وضعم می خوام کنکورم بدم :sadsmiley:

بالا