چراجوسرد وسنگین زمستان حاکم بر انجمن شده!!!!!!!!!!!!!

mw.ashel

New member
من خودم هم به خاطر برنامه هام و کارام باید همش on باشم و برای همین میام نت ولی در اصل کتاب جلومه و دارم درس میخونم

Taraa

Well-known member
من هنوز موندم دلیلش برا بستن تاپیک حدس چهره چی بود؟
این همه تاپیک مزخرف و تکراری که هیشکی نیگاشم نمیکنه و بیشتر از چن تا پست توش گذاشته نمیشه هیشکی عکس العمل نشون نمیده یهو به چیزایی گیر میدن که مورد اقبال عمومی مواجه شده
البته اینم بگم بعد خودمون یه عده یه چیزایی تو اون تاپیک نوشتن که زیاد جالب نبود ... ولی در کل تاپیکای مزخرف زنده زیاد داریم

mehran35

New member
من هنوز موندم دلیلش برا بستن تاپیک حدس چهره چی بود؟
این همه تاپیک مزخرف و تکراری که هیشکی نیگاشم نمیکنه و بیشتر از چن تا پست توش گذاشته نمیشه هیشکی عکس العمل نشون نمیده یهو به چیزایی گیر میدن که مورد اقبال عمومی مواجه شده
البته اینم بگم بعد خودمون یه عده یه چیزایی تو اون تاپیک نوشتن که زیاد جالب نبود ... ولی در کل تاپیکای مزخرف زنده زیاد داریم
همین دیگه یعنی اینجا انجمن علوم پزشکیه ولی گاهی یه موضوعاتی میذارن آبگوشتی حالا اسم نمیبرم !!!!!!!!!!!!به خاطر این بسته شدن سریع تاپیکم خیلی از بچه ها میترسن نظر بدن بعد بسته بشه ضایع بشن!!!!!!!!!

varia

Well-known member
کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
632021_LaieA_041.gif

البته گاهی به شخصه ترجیح میدم با بعضیا بحث و برخورد نداشته باشم:thumbsdownsmileyani
و زمان انجمن اومدنم رو هم جهت درس کم کردم:riz304:

آفرين حديث، درساتو خوب بخون.

sara77

New member
انصافا منم دارم فک میکنم چرا تاپیکو بست خودش 2تا جواب دهن شکن داد تو تاپیک بعد بستش ولی جدی فک نمیکردم اینقد شوخ باشه ادمین اصن بچها بیاین چهره ی ادمینو حدس بزنیم:14:

sokot

New member
میسی سارا جونم بیا خودمون اینجارو شلوغ کنیم آقای نصیری رو سورپرایز کنیم:65d6a5d6s:

mehran35

New member
دوستاااااااااااااااااان!!!!!!!!!!!
دیدید به حرفم رسیدین دیگه مکسینم بن شد دیگه کسی نیس که هروز واسمون تالاروآپدیتش کنه!!!!!!!!!!!

ZOT

New member
426719_freezinsmile2.gif

706919_freezinsmile1.gif

137619_freespeech2.gif

واقعا راست میگید اینجا هم دیگه بدرد نمیخوره !

setayesh71

New member
آره آقای نصیری راست میگن منم چند وقتیه حال و هوام داغون شده . قبلا اینجا یه شور و حالی داشت ولی الآن....

بچه ها یه بحث باحال بریزین رو دایره کل کل کنیم چطوره ؟؟

parnia

New member
والا تمام مطالبی که مکسین میذاشت به ایمیل منم ارسال میشد ولی خوب من اونا رو در شان این انجمن نمیدیدم که بخوام بذارمش .... هیچوقتم فکر نمیکردم اگه بذارم با استقبال بچه ها مواجه شه ... تازه اون خوبا و جالباشو باسیلوس جون و چن تا دیگه از بچه ها قبل از اینکه مکسین بذاره، تو این تاپیک (http://olumpezeshki.ir/forum/thread4989-4.html#post120710) میذاشتن و کسی نگاشون نمیکرد ولی وقتی مکسین میذاشت همه براش کف میزدن!!!!!!!!!

ولی خوب حالا میشه خودمون دست به کار شیم و سنجیده تر عمل کنیم ...

http://olumpezeshki.ir/forum/thread5114.html#post121200
تارا دوست داریم...
498013_999.gif

@... zahra

New member
دمتون گرم.مکسین رفت...هیشکی موندنی نیس...خودتون مطالب باحال بذارین...من ندارم بذارم..
مکسین هم فقط برا خنده میگفت...حالا که رفته جاش خالیه..
ماهم یه دورانی هس میایم سایت...تنهایم براهمین....

sara77

New member
وااااااااااا بچها چتون شده شما مکسین یه دوست خوب بود ما از رفتنش ناراحتیم نه اینکه مطباش کفمونو میبره

sara77

New member
جاااااااااااااااااااااااااااااش که خالی امیدوارم برگرده

hasti rad

New member
سلام.
من که تازه واردم اصلا نمیدونم قبلا جو انجا چه جوری بود.اما امیدوارم بتونم دوستای خوبی پیدا کنم

mehran35

New member
خداحافظ دوستان

دیگه این انجمن ارزش اومدن ووقت گذاشتن واسشو نداره چه فایده اگه قرار باشه هرتاپیک پرطرفداری بسته شه به جرم محتوا نداشتن واینکه بچه ها اونجا دور هم اند یا هر لحظه ترس از بن شدن داشته باشی و...!!!!!!!!!
از این لجظه به بعد چراغ من واسه همیشه خاموش خواهد شد ودیگه هیچ تاپیک یا کامنتی نخواهم گذاشت!!!!!!!!!

AWWA

New member
نمیدونم گفتنش درسته یانه ولی به هر حال میگم. منو بابام فوق العاده با هم صمیمی بودیم. خیلی بیشتر از اونی که بشه تصور کرد. بعد فوت بابام من شدیدا" افسرده شده بودم. هیچی منو خوشحال نمی کرد. دو سال بود که از ته دل نخندیده بودم. تا اینکه اومدم این سایت. تاپیکای خنده دار مکسین باعث شد منم یواش یواش روحیمو پیدا کنم. خیلی از بچه ها به خاطر اصرار من برا برگشتنش ناراحت بودن(حقم داشتن) ولی من واقعا" احساس دین می کردم.
درسته که این سایت هدف اصلیش مسائل علمیه ولی شاد کردن اهل علم(که ما باشیم!!) خودش کم خدمتی نیست.با روحیهء شاد کار کردن اثرش خیلی بیشتره.

آخرین ویرایش:
بالا