ادرس فيس بوك علوم پزشكي ها

bacillus.bs

New member
كم كم اين شكلي ميشيم
485319_127fs698873.gif

admin

Active member
پرسنل مدیریت
بنظرم بذارید حریم شخصی افراد محدود به همین انجمن باشه چون خیلی می تونه مورد سواستفاده قرار بگیره
بدلیل اینکه صفحه فیس بوک افراد تا حد زیادی به واقعیت نزدیکتره(رابطه ها و دوستان و....) شاید خیلی ها نخوان هویتشون فاش بشه

ساحل

New member
شایعه شده رهبر هم به فیسبوک و تویتر پیوسته خیلیم ازشون استقبال شده، کسی آدرس فیسبوکشون رو داره؟؟؟

n.b.m

New member

دور از جون divene avenger! :25r30wi:

آخه اعتیاد همزمان به دو ماده خطرناکه! انگاری میگن برا مصاحبه دکتری هم خوب نیست! :5:
تو ترک همینش موندیم والا!!! :motat: (حالا ادمین نشنوه! داداشم همیشه میگه واه واه به چی ام معتاد شده! اعتیادشم درسی یه!!! همین انجمنو میگه ااااااا!!!!!!)

سلام دکتر ادمین...

از شانس بد من که نوشته بودم ادمین نشنوه شما اومدین! شرمنده من از طرف برادرم از شما عذر میخوام! ببخشید....
:riz513:
ما که فیس بوکی نیستیم ولی این سایتو دوست داریم

mamai86

New member
بنظرم بذارید حریم شخصی افراد محدود به همین انجمن باشه چون خیلی می تونه مورد سواستفاده قرار بگیره
بدلیل اینکه صفحه فیس بوک افراد تا حد زیادی به واقعیت نزدیکتره(رابطه ها و دوستان و....) شاید خیلی ها نخوان هویتشون فاش بشه
زنده باد ادمیـــــــــــن

salleh_313

New member
من عضو فیس بوک هستم هیچ مشکلی هم برای امتحان دادن نداره فقط برای بعضی از مشاغل خاص توی گزینش ذچار مشکل می شید همین!

pariya

New member
من فیسپوک عضو نیستم
د.ستان ببخشید دگه اگه اسپم بود جملم!!!!:(50)::(50): فقط انجمن میام
موفق باشید/

mehrshad

New member
اشغاله محیطش و خیلی از کسایی که میان تو محیط همه ادمهای ان نورمال هستند.... من عضو بودم ولی خدارو 10000000 بار شکر دیگه نیستم !!!!

Delaram92

New member
منم فیس بوک ندارم به نظرم اینجا بهتره واسه سرگرمی ومعتاد نمیکنه.

varia

Well-known member

ولي به نظر من ديگه اون زمون گذشته كه بيايم خودمونو تو نت يه جور ديگه نشون بديم و خودمونو قايم كنيم!! بهتره كه همين جا آدمين خان كمي تغييرات ايجاد كنه تا بهتر و بيشتر همديگه رو بشناسيم و يه فرهنگ دوستي مثبت و كارا بين علوم پزشكيها تو اين سايت(نمونه اي از جامعه مجازي) ايجاد كنيم. تعداد مديرها هم زياد بشه تا هركي تخطي كرد زود بن بشه!

mohammad63

Well-known member
منم فیس بوک ندارم به نظرم اینجا بهتره واسه سرگرمی ومعتاد نمیکنه.

در اینکه فیس بوک خوبه یا نه . من به نظرات دوستان احترام میذارم و البته نظر شخصی خودمو هم میذارم واسه خودم ........
اما یه صحبت کوچولو با مریم خانوم گه بیشتر جنبه شوخی داره ..................
معتادین محترمی داریم تو همین سایت ... البته اسم نمیبرم ................ ههههههههههههههه

amiir

New member
بچه من عضوم، اصلا هم ربطی به آزمون دکترا و ... اینا نداره، چون قرار نیست فعالیت سیاسی خاصی داشته باشیم.پس الکی شایعه سازی و جو سازی نکنیم.

بالا