ازدواج مرد بی سواد با زن تحصیل کرده؟

setayesh71

New member
در کل من فکر می کنم اگه یه نفر دیپلم داشته باشه و اون یکی مدرکش بالاتر باشه به خاطر همون مواردی که دوستمون گفتن مشکل پیش میاد . شاید گاهی تفاوت فکری زیادی بین این دو نفر باشه ( حالا آقا باشه یا خانم !) ولی اگه اون کسی که مثلا دیپلم یا کمتر داشته باشه مطالعه اش در همه ی زمینه ها زیاد باشه . روزنامه زیاد بخونه و کلا خودش اهل یاد گرفتن باشه مشکل حل میشه به نظر من اون چیزایی که توی دانشگاه گاها افراد با تحصیل یاد می گیرن مردم عادی ( غیر از اون موارد تخصصی ) رو میتونن با مطالعه و کسب اطلاعات خودشون یاد بگیرن و به نظر من این موضوع حل میشه و تفاوت فکری این دو نفر دیگه وجود نخواهد داشت

MOHAMMAD.R

New member

راستش اصلا جالب نیست خانم تحصیلکرده باشه ولی آقا حتی دانشگاهم نرفته باشه شاید موارد کمی پیدا شن که خوشون با هم مشکل نداشته باشن ولی در آینده بچه ها طرز رفتار و طرز فکر و سواد پدر مادر رو با هم مقایسه میکنن و این اصلا برا مرد خانواده خوشایند نیس که ناخوداگاه از طرف خانواده واطرافیانش به هر دلیلی سرزنش بشه...
کوچکترین موردش شرکت توی بحث های خانوادگی هستش یا کمک به انتخاب مسر تحصیلی بچه ها..

ba ba barghi

Well-known member
در کل من فکر می کنم اگه یه نفر دیپلم داشته باشه و اون یکی مدرکش بالاتر باشه به خاطر همون مواردی که دوستمون گفتن مشکل پیش میاد . شاید گاهی تفاوت فکری زیادی بین این دو نفر باشه ( حالا آقا باشه یا خانم !) ولی اگه اون کسی که مثلا دیپلم یا کمتر داشته باشه مطالعه اش در همه ی زمینه ها زیاد باشه . روزنامه زیاد بخونه و کلا خودش اهل یاد گرفتن باشه مشکل حل میشه به نظر من اون چیزایی که توی دانشگاه گاها افراد با تحصیل یاد می گیرن مردم عادی ( غیر از اون موارد تخصصی ) رو میتونن با مطالعه و کسب اطلاعات خودشون یاد بگیرن و به نظر من این موضوع حل میشه و تفاوت فکری این دو نفر دیگه وجود نخواهد داشت

به نظر من ، تفاوت فکری ربطی به مدرک نداره !!!!ربطی به اطلاعات عمومی هم نداره !!اونچه که برای زندگی مشترک مهمه ، درک متقابله !!!من طرفمو درک کنم ، اونم منو !!!وقتی این درک متقابل باشه ، توقعات از هم بجا میشه !!!انتظارها بجا میشه !!!اون موقع است که مشکلی پیش نمیاد !!

من همه نوع تفاوت مدرکی دیدم ، زندگیشونم شیرینه!!!و اونچه که زندگی اونها رو نگه داشته نه بالا و پایین مدرک بوده ، بلکه عشق و محبت و البته درک متقابل بوده !!!!

و اونایی که باهم مشکل داشتن هم دیدم ، بازم ربطی به سواد نداشته !!به شعور اجتماعی بستگی داره ، به درک متقابل و ......!!!

من با این داستان یکم موافقم ، اگه من ببینم طرفم ،اکثر ملاک هامو داشته باشه ، مدرکش بالا پایین باشه ، واسه ام مهم نیست !!اتفاقن دوست دارم تحصیل کرده باشه !!

ولی کلن سواد چیز خوبیه!!واسه همه !!ولی مدرک شعور اجتماعی نمی یاره !!:smilies:

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
نظر روانشناسان

سوء تعبیرهای دائمی
از آنجایی که مرد رئیس خانواده است، بهتر است سطح تحصیلات او برابر یا بالاتر از همسرش باشد، تا بتواند نقش خود را به خوبی ایفا کند. به خصوص که بالاتر بودن سطح تحصیلات زن از مرد در کشور ما چندان مرسوم نیست و ممکن است مرد در مورد هر یک از رفتارهای همسرش دچار سوء تعبیر شود و حس کند که همسرش قصد دارد ضعف های او را به رخش بکشد.
 این امر در درازمدت اعتماد به نفس مرد را کاهش داده و او دیگر قادر نیست نقش خود به عنوان رئیس خانواده را به خوبی ایفا کند.
از طرف دیگر ممکن است مرد خانواده برای پنهان کردن ضعف خود در این مورد و ثابت کردن این موضوع که او رئیس خانه است، حتی حرف های منطقی همسرش را هم نپذیرد.

bacillus.bs

New member
اشتراكات كم

نمی توان انکار کرد که تحصیلات نوع نگرش افراد را نسبت به مسائل مهم زندگی تغییر می دهد. مثلا ممکن است مرد معتقد باشد انسان موفق کسی است که پول زیادی داشته باشد، اما زن به همین اندازه روی مطالعه تاکید داشته باشد. به همین ترتیب، تفریحات و علایق این دو فرد هم از هم متفاوت است.

bacillus.bs

New member
نان اور كيست؟

بسیاری از مردان از این که می بینند همسرشان از نظر مادی به آنها وابسته است و آنها می توانند با برطرف ساختن نیازهای مادی وی موجب شادمانی او شوند احساس غرور می کنند. اما درمورد مردانی که همسران کارمند، با رتبه شغلی مناسب دارند، این وضعیت محقق نمی شود و این باز هم به معنی کم شدن اعتماد به نفس مرد است.

bacillus.bs

New member
واکنش دیگران
خیلی اوقات زنان برای رسیدن به اهداف تحصیلی ازدواج خود را به تأخیر می اندازند در حالی که همه اقوام و آشنایان منتظر هستند تا ببینند بالاخره او چه کسی را انتخاب می کند. اینجاست که یک چالش درونی برای خانم ها اتفاق می افتد: اگر کسی از او بپرسد که تحصیلات همسرش چقدر است، می تواند بدون احساس ناراحتی بگوید که او دیپلمه است یا نه؟ در چنین شرایطی قطعا نمی توانید از همسرتان بخواهید خودش را دارای تحصیلات دانشگاهی جا بزند و جلوی فامیل حقیقت را نگوید. چون در این صورت شخصیت او را زیر سوال برده اید.
به دلیل وجود همه این مشکلات، اغلب روان شناسان و مشاوران ازدواج توصیه می کنند که زن و مرد تا حد ممکن از نظر سطح تحصیلات با هم تشابه داشته باشند و در صورت متفاوت بودن سطح تحصیلات این اختلاف از دو سطح بیشتر نباشد (مثلاً دیپلم و کارشناسی ارشد).
علاوه بر این، بررسی ها نشان داده که میزان بروز اختلافات در خانواده هایی که سطح تحصیلات مرد از زن بالاتر است، کمتر از خانواده هایی است که در آنها زن از تحصیلات بالاتری برخوردار است. در میان خانواده هایی هم که از نظر سطح تحصیلات یکسان هستند نیز، میزان موفقیت زناشویی در خانواده هایی که سطح تحصیلات زن و شوهر بالا است، بیشتر از خانواده هایی است که سطح تحصیلات زن و شوهر پایین است.

bacillus.bs

New member
نظر رضا واقعا جالب بود
292013_219.gif
براش دست بزنيد
841113_226.gif

ba ba barghi

Well-known member
حالا بازم نظر بديد

خب منم اینا رو رد نمی کنم ، و باهاشون هم موافقم ، ولی همه مثل هم نیستن !!و تفاوت ها بخاطر تفاوت اندیشه هستش ،واسه همین رفتار ها و گفتار ها و زندگی ها متفاوت میشه !!

حالا راستشو بگم !تحصیلات یا برابر ، یا اقا بیشتر ، خودم می پسندم !!ولی میگم اگه خانم هم بالاتر باشه ، مشکلی نیس !!اصل اندیشه هاست !!اصلن آقا بی سواد باشه !!ولی درکش برسه !!تمام زندگی توی درس و مشق خلاصه نمی شه !!....ولی خب بهتره تحصلکرده باشن هر دو طرف ،هم رشته باشن!!سطح فکر ها نزدیک باشن!!! و .....

بازم میگم کلن درس چیز خوبیه !!
من موافقم باشما و همه ی روانشناسان محترم !!!
حالا برم درس بوخونم ، ازم نزنن جلو !!

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
بابا برقی جدیدا انجمن خونت داره میره بالاها!
کمتر از 2 ماه تا کنکورت مونده
گفتم حواست باشه معتاد نشی، حواست نبود!

ba ba barghi

Well-known member
بابا برقی جدیدا انجمن خونت داره میره بالاها!
کمتر از 2 ماه تا کنکورت مونده
گفتم حواست باشه معتاد نشی، حواست نبود!

درسا رو تموم کردم !!!تو مرورم !!وقت تلف میکنم !!!! باشه ....دیگه نمیام!!!!!!!!

بالا