کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saadat

New member
سلام من تازه با سایت وانجمن آشناشدم من متنهای 9و10و11و12 سوالات متفرقه راترجمه میکنم وتاتارخ 10/10/1391تحویل میدم.

gil@ss

New member
آزمون 82-83بامن
ایمیل قبلی ها رو دریافت کردم اما دانلود نشد لطفا مجددا برام ارسال کنید

karshenasgh

New member
آزمون 82-83بامن
ایمیل قبلی ها رو دریافت کردم اما دانلود نشد لطفا مجددا برام ارسال کنید

سلام دوست عزیز. بنا به درخواست شما، مجدداً فایلها را برایتان ارسال می کنم. اما متوجه نشدم که چرا فایل هایی که برایتان ارسال کرده ام رو نتونستی دانلود کنی، شاید به خاطر این باشه که سرعت اینترنتت پایینه! آخه برای بقیه هم همین طوری ارسال کردم و ظاهراً مشکلی براشون پیش نیومده.
ببین اگه باز هم باز نمیشه بهم بگو.منتظر جوابت هستم.

ضمناً بقیه فایلهای ترجمه جدید رو بعد از کامل شدن ، به صورت یکجا برای همه افراد شرکت کننده ارسال خواهم کرد.

از این که بازم قصد مشارکت در ترجمه ها رو دارید ازتون سپاسگزارم.

آزمون سال 83-82 (سری بعدازظهر) رو هم به اسم شما ثبت کردم.

تاریخ تحویل هم 91/10/15

موفق باشید.:rose:

karshenasgh

New member
سلام من تازه با سایت وانجمن آشناشدم من متنهای 9و10و11و12 سوالات متفرقه راترجمه میکنم وتاتارخ 10/10/1391تحویل میدم.

سلام دوست عزیز. خوشحالیم از حضور شما. ممنون که قصد مشارکت دارید.

این قسمت ها رو در صفحه 105 همین تاپیک به نامتون ثبت کردم:

متن 9 سؤالات متفرقه
متن 10 سؤالات متفرقه
متن 11 سؤالات متفرقه
متن 12 سؤالات متفرقه

تاریخ تحویل هم 91/10/10

لازم به توضیح است که متن های انتخاب شده باید به طور کامل به همراه سؤالات چهارگزینه ای مربوطه به فارسی روان برگردانده شود.
ترجمه خود را نیز در قالب فایل word به آدرس ایمیل biology_gh91@yahoo.com ارسال نمایید.
در صورتی هم که به مشکلی برخوردید یا نیاز به زمان بیشتری داشتید لطفاً اطلاع دهید.

naari

New member
سلام کارشناس جان من ترجمه ها را میخوام ایمیل کنم ولی هرچی attach / compose را میزنم نمیشه لطفا راهنماییم کن مرسی

sokot

New member
کارشناس جان من بخش هایی که باید ترجمه میکردم رو برات ایمیل کردم.:bunnyearsmiley::bunnyearsmiley:

karshenasgh

New member
کارشناس جان من بخش هایی که باید ترجمه میکردم رو برات ایمیل کردم.:bunnyearsmiley::bunnyearsmiley:

سلام دوست عزیز. ممنون از زحمتی که کشیدین. واقعاً کارتان بسیار کامل و بدون نقص است و بسیار تمیز و مرتب. بنده هم در پاسخ به ایمیل شما فایل هایی را که از ابتدای طرح تاکنون توسط ایران خانوم در آبان ماه، برای همه ارسال شده بود، برای شما هم ارسال کردم.

ان شاءالله مابقی ترجمه ها هم پس از تکمیل شدن به همین آدرس برایتان ارسال خواهد شد
موفق باشید:rose:
91/9/29

karshenasgh

New member
سلام کارشناس جان من ترجمه ها را میخوام ایمیل کنم ولی هرچی attach / compose را میزنم نمیشه لطفا راهنماییم کن مرسی

سلام دوست عزیز. یک ایمیل از طرف شما برای من رسیده که حاوی لغات و معانی آنها می باشد. اگر این ایمیل مال شماست باید خدمتتان عرض کنم که شما باید 5 متن آزمون سال 89-90 سری دوم عصر پنج شنبه 27/3/89 رو به همراه سؤالات چهارگزینه ای مربوطه و همچنین بخش لغات را به همراه گزینه های آنها به طور کامل به فارسی روان بر می گرداندید. الان هم لطفاً با استفاده از لغاتی که استخراج کرده اید کل آزمون را به فارسی روان ترجمه کنید و مجدداً ارسال نمایید. زمان جدید ارسال ترجمه تان را هم لطفاً مشخص کنید.

جهت رفع ابهام شما، ترجمه یکی از دوستان هم برای نمونه، به آدرس ایمیلتان فرستاده شده است.

منتظر پاسخ شما هستم.
91/9/29

karshenasgh

New member
سلام کارشناس جان ، ترجمه هارو ایمیل کردم
موفق باشین

سلام دوست عزیز. ممنون از زحمتی که کشیدین. در ظاهر که کارتان بسیار کامل و بدون نقص است و بسیار تمیز و مرتب. بنده هم در پاسخ به ایمیل شما فایل هایی را که از ابتدای طرح تاکنون توسط ایران خانوم در آبان ماه، برای همه ارسال شده برای شما هم ارسال کردم.

ضمناً مابقی ترجمه ها هم پس از تکمیل شدن به همین آدرس ایمیل برایتان ارسال خواهد شد

91/9/30

padideh

New member
سلام ميشه منم متن ١٣ ١٤ ١٥ ١٦ متفرقه رو ترجمه كنم ؟ يا كسي برداشته اين قسمتو؟
من تا ١٠ دي تحويل ميدم لطفا اگه اكي هست بگيد

karshenasgh

New member
سلام ميشه منم متن ١٣ ١٤ ١٥ ١٦ متفرقه رو ترجمه كنم ؟ يا كسي برداشته اين قسمتو؟
من تا ١٠ دي تحويل ميدم لطفا اگه اكي هست بگيد

سلام. نه! هنوز کسی برنداشته. ممنون که قصد دارین ترجمه این قسمت رو انجام بدین.

پس این قسمت ها رو به اسم شما ثبت می کنم:

متن 13 سؤالات متفرقه
متن 14 سؤالات متفرقه
متن 15 سؤالات متفرقه
متن 16 سؤالات متفرقه

تاریخ تحویل هم 91/10/10

karshenasgh

New member
درود من متن 30-33 رو فرستادم .امیدوارم درست وکامل باشند .

سلام دوست عزیز. ممنون از زحمتی که کشیدین. در ظاهر که کارتان بسیار کامل و بدون نقص است و بسیار تمیز و مرتب. بنده هم در پاسخ به ایمیل شما فایل هایی را که از ابتدای طرح تاکنون توسط ایران خانوم در آبان ماه، برای همه ارسال شده برای شما هم ارسال میکنم

ان شاءالله مابقی ترجمه ها هم پس از تکمیل شدن به همین آدرس برایتان ارسال خواهد شد

91/10/1

majede

New member
سلام بر دوستان گلم همگی خسته نباشین
611813_6joq4o.gif

من با اجازتون متنای 34..35..36..37..رو تا تاریخ 5/10/91...ترجمه میکنم اگه زودتر ترجمه شد میفرستم
البته اگه کسی قبلا ترجمه نکرده؟!!!

karshenasgh

New member
سلام بر دوستان گلم همگی خسته نباشین
611813_6joq4o.gif

من با اجازتون متنای 34..35..36..37..رو تا تاریخ 5/10/91...ترجمه میکنم اگه زودتر ترجمه شد میفرستم
البته اگه کسی قبلا ترجمه نکرده؟!!!

سلام دوست عزیز. ممنون که قصد دارین باز هم در ترجمه ها مشارکت داشته باشین.
نه! این قسمت ها رو هنوز کسی برنداشته و شما می تونین انجامش بدین..

این بخش رو به نام شما ثبت می کنم:

متن 34 سؤالات متفرقه
متن 35 سؤالات متفرقه
متن 36 سؤالات متفرقه
متن 37 سؤالات متفرقه

تاریخ تحویل هم 91/10/5

tooran.b

New member
سلام کارشناس جان ترجمه ها رو دریافت کردم اما باز نشد سرعت اینترنت هم بالا بود اگه ممکنه یک بار دیگه بفرستین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا