مغز شما چند سالشه؟ (خیلی جالب.حتما انجام بدین)

reza.n

New member
آره تا همین الانشم خطرِ دزدیدنتون وجود داره...خیلی مواظبِ خودتون باشین:thumbsupsmileyanim:واقعا نمیدونی دسکتاپ چیه؟؟:21:صفحه ی میزِ کارتونو میگم.فکر کنم فارسیش همین میشه دیگه.:ahi5slcgm04mi8jqqkl
iq جانم منظورم اینه که تو مگه دسکتاپ منو دیدی که میگی شلوغه.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

reza.n

New member
واقعا به خودم افتخار میکنم:rolleyessmileyanim:همچنان کسی نیست:dadad4::whistle::motat:

waria

New member
iq جانم منظورم اینه که تو مگه دسکتاپ منو دیدی که میگی شلوغه.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
ای باباو.:13:از شما بعیده ها؟؟یه کم دقت کن به عکسی که گذاشتی.مبیبینی دسکتاپتو:1dco2x0p1lilzhfpg1tاگر ندیدی هم بیخیال.:14:

reza.n

New member
ای باباو.:13:از شما بعیده ها؟؟یه کم دقت کن به عکسی که گذاشتی.مبیبینی دسکتاپتو:1dco2x0p1lilzhfpg1tاگر ندیدی هم بیخیال.:14:
میگم که دسکتاپ نمیدونی کجاست همینه دیگه:whistle:ولی اگه منظورت به اون tab هایی که توو موزیلا باز کردم که من اینطوریم دیگه جانم.تازه اونور با فلش ادامه داره میزنی بازم tab هست.بازن از هرکدوم میخام مطلبمو سریع میگیرم.

waria

New member
میگم که دسکتاپ نمیدونی کجاست همینه دیگهولی اگه منظورت به اون tab هایی که توو موزیلا باز کردم که من اینطوریم دیگه جانم.تازه اونور با فلش ادامه داره میزنی بازم tab هست.بازن از هرکدوم میخام مطلبمو سریع میگیرم.
واااااااااااااای.جدا دیگه الان شک کردم بهتون.:13::14:مطمئنین این تستا رو خودتون جواب دادین؟؟نه خیر جانم منظورمون اون tab ها نبود:14:بگذریم دیگه از موضوع دور شدیم خیلی.:65d6a5d6s:

reza.n

New member
واااااااااااااای.جدا دیگه الان شک کردم بهتون.:13::14:مطمئنین این تستا رو خودتون جواب دادین؟؟نه خیر جانم منظورمون اون tab ها نبود:14:بگذریم دیگه از موضوع دور شدیم خیلی.:6
باور کن من هرچی نگاه میکنم دسکتاپمو نمیبینم توو عکس.نکنه از این عکس 3 بعدیاس که باید زیاد تووش نگاه کنم یهو ظاهر شه؟:shocked:

waria

New member
باور کن من هرچی نگاه میکنم دسکتاپمو نمیبینم توو عکس.نکنه از این عکس 3 بعدیاس که باید زیاد تووش نگاه کنم یهو ظاهر شه؟:shocked:
خدایی اشکم دیگه داره در میاد.بالای tab هارو نگاه کن...دیگه اگه بازم ندیدی...:13:

reza.n

New member
خدایی اشکم دیگه داره در میاد.بالای tab هارو نگاه کن...دیگه اگه بازم ندیدی...:13:
اوه اوه تو اونو کجا دیدی.چه دقتی.خوشم اومد.ولی دلیل به شلوغیه دسکتاپ نمیشه که جانم.من اینطوری میچینم خب.یه سری ها که مربوط مقالات و کنفرانس دانشگاست اونجا میچینم بقیه رو طبق معمول.ولی تو کمتر دقت کن:mad_majidonline:

waria

New member
اوه اوه تو اونو کجا دیدی.چه دقتی.خوشم اومد.ولی دلیل به شلوغیه دسکتاپ نمیشه که جانم.من اینطوری میچینم خب.یه سری ها که مربوط مقالات و کنفرانس دانشگاست اونجا میچینم بقیه رو طبق معمول.ولی تو کمتر دقت کن:mad_majidonline:
آخیش.خدارو شکر.بالاخره دید.:j58r36j3gcr4suxymupبله پس چی؟؟تازه کجاشو دیدی؟؟ولی یه خورده با خودت تمرین کنا خب؟؟نگران شدم من.یکی می خواد یه چی بهت بگه،به مرزِ خودکشی میرسه...چرا .دلیلِ شلوغی میشه:thumbsupsmileyanim:

parnia

New member
آخیییییشش..........خداروشکر...بالاخره دید.....داشتم ناامید میشدم.....:dadad4:

reza.n

New member
آخیش.خدارو شکر.بالاخره دید.:j58r36j3gcr4suxymupبله پس چی؟؟تازه کجاشو دیدی؟؟ولی یه خورده با خودت تمرین کنا خب؟؟نگران شدم من.یکی می خواد یه چی بهت بگه،به مرزِ خودکشی میرسه...چرا .دلیلِ شلوغی میشه:thumbsupsmileyanim:
من دقتم فکر میکردم خوبه همیشه الان فهمیدم نیست.باشه تمرین میکنم.نه شما خودکشی نکن جانم.نه دلیل نیست. chaos theory در مورد دسکتاپ من صادقه:motat:

Taraa

Well-known member
واریا جون کسی احیانا اذیتت کرد به خودم بگو
153817_matrix.gif

بالا