iq جانم منظورم اینه که تو مگه دسکتاپ منو دیدی که میگی شلوغه.:1dco2x0p1lilzhfpg1tآره تا همین الانشم خطرِ دزدیدنتون وجود داره...خیلی مواظبِ خودتون باشین:thumbsupsmileyanim:واقعا نمیدونی دسکتاپ چیه؟؟:21:صفحه ی میزِ کارتونو میگم.فکر کنم فارسیش همین میشه دیگه.:ahi5slcgm04mi8jqqkl
ای باباو.:13:از شما بعیده ها؟؟یه کم دقت کن به عکسی که گذاشتی.مبیبینی دسکتاپتو:1dco2x0p1lilzhfpg1tاگر ندیدی هم بیخیال.:14:iq جانم منظورم اینه که تو مگه دسکتاپ منو دیدی که میگی شلوغه.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
میگم که دسکتاپ نمیدونی کجاست همینه دیگهای باباو.:13:از شما بعیده ها؟؟یه کم دقت کن به عکسی که گذاشتی.مبیبینی دسکتاپتو:1dco2x0p1lilzhfpg1tاگر ندیدی هم بیخیال.:14:
واااااااااااااای.جدا دیگه الان شک کردم بهتون.:13::14:مطمئنین این تستا رو خودتون جواب دادین؟؟نه خیر جانم منظورمون اون tab ها نبود:14:بگذریم دیگه از موضوع دور شدیم خیلی.:65d6a5d6s:میگم که دسکتاپ نمیدونی کجاست همینه دیگهولی اگه منظورت به اون tab هایی که توو موزیلا باز کردم که من اینطوریم دیگه جانم.تازه اونور با فلش ادامه داره میزنی بازم tab هست.بازن از هرکدوم میخام مطلبمو سریع میگیرم.
باور کن من هرچی نگاه میکنم دسکتاپمو نمیبینم توو عکس.نکنه از این عکس 3 بعدیاس که باید زیاد تووش نگاه کنم یهو ظاهر شه؟:shocked:واااااااااااااای.جدا دیگه الان شک کردم بهتون.:13::14:مطمئنین این تستا رو خودتون جواب دادین؟؟نه خیر جانم منظورمون اون tab ها نبود:14:بگذریم دیگه از موضوع دور شدیم خیلی.:6
خدایی اشکم دیگه داره در میاد.بالای tab هارو نگاه کن...دیگه اگه بازم ندیدی...:13:باور کن من هرچی نگاه میکنم دسکتاپمو نمیبینم توو عکس.نکنه از این عکس 3 بعدیاس که باید زیاد تووش نگاه کنم یهو ظاهر شه؟:shocked:
اوه اوه تو اونو کجا دیدی.چه دقتی.خوشم اومد.ولی دلیل به شلوغیه دسکتاپ نمیشه که جانم.من اینطوری میچینم خب.یه سری ها که مربوط مقالات و کنفرانس دانشگاست اونجا میچینم بقیه رو طبق معمول.ولی تو کمتر دقت کن:mad_majidonline:خدایی اشکم دیگه داره در میاد.بالای tab هارو نگاه کن...دیگه اگه بازم ندیدی...:13:
آخیش.خدارو شکر.بالاخره دید.:j58r36j3gcr4suxymupبله پس چی؟؟تازه کجاشو دیدی؟؟ولی یه خورده با خودت تمرین کنا خب؟؟نگران شدم من.یکی می خواد یه چی بهت بگه،به مرزِ خودکشی میرسه...چرا .دلیلِ شلوغی میشه:thumbsupsmileyanim:اوه اوه تو اونو کجا دیدی.چه دقتی.خوشم اومد.ولی دلیل به شلوغیه دسکتاپ نمیشه که جانم.من اینطوری میچینم خب.یه سری ها که مربوط مقالات و کنفرانس دانشگاست اونجا میچینم بقیه رو طبق معمول.ولی تو کمتر دقت کن:mad_majidonline:
من دقتم فکر میکردم خوبه همیشه الان فهمیدم نیست.باشه تمرین میکنم.نه شما خودکشی نکن جانم.نه دلیل نیست. chaos theory در مورد دسکتاپ من صادقه:motat:آخیش.خدارو شکر.بالاخره دید.:j58r36j3gcr4suxymupبله پس چی؟؟تازه کجاشو دیدی؟؟ولی یه خورده با خودت تمرین کنا خب؟؟نگران شدم من.یکی می خواد یه چی بهت بگه،به مرزِ خودکشی میرسه...چرا .دلیلِ شلوغی میشه:thumbsupsmileyanim:
والا تارا جون.یکی هست .که خودت میدونی کیه دیگه...:motat:واریا جون کسی احیانا اذیتت کرد به خودم بگو![]()
واقعا به خودم افتخار میکنم:rolleyessmileyanim:همچنان کسی نیست:dadad4::motat:
بار اول 22 بار دوم 20.دیگه تست نکردم چون پایینتر میاد بچه ها دپرس میشن:dadad4:حسش نيس ص قبلو بخونم :دي
تست چند سال نشونتون داد مگهههه؟؟