اگه استادت یه ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Artmis.a

New member
مرسی عزیز دلم
راستی سعی کن با اسلاید درس بدی و جذاب انقدر که میخکوب بشن بچه ها . برای امتحان هم سخت نگیر ، بذار با عشق درس بخونن نه با استرس :smiliess (8):

اتفاقاً خودمم همین روشو دوست دارم:thanks:

Artmis.a

New member
به به مبارکه حدیث جان!
ما همه ی استادای این ترممون خیلی جوونن !
خیلی خوبه ! خوش میگذره باهاشون !
با هم راحت بحث می کنیم ! سوالاتمون رو خیلی با حوصله جواب می دن ! البته ما خیلی راحت هم شیطونی می کنیم تو کلینیک! کلا خوش میگذره دیگه!
ولی خب اینکه شوخی و خنده به وقتش و درسم به وقتش رو خیلی اهمیت میدن و چون جو دوستانه ای داریم با استاد برامون خیلی مهمه که چیزی که ازمون انتظار داره رو خوب اجرا کنیم!

ممنونم عزیزم انشاا... قبولی دکترات و موفقیتت توی تمام مراحل زندگیت:heart:

بله منم استادای اینطوری زیاد داشتم:thanks:

Artmis.a

New member
قوربونت گلم آخه احساستو درک میکنم....
تا همین حد ک شناختمتت مطمئنم ب خوبی از پسش بر میایی...... توکلت به خدا باشه آیت الکرسی یادت نره آرومت میکنه.........

نظر لطفته دوست مهربونم
891819_29vfnr8_th.gif

چشم شما هم برام دعا کنین:thanks:

antenyus

Active member
آره اسلاید خیلی خوبه همه به پرده هه نگا میکنن کسی حواسش بهت نیست ....

راستی یه چی دیگه همون استاد مرده جوونمون بود همون ترم اول ک بودیم همون اولین روز شروع دان با اون کلاس داشتیم اونم اینگاری دفعه اولش بود ک استاد میشد و میخواست درس بده طفلی کلی عرق میکرد و هی با دسمال صورتشو پاک میکرد همون جا ب روش نیاوردیم ولی بعد برا همه تعریف کردیم وخندیدیم یه وقت از این کارا نکنیا....
همشم قپی میومد دانشجوهای من تو دان های دیگه این طوری گزارش کار مینویسن اون طوری مینویسن ... ما هم ک میدونستیم داره چاخان میکنه کلی بهش گیر دادیم خوب گزارش کاراشونو بیار نشون بده ما هم یاد بگیریم ........ اینجوری هم نگو و گرنه کنجکاو میشن تا هفت جدتو سرچ میکنن ....

najma

New member
خدایا منو ببخش منم همینطور بودم:black_eyed:

میشه از نحوه ی تدریس و برخوردش برامون بگی دوستم؟؟؟؟![

رمز موفقیتش چی بود ایشون؟؟؟؟!
598919_dreamyeyesf.gif

اوه اوه ! پس باید حواستو جمع کنی . ولی چون استغفار کردی شاید خدا ببخشتت و دیگه از شاگردایی مثل خودت گیرت نیافتن .:bunnyearsmiley:
اما راجه به روش کارش :
جلسه اول که کلا جدی بود و کلاس رو ارزیابی میکرد
درس میپرسید !
وقتی پسرا تیکه مینداختن خیلی سریع یه جواب خاموش کننده بهشون میداد که دیگه بنده خداها زبونشون بند میومد (معمولا با نیشخند جواب میداد طوری رفتار نمیکرد که پسرا لذت ببرن از اینکه سوخته )
با بچه ها خودش میگفت و میخندید ولی حد و مرز نگه میداشت
اگه یکی بی تربیت بازی در میآورد و دیگه خیلی شورش میکرد اینم بد عصبانی میشد و والوم صداش میرفت بالا . طوری که طرف مقابل میترسید و کپ میکرد !
کلا روحیه شیطونی داشت و میدونی که پسرا اگه حاضر جواب باشی پیشت کم میارن ولی اگه مظلوم باشی دیگه سرت سوار میشن .
خلاصه از قدیم گفتن شل بگیری سفت میخوری:1dco2x0p1lilzhfpg1t

najma

New member
اما نحوه تدریس :
کلا با اسلاید درس میدا د و خیلی با سواد بود و مطلب رو تا توی مغز خنگ ترین بچه کلای نمیکرد ول کن ماجرا نبود .
بعد یهو میپرسید آقای فلانی بیا این چیزایی که من توضیح دادم یه بار شما توضیح بده ...
و میگم درس میپرسید دیگهه ه ه ه

Artmis.a

New member
آره اسلاید خیلی خوبه همه به پرده هه نگا میکنن کسی حواسش بهت نیست ....

راستی یه چی دیگه همون استاد مرده جوونمون بود همون ترم اول ک بودیم همون اولین روز شروع دان با اون کلاس داشتیم اونم اینگاری دفعه اولش بود ک استاد میشد و میخواست درس بده طفلی کلی عرق میکرد و هی با دسمال صورتشو پاک میکرد همون جا ب روش نیاوردیم ولی بعد برا همه تعریف کردیم وخندیدیم یه وقت از این کارا نکنیا....
همشم قپی میومد دانشجوهای من تو دان های دیگه این طوری گزارش کار مینویسن اون طوری مینویسن ... ما هم ک میدونستیم داره چاخان میکنه کلی بهش گیر دادیم خوب گزارش کاراشونو بیار نشون بده ما هم یاد بگیریم ........ اینجوری هم نگو و گرنه کنجکاو میشن تا هفت جدتو سرچ میکنن ....

بلی بلی حق باشماست چشم
891819_29vfnr8_th.gif

از راهنمائیاتون وقعاً خوشحال میشم دوستاننننننننننننن:auizz3ffy9vla57584x

Artmis.a

New member
اما نحوه تدریس :
کلا با اسلاید درس میدا د و خیلی با سواد بود و مطلب رو تا توی مغز خنگ ترین بچه کلای نمیکرد ول کن ماجرا نبود .
بعد یهو میپرسید آقای فلانی بیا این چیزایی که من توضیح دادم یه بار شما توضیح بده ...
و میگم درس میپرسید دیگهه ه ه ه

مرسی عزیزم:smilies-azardl (113

بعد اگه اون آقای فلانی بلد نبود استادتون چطور باهاش برخورد میکرد؟؟؟؟؟؟:33:

mohana

Well-known member
راستي آنتراكت بين كلاس فراموش نشه:ad54ad:

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
سلام حدیث جون. تبریک میگم. این چند روز به فکرت بودم.گفتم چی شده که حدیث یه مدته حضورش کمرنگ شده. مطمئنم ازاون استادای جذاب و موفق میشی. فقط یه چیزی ،هر کاری رو آدم باتجربه بهتر انجام میده. اگه خدای نکرده اشتباهی داشتی به خودت سخت نگیر و راحت خودتو ببخش. به خودت بگو همه استادا این مراحلو طی کردن تا به جایگاه بالاتر رسیدن. موفق هستی، موفقتر باشی.

Artmis.a

New member
راستي آنتراكت بين كلاس فراموش نشه

چشم دوستم:28:

اونو که فکر کنم خودمم بهش نیاز دارم چون معمولاً انقدر حرف میزنم و توضیح میدم که فکم میوفته!!!!؟:wacsmiley:

توی سمینارام هم همینطوری بودم:25r30wi:

Artmis.a

New member
سلام حدیث جون. تبریک میگم. این چند روز به فکرت بودم.گفتم چی شده که حدیث یه مدته حضورش کمرنگ شده. مطمئنم ازاون استادای جذاب و موفق میشی. فقط یه چیزی ،هر کاری رو آدم باتجربه بهتر انجام میده. اگه خدای نکرده اشتباهی داشتی به خودت سخت نگیر و راحت خودتو ببخش. به خودت بگو همه استادا این مراحلو طی کردن تا به جایگاه بالاتر رسیدن. موفق هستی، موفقتر باشی.

ممنون عزیزممممممممم:28::auizz3ffy9vla57584x

چشم راستش یکم جدی بودن برام سخته چون کلاً آدم شوخیم ولی تمام سعیمو میکنم. :auizz3ffy9vla57584x

ZOT

New member
یه مطلب مهم به نظر من اینه که استاد اگر چیزی رو درموردش اطلاعی نداره باید با صراحت بگه که درمورد این موضوع اطلاع ندارم ! مگه چی میشه! مگه آدم باید همه چیز بدونه!!

Artmis.a

New member
یه مطلب مهم به نظر من اینه که استاد اگر چیزی رو درموردش اطلاعی نداره باید با صراحت بگه که درمورد این موضوع اطلاع ندارم ! مگه چی میشه! مگه آدم باید همه چیز بدونه!!

موافقم 100%:bunnyearsmiley:

همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز متولد نشده اند:riz277:

AWWA

New member
ما یه استاد داشتیم که همیشه تو کلاسش بحث آزاد داشتیم. درسایی که تو چهار سال خوندیم یادم رفته ولی بحثامون سر کلاسش با جزئیاتش تو ذهنمه. قبل از اینکه تدریس کنه از خود بچه ها می خواست در مورد موضوع نظر بدن. مثلا" مشکل زباله های روستارو مطرح می کرد وهمه باید نظرشونو وراهکارشون رو ارائه می دادن.
یکی از کارای جالب دیگه ای که داشت این بود که یکی از سوالای امتحان کاملا" نظر شخصی بود. مثلا" می نوشت اگه قرار بود به یه فرد بی سواد درمورد بازیافت آموزش بدین چی می گفتین یا از چه ابزاری استفاده می کردین. نمره این سوال بیشتر از بقیه سوالا بود.

آخرین ویرایش:

antenyus

Active member
به آدامس جویدن بچه ها هم زیاد گیر نده اگه خیلی ترق تروق کردن یه کلی بگو یکم یواش تر... چون مطمئن باش ب حرفت گوش نمیدن و اگه ببینن حساسی بیشتر اذیت میکنن....
یکی از استادای ما بوی آدامس توت فرنگیش کل کلاسو بر میداشت....

Artmis.a

New member
ما یه استاد داشتیم که همیشه تو کلاسش بحث آزاد داشتیم. درسایی که تو چهار سال خوندیم یادم رفته ولی بحثامون سر کلاسش با جزئیاتش تو ذهنمه. قبل از اینکه تدریس کنه از خود بچه ها می خواست در مورد موضوع نظر بدن. مثلا" مشکل زباله های روستارو مطرح می کرد وهمه باید نظرشونو وراهکارشون رو ارائه می دادن.
یکی از کارای جالب دیگه ای که داشت این بود که یکی از سوالای امتحان کاملا" نظر شخصی بود. مثلا" می نوشت اگه قرار بود به یه فرد بی سواد درمورد بازیافت آموزش بدین چی می گفتین یا از چه ابزاری استفاده می کردین. نمره این سوال بیشتر از بقیه سوالا بود.

واقعاً پیشنهاد عالی ای بود دوست جون:auizz3ffy9vla57584x

بچه ها واقعاً از راهنمائیاتون ممنونم :28:

خوشحالم که این تاپیک رو زدم خیلی میتونه به من و دوستانم کمک کنه:smilies-azardl (113

Artmis.a

New member
به آدامس جویدن بچه ها هم زیاد گیر نده اگه خیلی ترق تروق کردن یه کلی بگو یکم یواش تر... چون مطمئن باش ب حرفت گوش نمیدن و اگه ببینن حساسی بیشتر اذیت میکنن....
یکی از استادای ما بوی آدامس توت فرنگیش کل کلاسو بر میداشت....

چششششششششششم:smilies-azardl (113:28:

ZOT

New member
راستی یه استاد روانشناسی داشتیم که دوتا از سوالاش همیشه اختیاری بود ! یعنی کلا میتونستی به دوتا از سوالا جواب ندی! حدیث جان بچه ها در پوست خود نخواهند گنجید با چنین سوالاتی!! اینقد این استادمون رو دوسش داششششششششششتم که نگو ! خیلی انسان شریفی هستن!

antenyus

Active member
راستی حالا کدوم دانشگاه درس میدی ؟؟؟؟؟....... دولتی آزاد یا پیام نور

حدیث باور کن من فک میکنم من و تو با هم ، همشهری باشیم.....

بالا