Artmis.a
New member
مرسی عزیز دلم
راستی سعی کن با اسلاید درس بدی و جذاب انقدر که میخکوب بشن بچه ها . برای امتحان هم سخت نگیر ، بذار با عشق درس بخونن نه با استرس :smiliess (8):
اتفاقاً خودمم همین روشو دوست دارم:thanks:
مرسی عزیز دلم
راستی سعی کن با اسلاید درس بدی و جذاب انقدر که میخکوب بشن بچه ها . برای امتحان هم سخت نگیر ، بذار با عشق درس بخونن نه با استرس :smiliess (8):
به به مبارکه حدیث جان!
ما همه ی استادای این ترممون خیلی جوونن !
خیلی خوبه ! خوش میگذره باهاشون !
با هم راحت بحث می کنیم ! سوالاتمون رو خیلی با حوصله جواب می دن ! البته ما خیلی راحت هم شیطونی می کنیم تو کلینیک! کلا خوش میگذره دیگه!
ولی خب اینکه شوخی و خنده به وقتش و درسم به وقتش رو خیلی اهمیت میدن و چون جو دوستانه ای داریم با استاد برامون خیلی مهمه که چیزی که ازمون انتظار داره رو خوب اجرا کنیم!
قوربونت گلم آخه احساستو درک میکنم....
تا همین حد ک شناختمتت مطمئنم ب خوبی از پسش بر میایی...... توکلت به خدا باشه آیت الکرسی یادت نره آرومت میکنه.........
خدایا منو ببخش منم همینطور بودم:black_eyed:
میشه از نحوه ی تدریس و برخوردش برامون بگی دوستم؟؟؟؟![
رمز موفقیتش چی بود ایشون؟؟؟؟!![]()
آره اسلاید خیلی خوبه همه به پرده هه نگا میکنن کسی حواسش بهت نیست ....
راستی یه چی دیگه همون استاد مرده جوونمون بود همون ترم اول ک بودیم همون اولین روز شروع دان با اون کلاس داشتیم اونم اینگاری دفعه اولش بود ک استاد میشد و میخواست درس بده طفلی کلی عرق میکرد و هی با دسمال صورتشو پاک میکرد همون جا ب روش نیاوردیم ولی بعد برا همه تعریف کردیم وخندیدیم یه وقت از این کارا نکنیا....
همشم قپی میومد دانشجوهای من تو دان های دیگه این طوری گزارش کار مینویسن اون طوری مینویسن ... ما هم ک میدونستیم داره چاخان میکنه کلی بهش گیر دادیم خوب گزارش کاراشونو بیار نشون بده ما هم یاد بگیریم ........ اینجوری هم نگو و گرنه کنجکاو میشن تا هفت جدتو سرچ میکنن ....
اما نحوه تدریس :
کلا با اسلاید درس میدا د و خیلی با سواد بود و مطلب رو تا توی مغز خنگ ترین بچه کلای نمیکرد ول کن ماجرا نبود .
بعد یهو میپرسید آقای فلانی بیا این چیزایی که من توضیح دادم یه بار شما توضیح بده ...
و میگم درس میپرسید دیگهه ه ه ه
راستي آنتراكت بين كلاس فراموش نشه
سلام حدیث جون. تبریک میگم. این چند روز به فکرت بودم.گفتم چی شده که حدیث یه مدته حضورش کمرنگ شده. مطمئنم ازاون استادای جذاب و موفق میشی. فقط یه چیزی ،هر کاری رو آدم باتجربه بهتر انجام میده. اگه خدای نکرده اشتباهی داشتی به خودت سخت نگیر و راحت خودتو ببخش. به خودت بگو همه استادا این مراحلو طی کردن تا به جایگاه بالاتر رسیدن. موفق هستی، موفقتر باشی.
یه مطلب مهم به نظر من اینه که استاد اگر چیزی رو درموردش اطلاعی نداره باید با صراحت بگه که درمورد این موضوع اطلاع ندارم ! مگه چی میشه! مگه آدم باید همه چیز بدونه!!
ما یه استاد داشتیم که همیشه تو کلاسش بحث آزاد داشتیم. درسایی که تو چهار سال خوندیم یادم رفته ولی بحثامون سر کلاسش با جزئیاتش تو ذهنمه. قبل از اینکه تدریس کنه از خود بچه ها می خواست در مورد موضوع نظر بدن. مثلا" مشکل زباله های روستارو مطرح می کرد وهمه باید نظرشونو وراهکارشون رو ارائه می دادن.
یکی از کارای جالب دیگه ای که داشت این بود که یکی از سوالای امتحان کاملا" نظر شخصی بود. مثلا" می نوشت اگه قرار بود به یه فرد بی سواد درمورد بازیافت آموزش بدین چی می گفتین یا از چه ابزاری استفاده می کردین. نمره این سوال بیشتر از بقیه سوالا بود.
به آدامس جویدن بچه ها هم زیاد گیر نده اگه خیلی ترق تروق کردن یه کلی بگو یکم یواش تر... چون مطمئن باش ب حرفت گوش نمیدن و اگه ببینن حساسی بیشتر اذیت میکنن....
یکی از استادای ما بوی آدامس توت فرنگیش کل کلاسو بر میداشت....