اگه استادت یه ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Artmis.a

New member
سلام دوستان

توی این تاپیک میخوام ازتون بپرسم اگه یکی از استاداتون خیلی جوون باشه چه برخوردی باهاش دارین و انتظار دارین چطور کلاس رو اداره کنه و چه برخوردی با بچه ها داشته باشه؟!؟!
703419_bokmal.gif
367419_34y5mvr.gif

و چه راهکارایی برای بهتر اداره کردن کلاس و تدریسش بهش پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟
53319_mrsbeasley.gif

منتظر پیشنهادات شما هستیم دوستان
524819_rose.gif

rainsavor

New member
اول از همه اینکه بگو استاد شدی و نمی خوای بگی ؟؟؟؟ میخوای شیرینی ندی ؟؟ آره ؟؟؟:mad_majidonline:

raha 24

New member
چی بگم. مگه فرقی هم میکنه. طبیعتا اگه جوون باشه باید منطقی تر باشه دیگه .... مگه نه؟
هرچند گاهی برعکسه

rainsavor

New member
سلام دوستان

توی این تاپیک میخوام ازتون بپرسم اگه یکی از استاداتون خیلی جوون باشه چه برخوردی باهاش دارین و انتظار دارین چطور کلاس رو اداره کنه و چه برخوردی با بچه ها داشته باشه؟!؟!
703419_bokmal.gif
367419_34y5mvr.gif

و چه راهکارایی برای بهتر اداره کردن کلاس و تدریسش بهش پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟
53319_mrsbeasley.gif

منتظر پیشنهادات شما هستیم دوستان
524819_rose.gif

من دوران دانشجویی با استاد های جوون خیلی راحتتتر بودم . به نظر من بهترین روش تدریس روشی هست که دانشجو توش مداخله داشته باشه مثل پرسش و پاسخ ولی این رو هم باید در نظر داشت دانشجو ها بیشتر از اساتیدی خوششون میاد که از رفرنس های مشخص تدریس میکنن نه استادی که بگه از هرجا خوندین خداییش این درسته که نباید رفرنس ها محدود باشه ولی باز کردنش چیزی جز سر درگمی دانشجو بخصوص توی سالهای اول تحصیل نداره این چیزی بود که ما تو درس اناتومی تجربه کردیم

mehran35

New member
والا ما که هروقت استاد یا دانشجوی ارشد به عنوان استاد داشتیم فقط مچلش میکردنم مهم هم نبود که چطوری باشه !!!!!!!!!یه روز سرکلاس یکی از همین دانشجوهای ارشد که باهاش آشنا هم بودیم هرکاری تونستیم کردیم از بازی کردن سرکلاس تا خوردن نارنگی آخرکلاس هم کلی گله کرد ماهم یه کم شرمنده اش شدیم !!!!!!!!!!!!!!

Artmis.a

New member
والا ما که هروقت استاد یا دانشجوی ارشد به عنوان استاد داشتیم فقط مچلش میکردنم مهم هم نبود که چطوری باشه !!!!!!!!!یه روز سرکلاس یکی از همین دانشجوهای ارشد که باهاش آشنا هم بودیم هرکاری تونستیم کردیم از بازی کردن سرکلاس تا خوردن نارنگی آخرکلاس هم کلی گله کرد ماهم یه کم شرمنده اش شدیم !!!!!!!!!!!!!!

:5:

خب به نظر شما چطور باید رفتار میکرد که شما اینکارا رو سرکلاس انجام نمی دادین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
663920_phil_25.gif

Artmis.a

New member
من دوران دانشجویی با استاد های جوون خیلی راحتتتر بودم . به نظر من بهترین روش تدریس روشی هست که دانشجو توش مداخله داشته باشه مثل پرسش و پاسخ ولی این رو هم باید در نظر داشت دانشجو ها بیشتر از اساتیدی خوششون میاد که از رفرنس های مشخص تدریس میکنن نه استادی که بگه از هرجا خوندین خداییش این درسته که نباید رفرنس ها محدود باشه ولی باز کردنش چیزی جز سر درگمی دانشجو بخصوص توی سالهای اول تحصیل نداره این چیزی بود که ما تو درس اناتومی تجربه کردیم

ممنون از جوابتون:riz304:

رفرنس کتاب باشه بهتره یا جزوه؟؟؟؟؟

خوبه که به بچه های کارشناسی سمینار و ... به عنوان نمره ی اضافه داد؟؟؟؟؟؟:idea_majidonline:

آخرین ویرایش:

rainsavor

New member

خوبهکه به بچه های کارشناسی سمینار و ... به عنوان نمره ی اضافه داد؟؟؟؟؟؟:idea_majidonline:

خدا بیامرزه یه استاد داشتیم همیشه 2 نمره ای اضاف میذاشت واسه تحقیق و ترجمه . همه ازش راضی بودن. نور به قبرش بباره

rainsavor

New member
رفرنس کتاب باشه مسلما بهتره چون دیگه جزوه خیلی تنبل بار میاره . البته روش بهتر اینکه زمان آزمون چند سوال رو از سایر رفرنس های معرفی شده آورد ( نه رفرنس اصلی) تا انگیزه ی باشه باسه بچه درس خونا دپرس نشن ببینن همه 20 گرفتن :p

Artmis.a

New member
رفرنس کتاب باشه مسلما بهتره چون دیگه جزوه خیلی تنبل بار میاره . البته روش بهتر اینکه زمان آزمون چند سوال رو از سایر رفرنس های معرفی شده آورد ( نه رفرنس اصلی) تا انگیزه ی باشه باسه بچه درس خونا دپرس نشن ببینن همه 20 گرفتن :p

لطفاً یه پیشنهاد هم بدین واسه پدافند مقابل بچه های شرور کلاس و اونایی که قصد خرابکاری و بهم زدن کلاس و اذیت مدرس رو دارن؟؟؟؟؟؟؟؟

خصوصاً جمع کردن کلاس از دست بعضی پسرای بی ادب که واقعاً بعضیا شورشو در میارن
142719_iolaax0fo7j3d6d9.gif

mw.ashel

New member

خوبهکه به بچه های کارشناسی سمینار و ... به عنوان نمره ی اضافه داد؟؟؟؟؟؟:idea_majidonline:

من که دوران دانشجویی اکثر استادام جوون بودن و خیلی سخت گیر بودن ،

یادم میاد که باید همیشه کتاب میخوندیم و خیلی ازشون راضی بودم چون با سخت گیریاشون باعث شدن که باسواد بشم.

خوشم میاد استادی که تو کلاس علاوه بر درس دادنش، به دانشجوهاش درس زندگی هم بده.

اگه واقعا به حرفی که جلسه اول کلاس میزنه که واسه سمینار و... نمره میده باید بده.:a2d3:ما بیشتر وقتمون رو تو کلاس با کنفرانس و تدریس دانشجویی میگذروندیم و کسایی که میدیدن واقعا جذبه استاد شدن رو دادن تدریس و کنفران رو میدادن دستش تا علاوه بر کسب اطلاعات و تجربه تا آخر عمر مطالب درسی یادش نره.یادش به خیر:riz304:

rainsavor

New member
لطفاً یه پیشنهاد هم بدین واسه پدافند مقابل بچه های شرور کلاس و اونایی که قصد خرابکاری و بهم زدن کلاس و اذیت مدرس رو دارن؟؟؟؟؟؟؟؟

خصوصاً جمع کردن کلاس از دست بعضی پسرای بی ادب که واقعاً بعضیا شورشو در میارن
142719_iolaax0fo7j3d6d9.gif

خوب دیگه من بااین ادما زیاد سر و کله زدم چون خودم هم یکی از همین افراد بودم زمانی . کنار اومدن باهاشون رو خوب بلدم . خیلی خوووووووووووووووووووب :a2d3:

بالا