اگه یه جعبه مداد رنگی داشتی نفر قبلیتو با چه رنگایی میکشیدی؟؟؟........

mw.ashel

New member
سبز : جذاب
زرشکی : عاشق
صورتی : خوشگل
آبی : دوست داشتنی
سرخابی : خوش تیپ
نارنجی : باهوش

زرد : مهربون

Artmis.a

New member
چه جالب ... نمیدونم چرا همه به من میگن مغرور ولی من اصلا مغرور نیستم فقط یکم خجالتی ام...

شما ک منو ندیدی میشه بگی چرا گفتی مغرور؟؟؟..... نه اینکه ناراحت شده باشم نه اصلا حدیث جان فقط میخوام بدونم.........

غرور نه به این معنی که خودتو برتر ببینی نه غرور به این معنی که بیشتر سعی میکنی غم و مشکلاتت مال خودت باشه و شادیهات رو با دیگران قسمت کنی

waria

New member
زرد و سفید و آبی...زرشکی هم میخوره بهت آشل جون:riz304:

antenyus

Active member
غرور نه به این معنی که خودتو برتر ببینی نه غرور به این معنی که بیشتر سعی میکنی غم و مشکلاتت مال خودت باشه و شادیهات رو با دیگران قسمت کنی

اوگگی که اینطور... آخه دوستام تو دان میگفتم ما روز اول ک تو رو دیدیم فک میکردیم خیلی مغروری ولی فهمیدیم ک نه اینطور نیست...

گفتم شاید واقعا مغرورم خودم خبر ندارم... و اگه واقعا اینجوریه ک برویم خودمان را اصلاح نماییم !!! آخه من از مغرور بودن خیلی بدم میاد ترسیدم نکنه مبتلا شدم......

AWWA

New member
آنتونیوس اگه یه رنگیم برا صفت "آرامش بخش " گذاشته بودی اونو برا تو در نظر می گرفتم.

antenyus

Active member
آنتونیوس اگه یه رنگیم برا صفت "آرامش بخش " گذاشته بودی اونو برا تو در نظر می گرفتم.

اوه مای گاد.... I :heart: YOU عزیزمی.......
430919_wetkissf.gif
707619_thankyou.gif

antenyus

Active member

خواهش می کنم .حقیقتو گفتم. حالا بالاخره "آرامش بخش" چه رنگیه؟!

رنگین کمونه رنگین کمونه............
راستشو بخوای نمیدونم برا همین رفتم سرچیدم ولی هر جا یه رنگ رو آرامش بخش گفته بود .....
ولی به نظر من رنگ آب بیشتر آرامش بخشه..

AWWA

New member
رنگین کمونه رنگین کمونه............
راستشو بخوای نمیدونم برا همین رفتم سرچیدم ولی هر جا یه رنگ رو آرامش بخش گفته بود .....
ولی به نظر من رنگ آب بیشتر آرامش بخشه..

بهترین جوابی بود که میشد بدی . کیف کردم. آفرین آفرین:ad54ad:

AWWA

New member
برا شمام سبز و سرخابیه. این آنتونیوس دائره المعارفی که برامون گذاشته خیلی نواقص داره. لا جوردی رو ننوشته، آرامش بخشو ننوشته!!!!
برا شما "فیروزه ای" رو برا صفت "خوش سلیقه" هم من اضافه می کنم.:a2d3:

antenyus

Active member
برا شمام سبز و سرخابیه. این آنتونیوس دائره المعارفی که برامون گذاشته خیلی نواقص داره. لا جوردی رو ننوشته، آرامش بخشو ننوشته!!!!
برا شما "فیروزه ای" رو برا صفت "خوش سلیقه" هم من اضافه می کنم.:a2d3:

شرمنده دوستان آخه جعبه مداد رنگیم 14 رنگ بیشتر نداشت.....:riz513:

من ک روانشناس رنگ ها نیستم اینو برام میل کرده بود یکی از دوستام ک بگو من چ رنگی ام منم گذاشتم اینجا خو.......:dadad4:

بالا