اگه یه جعبه مداد رنگی داشتی نفر قبلیتو با چه رنگایی میکشیدی؟؟؟........

AWWA

New member
شرمنده دوستان آخه جعبه مداد رنگیم 14 رنگ بیشتر نداشت.....:riz513:

من ک روانشناس رنگ ها نیستم اینو برام میل کرده بود یکی از دوستام ک بگو من چ رنگی ام منم گذاشتم اینجا خو.......:dadad4:

حالا اکشال نداره........ می بخشیمت. پولاتو جمع می کنی بعدا" یه 24 رنگشو می خری.

AWWA

New member
صبا من هر جا اسم تو رو ببینم رنگ سبز میاد تو ذهنم.همیشه.شاید به خاطر تشابه اسمی باشه.الان بهش نارنجی رم اضافه می کنم.

saba saba

New member
صبا من هر جا اسم تو رو ببینم رنگ سبز میاد تو ذهنم.همیشه.شاید به خاطر تشابه اسمی باشه.الان بهش نارنجی رم اضافه می کنم.
ممنون عزیزم
راستش ازخودم تعریف نکنم جذاب هستم چون همه بهم اینوگفتندوخیلی این مسله بهم کمک کرده تاکسایی که منومیبینندباهام دشمنی نمی کنندوخیلی هم کمکم میکنند اماهوشوخداییش نمیدونم اماتوخیلی دوست دارم چون گلمی پس باهوشم که مهربونی مثل تودوست دارم وتوقلبم جاداری

mexin

Well-known member
ممنون عزیزم
راستش ازخودم تعریف نکنم جذاب هستم چون همه بهم اینوگفتندوخیلی این مسله بهم کمک کرده تاکسایی که منومیبینندباهام دشمنی نمی کنندوخیلی هم کمکم میکنند اماهوشوخداییش نمیدونم اماتوخیلی دوست دارم چون گلمی پس باهوشم که مهربونی مثل تودوست دارم وتوقلبم جاداری
من این صبا خانوم رو یه جوری میکشیدم که خودش حض کنه.دخترخوفی نشون داده.از خودش بپرسم ببینم چجوری رنگش کنم.صبا جون چجوری رنگت کنم؟:thumbsupsmileyanim:

AWWA

New member
ممنون عزیزم

ممنون صبا جون. "باهوش" به خاطر نقطه چینایی که جلوی رشته تحصیلی و رشته مورد علاقه گذاشتی تو ذهنم اومد. احساس کردم دختر تودار و آینده نگری هستی.

shayeste

New member
قرمز : شیطون
قهوه ای : لجباز
صورتی : خوشگل
البته اینا حدسن :motat:

antenyus

Active member
قرمز : شیطون
سیاه : مشکوک
قهوه ای : لجباز
نیلی : بد جنس

saba saba

New member
من این صبا خانوم رو یه جوری میکشیدم که خودش حض کنه.دخترخوفی نشون داده.از خودش بپرسم ببینم چجوری رنگش کنم.صبا جون چجوری رنگت کنم؟:thumbsupsmileyanim:
خوفی یعنی ترسناک؟هررنگی که خودت دوست داری بگومیخوام ببینم این آبجی بزرگه توذهن داداشش چه رنگی

بالا