دوست مجازی من

ZOT

New member

میشه یه کار دیگه هم بکنیم ... مثلا چهره همدیگه رو حدس بزنیم قبل از اینکه همو ببینیم ..... یا وقتی همو دیدیم خودمونو معرفی نکنیم و حدس بزنیم کی کیه
میشه اینو تو یه تاپیک جدا گذاشت! به نظر من خیلی باحال میشه ! یه موضوع داغیه!!

Taraa

Well-known member
آره جالب میشه .... خوب اسمشو چی بذاریم؟

مثلا :" حدس بزن من چه شکلیم"

parnian24

New member
البته بجز اونایی که آواتارشون عکس خودشونه
راستی پرنیان این عکس بچگیای خودته؟
نه این عکس برادرزادمه:(40):هر وقت میبوسمش دهنم آب میافتههه...:p
چه ایده ی جالبی بهم دادی...میخوای عکس بچگیامو بزارم؟:rolleyessmileyanim:

Taraa

Well-known member
نه این عکس برادرزادمه:(40):هر وقت میبوسمش دهنم آب میافتههه...:p
چه ایده ی جالبی بهم دادی...میخوای عکس بچگیامو بزارم؟:rolleyessmileyanim:

نه پرنیان الان نه
بذار اول چهرتو حدس بزنیم ... بعد عکس خودتو بذار
تاپیکشو ساختم

parnian24

New member
باشه ...پس اگه تونستین از رو عکس برادرزادم عکس بچگیای منو حدس بزنین:1dco2x0p1lilzhfpg1t:black_eyed:

mw.ashel

New member
سلام دوستان ، ممنونم از لطفی که در حق بنده حقیر دارید و ازتون شرمندم چون کارام زیاد شده و کم میتونم بیام نت ولی همیشه به یادتون هستم و هر وقت دلتنگی کنم از مهسا جون براتون پیغام وفای به دوستیم رو میفرستم.

شهاب

New member
با احترام به خانوم آشل و تمام دوستان مجازی.
تفاوت دوست واقعی و مجازی:
دوست مجازی وقتی یکی از عزیزامونو از دست بدیم نهایتا میتونه تسلیت بگه اما دوست واقعی میتونه در آغوشمون بگیره و دست روی شونمون بذاره(البته میشه از دوستای مجازی خواست که دعا کنن.)
دوست واقعی وقتی بمیریم خبر دار میشه و میتونه بیاد مراسم یاد بودمون و سر مزارمون اما دوست مجازی احتمالا حتی متوجه نمیشه ما مردیم!
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
دوست واقعی وقتی بمیریم خبر دار میشه و میتونه بیاد مراسم یاد بودمون و سر مزارمون اما دوست مجازی احتمالا حتی متوجه نمیشه ما مردیم!
موفق باشید.

آره ... بمیریمم هیچ کدوم از دوستای مجازیمون خبردار نمیشن

antenyus

Active member

آره ... بمیریمم هیچ کدوم از دوستای مجازیمون خبردار نمیشن

چ خوب شد یاد آوری کردید....من وصیت میکنم....ک یکی بیاد و به همتون خبر بده......فقط وای بحال کسی ک فاتحه نخونه.....خودم میام.......با زور میبرمش پیش خودم.........ههههههههههههه...............

بالا