سلام بچه ها
یه دختربچه گم شده
خانوادش عکسشو فرستادن به ایمیلم ، گفتن به "اشتراک بذارید"
نمیدونم تو کدوم فروم بذارمش!
کجا بذارم بنظرتون؟
بچه ها من به شخصه الان نادم و پشیمانم که پشت سر دوست مجازیم همون کپسوله حرف زدم!!!
سلام به دوستای گلم....خوبید؟
دلم برای همتون تنگ شده بود و چون مشغول به کار شدم و در کنارش درسم میخونم و از اینکه نمیتونم زیاد بهتون سر بزنم معذرت میخوام ولی همش به یادتونم.
واسم دعا کنید تا کارامو بتونم رو به راه کنم و به درس خوندنمم برسم.ممنونم از تمام دوستانی که
به یادم بودن و خدا رو شکر میکنم که دوستان مجازی گلی مثل شما رو دارم:riz304:
موفق باشید و سلامت.
:smilies-azardl (181تو میتونی
آره جاش خالیه خدایی خیلی بامزه بودش !؟ای بابا ای بابا آدم رو کنجکاو میکنین شما!!!!!
کی بوده این کپسوووووووول....h34r-smiley:
کاش بود اشکال نداره یه کم تنوع هم بد نیست....:1dco2x0p1lilzhfpg1t
آره جاش خالیه خدایی خیلی بامزه بودش !؟
بچه ها کسی میدونه چرا بن شد!!؟؟
با ابی کارش به فش و فش کشی کشید
نه بابا در این حد؟؟؟؟ خوب با این حساب قضیه تنوع رو بیخیال می شیم...:65d6a5d6s:
سلام حدیث جان....خلاصش این میشه که قراره ایشالا بعد قبولیه ارشدِ بچه ها دور هم جمع شیم.به صرف بستنی-نهار-شام...:rolleyessmileyanim:سلام دوستان.چقدر اینجا صفحه داره:shocked:یکی خلاصه بگه چه خبره؟:riz513::bunnyearsmiley:
سلام حدیث جان....خلاصش این میشه که قراره ایشالا بعد قبولیه ارشدِ بچه ها دور هم جمع شیم.به صرف بستنی-نهار-شام...
خوبیش به همینه دیگه حدیث جون.دیگه ازون به بعد دوستای حقیقی میشیم:ad54ad:مرسی واریا جان بابت توضیح:riz304::rolleyessmileyanim:
به سلامتی انشاا..
چه خوب ولی اینطوری از دوست مجازی بودن خارج میشیم که!!!!!!!!!:5:
خوبیش به همینه دیگه حدیث جون.دیگه ازون به بعد دوستای حقیقی میشیم:ad54ad:
دوستی که بخواد آدمو فراموش کنه،چه حقیقی باشه چه مجازی اینکارو میکنه...:sad:ایشالا که ما اونجوری نیستیم:dadad4:ولی امروزه دوستای حقیقی زودتر آدمو فراموش میکنن و ...:sad:
همون مجازی بمونیم بهتره ها:dadad4: