مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

konjkave

New member
سلام به همگی
کنجکاو جان اگه دوست داشتی با هم برنامه ریزی کنیم من هستم
منم امروز بخش لیپیدها را خوندم و شیمی آلی - العان هم دارم زبان میخونم( لزگی )
سلام عزیزم اگه میتونی فردا شب 11به بعد بیا تو سایت باهم در مورد برنامه ریزی صحبت کنیم.من لنینجر جلد دو البته اوایلشم.ایشالا با یه برنامه خوب همگی سال آینده قبولیم.

majede

New member
سلام
من امروز از خودم راضی بودم خدارو شکر...
یکم شیمی....20ص لنینجر...2درس تافل
[[نکته:در آلدوزهای حلقوی کربن شماره ی 1و در کتوزهای حلقوی کربن شماره ی2 کربن آنومر می باشد
پیروز باشین[/

biology2012

New member
سلام من امروز فصل متابوليسم ليپيدها تموم- زبان 504 6 صفحه- شيمي الي فصل الكانها
نكته: متان اصلا با يد واكنش نميدهد

biology2012

New member
نكته بيوشيمي: تفاوت بتا اكسيداسون در ميتوكندري و پراكسي ز.م : نوع پر اكسيزومي رو اسيد هاي چرب بلند زنجيره بيش از 18 كربن انجام ميشود ولي در ميتوكندري تا 18 كربن است
دوم در پراكسي زوم هااسيل coa اكسيداز الكترون ها را به O2 انتقال داده و H2O2 توليد ميكند

neda*

New member
سلام به همه
بچه ها متاسفانه من نزدیک به یک هفته فکر نکنم بتونم بیام سایت
متاسفانه خالم فوت کردن و من نمیتونم مادرم رو تنها بذارم و باید برم پیششون همینجوری هم به خاطر فوت یکی از دوستان اوضاع روحیشون خوب نبود ...
خدا همه رفتگان رو بیامرزه و به بازماندگان صبر بده الهی آمین

foroozan

New member
سلام به همه
متاسفانه خالم فوت کردن و من نمیتونم مادرم رو تنها بذارم و باید برم پیششون همینجوری هم به خاطر فوت یکی از دوستان اوضاع روحیشون خوب نبود ...
آخی عزیزم،خدارحمتشون کنه.انشالا غم آخرتون باشه.حتماحتما پیش مامان باش وتنهاش نذار.فرصت برای درس خوندن هست گلم نگران نباش.
ازقول من وبچه های گروهمون به مامانت تسلیت بگو.

vitamin

New member
سلام به همه
تسليت ندا جون خدا رحمتشون كنه

sefidrooze

New member
دلبرانم: کتاب بیوشیمی پروین پاسالار کی داره؟؟؟همه میگن خوبه.....مال من روی جلدش نوشته پروین پاسالار و پانته ا ایزدی؟؟همینه؟؟خودشه؟؟؟؟را هنمایی پلیز

گلاب

New member
سلام به همه

قربونت بشم ندا جون... ایشالا روح خاله ات شاد باشه... خدا به شما هم صبر بده...
سخته عزیزم ولی سعی کن وقتایی که مامانت خوابه مثلا صبح ساعت 5 تا 7 یکم درس بخونی ... برات دعا میکنم... ایشالا زودتر مامانت از این حال و هوا بیرون بیاد عزیزم :*

گلاب

New member
بچه ها من گزارشم رو یکم زودتر میذارم امروز...
10 آذر:
2بخش و نیم ضروریات همراه با خلاصه برداری و تست...

زبان 3درس تافل/ مرور

نکته: 3 روش که از آن طرق مسمومیت با مونواکسید کربن موجب هیپوکسی (کاهش اکسیژن بافتی کمتر از میزان مورد نیاز) میشود عبارتند از:
1. افزایش تمایل هموگلوبین به اکسیژن
2. ظرفیت پایین حمل اکسیژن
3.اختلال در مصرف اکسیژن توسط سلولها

آخرین ویرایش:

majede

New member
سلام به همه
ندا جونم عزیزم واقعا متاسفم....ایشالا غم آخرت باشه تسلیت میگم
نگران درس نباش تو اونقدر انرژی واسه درس داری که میتونی از همه ی ما جلو بزنی عزیزم....
مواظب مامانت باش اون مهمتره....خدا همه ی رفتگانو بیامرزه

majede

New member
امروز 10 آذر
6ص لنینجر .....2درس تافل ......مرور و فیشبرداری لغت
نکته:
سلنوسیستیین را می توان یک اسید آمینه ی معمول به حساب آوردالبته تنها به این دلیل تغییر قبل از ترجمه ای است.
با این وجود این امینواسیدفاقد tRNA مخصوص به خود است وبه دنبال تغییر سرین متصل به tRNA مخصوص سرین تشکیل می شود.

d67

New member
slm bacheha khobid , darsa khob pish mire,bioshimi va zaban ro khob bekhond baraye zaban bishtar konkorhaye gozashte ro bekhonid baraye bioshimi ham test ziad bezenid chon yek seri nokat hast ke foghat to testha dide mishe va hamishe ham azashon soal miad.....movafagh bashid

konjkave

New member
سلام به همه
سلام ندا جون تسلیت میگم.ایشالا غم آخرت باشه حسابی مراقب مادرت باش.نگران درساتم نباش خدا حتما کمکت میکنه جبران کنی عزیزم.

konjkave

New member
سلام به همگی.
گزارش امروز:درس2 زبان رضا زاده+فصل 5 مورتیمر+15صفحه آلی

biology2012

New member
سلام ندا خانم تسليت عرض ميكنم اميدوارم غم اخرتون باشه
بچه ها به نظرتون براي زبان چيكار كنيم من ميخوام اول لغات سال سوم وپيش دانشگاهي رو بخونم بعد504 بعد تافل بعد امير لزگي به نظرم بهترين روشه براي كساني كه زبانشون ضعيفه نظرشما چيه

s.ahang

New member
سلام به همگی
ندا جون منم تسلیت میگم انشااله غم آخرت باشه
گزارش امروز : 3 درس از 504
50 صفحه شیمی عمومی
کنجکاو جان شما برنامت را بگو من سعی میکنم طبقش عمل کنم البته من لنینجر نمی خونم

نکته:الفا کتو گلوتارات دهیئروژناز ---->دهیدروژنار اختصاصی کتواسیدهای شاخه دار است که عدم آن باعث بیماری شیره ی درخت افرا می شود

konjkave

New member
سلام ندا خانم تسليت عرض ميكنم اميدوارم غم اخرتون باشه
بچه ها به نظرتون براي زبان چيكار كنيم من ميخوام اول لغات سال سوم وپيش دانشگاهي رو بخونم بعد504 بعد تافل بعد امير لزگي به نظرم بهترين روشه براي كساني كه زبانشون ضعيفه نظرشما چيه
عزیزم به نظر من رضا زاده بهتر از لزگی یعنی هم کامل هم یه جورایی آسونتر.وقتی 504و تافل بخونی دیگه لازم نیس مال دبیرستان بخونی. بعد خوندن اینا باید رو متنا و تستا کنکورای گذشته کار کرد.در مورد زبان مهمترین نکته استمرار در خوندن و دوره اس اگه بینش فاصله بیفته همش میپره.امیدوارم راهنماییم به دردت بخوره.موفق باشی

biology2012

New member
گزارش :
فصل متابوليسم امينو اسيد و پروتئين تمام -زبان 5 صفحه 504
نكته :به جز اسيدامينه هاي ليزين و ترئونين همه امينو اسيد ها ترانس امينه ميشوند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا