دوست مجازی من

reza.n

New member
اون بیاد کسی رو نفله کنه !!!!؟؟؟؟ نه اونقدر ها هم داداشم خشن نیس......بیچاره فردا پس فردایی میره دانشگاه و سرش شلوغ میشه با درس و مشقش چند روزی نمیاد سر بزنه و ما رو نگران خودش میکنه واسه همینه ، آخه الان چند روزیه با اومدن دوبارش حال و هوای انجمنو عوض کرده و اگه نباشه جای خالیش حس میشه و واسه همین ناراحته چون میدونم ناخواسته هم باشه این اتفاق میفته و اونم نمیتونه دوری ما رو تحمل کنه.
چه قد خوبه یه ابجی داشته باشی اینطوری هواتو داشته باشه.کیف کردم یعنی.خیلی گلی ابجی.:heart::28:

Taraa

Well-known member
بچه ها اینجا طوفان شدیده..... خط رو خط افتاده .... الو

Taraa

Well-known member
ها .... درست شد .... رعدوبرق که میزنه پستام ثبت نمیشه:tonguesmiley:

**^^**

New member
نه جانم حیف نمیشه این بازی ثبت جهانی شده الانم میخان به عنوان مدرس منو ببرن تدریس کنم مثه مدرس فیفا:motat:
من پایه ام همین مدلی که گفتی باهات بازی کنم نشونه گیریمم حرف نداره :thumbsupsmileyanim:

waria

New member
میگما روژان تو که دوز خشونتت از من بیشتره که:smiliess (3):همون وسطی، بازی کنیم بهتره.کمتر تلفات میده:rolleyessmileyanim:

**^^**

New member
میگما روژان تو که دوز خشونتت از من بیشتره که:smiliess (3):همون وسطی، بازی کنیم بهتره.کمتر تلفات میده:rolleyessmileyanim:
خشونت چیه خب؟بازی پیشنهاد دادن الان من حتما باید هفت سنگ این مدلی بازی کنم وگرنه نمیتونم تمرکز کنم رو درسام

mahsa.

New member
بابا روزان ضعیف گیر اوردی زضا یه چیزی گفت جدی نگیر من اجازه این بازی خشن و نمیدم بهش
صورتش خراب میشه تازه میخام براش استین بالا بزنم.

**^^**

New member
بابا روزان ضعیف گیر اوردی زضا یه چیزی گفت جدی نگیر من اجازه این بازی خشن و نمیدم بهش
صورتش خراب میشه تازه میخام براش استین بالا بزنم.
ینی رو حرفش نباهد حساب باز میکردم؟ :New (6): باشه اصلا بازی نمیکنم من فقط بستنی میخورم

Taraa

Well-known member
بچه ها کی شروع کنیم به درس خوندن دیگه اینجا نیایم؟

mohana

Well-known member
[FONT=times new roman, times, serif] [FONT=times new roman, times, serif]اسمش را میگذاریم؛"دوست مجازی" اما آنسو یک آدم حقیقی نشسته . . .

[/FONT][/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]دلتنگی ها و آشفتگی هایش را مینویسد، دلتنگی ها و آشفتگی هایم را براش مینویسم، وقت میگذارد برایم، وقت میگذارم برایش . . نگرانش میشوم، دلتنگش میشوم . . قطعا او هم این چنین است.

[/FONT]

[FONT=times new roman, times, serif]وقتی درصحبت هایم به عنوانِ دوست یاد میشود مطمئن میشوم که حقیقی ست .

هرچند کنارهم نباشیم هرچند صدای هم راهم نشنیده باشیم، من برایش سلامتی و شادی آرزو دارم هرکجا که باشد.
[/FONT]

پ.ن:

ازواقعیت های دنیای جدید،داشتن دوستان مجازی هست.همچنان که دوستان دنیای حقیقی می توانند ما را در رسیدن به اهدافمان کمک کنند، یک دوست مجازی هم با دادن مشورت، راهنمائی،ارائه اطلاعات می تواند درراه رسیدن ما به موفقیت ما را پشتیبانی نماید.

از دوتا از دوستای مجازیم خبری ندارم
رفتن برا همیشه
دلم براشون تنگه:sad:

Taraa

Well-known member
تارا جان چه ربطی داره،مگه تو چقدر واسه انجمن وقت میذاری،خوب وقتتو مدیریت کن، درسهاتو هم بخون.

نه دیگه من از اونام که رو چن تا چیز نمیتونم تمرکز کنم ... تازه باشگام که به جونم بسته اس گذاشتم کنار فعلا، فقط حسودیم میشه شماها بیاید من نیام :sadsmiley:

بالا