!!! Pepsi + Israel + Iranian

AWWA

New member
چه باری عزیز من؟شما جای خدا داری برای بقیه گناه و صواب تعیین میکنی؟
برای ادمی مثل رائفی پور که میگه پاشنه ی بلند زنا برخ استه از سم جن هست یا شلوار جین به دلیل حرارتی که ایجاد میکنه باعث عقیمی مردان مسلمان میشه و اسن کلمه ی جین شبیه جن هست و همش زیر سر ماسون ها و صهیونیسم هست و .....
برای این ادم غیر نسخه ی روان پزشک چاره ی دیگه ای نیست
در ضمن نسبت دادن روان پریشی به ادمی که زمینو زمانو دشمن و حیله گر وماسون و ... میپنداره اصلا هم توهین نیست:))))
درهرحال توهم توطئه چیزیه که از صدها سال قبل هم در ایران بوده و جالبه که طرفدارانش همیشه خودشونو خیلی زرنگ میدونن و بقیه رو چشم بسته و نافهم

یعنی وقتی یکی چند تا حرف زد که به نظرمون درست نیست باید بهش انگ روان پریشی بزنیم. من خودم کفش پاشنه بلند و شلوار لی می پوشم و عمرا" نمی تونم حذفشون کنم ولی این دلیل نمیشه با بقیه حرفای درستش مخالفت کنم.
تو یکی از تاپیکای دیگه ام نوشتم،قبل از اینکه رائفی پور درمورد فراماسونری حرف بزنه مستد ظهور" arrival " این مسئله رو بیان کرده بود. اگه تا حالا ندیدینش توصیه می کنم حتما" ببینین. این مستندو دو تا مسلمون آمریکایی درست کردن وتو خود آمریکا پخشش ممنوع شده.

درمورد رنگ آبی شاید صددرصد حق با اون نباشه ولی ارزش فکرکردن داره.اصلا" اگه دقت کرده باشی اکثر شخصیتهای کارتونی و تخیلی رو آبی می کشن.مثل اسمورفها،آواتار،مگا مایند و خیلی برنامه های دیگه. منظور اون از کفش پاشنه بلند ،اوناییه که پاشنه شون بیشتر از 10 سانتی متره وباعث میشه کل طول پا صاف به نظر بیاد. اتفاقا" تو یکی از شبکه های مد یه طراح مدلهایی رو آماده کرده بود که میگفت مدل جنی هستن.کفشاشون عین سم اسب بود.

emmy

Member
خوب awwaجان حرفهای ایشان همانقدر که برای شما قابل قبول واثبات شده است برای من و بعضی دیگر از دوستان غیر قابل قبوله....من میگم اگر ما ادعای دموکراسی داریم ودولتمردانمون هم میگن ما آزادترین ودموکرات ترین کشوریم پس با احترام، به عقاید همدیگه وهمه دنیابه نظر مخالفان هم گوش میکنیم .و اینکه من میگم اثبات دلیلش همین است که شما داری تمام حرفهای ایشان را برای دیگران توضیح میدی مطمین باش اگر کسی با نظری مخالفت میکنه همهچیز را در نظر میگیره و الکی مخالفت نمیکنه(البته امیدوارم همه همینطور باشند).تازه جنگ عراق چه ارتباطی به موضوع داشت عزیزم!!!همه چیز را که باهم قیاس نمیکنند.... موفق باشی..

AWWA

New member
خوب awwaجان حرفهای ایشان همانقدر که برای شما قابل قبول واثبات شده است برای من و بعضی دیگر از دوستان غیر قابل قبوله....من میگم اگر ما ادعای دموکراسی داریم ودولتمردانمون هم میگن ما آزادترین ودموکرات ترین کشوریم پس با احترام، به عقاید همدیگه وهمه دنیابه نظر مخالفان هم گوش میکنیم .و اینکه من میگم اثبات دلیلش همین است که شما داری تمام حرفهای ایشان را برای دیگران توضیح میدی مطمین باش اگر کسی با نظری مخالفت میکنه همهچیز را در نظر میگیره و الکی مخالفت نمیکنه(البته امیدوارم همه همینطور باشند).تازه جنگ عراق چه ارتباطی به موضوع داشت عزیزم!!!همه چیز را که باهم قیاس نمیکنند.... موفق باشی..

حرفاتو قبول دارم. اگه منم نظرامو نوشتم برای تحمیل کردن به طرف مقابل نبود. فقط خواستم بقیه بچه ها فقط از روی حرف دو نفر در مورد اون قضاوت نکنن. وسعی کنن اول حرفاشو گوش کنن وبعد تصمیم بگیرن.
تو بی بی سی پرشین خودم دیدم که می گفت اسرائیل حمله به ایرانو به خاطر مجهز کردن مردمشون به لباسهای ضد هسته ای به تأخیر انداختن. با راست ودروغش کاری ندارم،می خوام بگم می خوای باهمچین کسایی دست رفاقت بدیم. ایران حمله کننده نیست ولی حق دفاع داره. ضمنا" تو هرجای دنیا بین دولتمردا خوب وبد هست واین فقط در مورد ایران صدق نمی کنه.

AWWA

New member
اینکه من میگم اثبات دلیلش همین است که شما داری تمام حرفهای ایشان را برای دیگران توضیح میدی مطمین باش اگر کسی با نظری مخالفت میکنه همه چیز را در نظر میگیره و الکی مخالفت نمیکنه(البته امیدوارم همه همینطور باشند) موفق باشی..

نه من نه خود رائفی پور ادعا نمی کنیم تمام حرفاش درسته. خودشم بارها بین حرفاش اینو تکرار می کنه. مطمئن باش اگه کسیم با نظری موافقت می کنه همه چیزو در نظر می گیره والکی موافقت نمی کنه. تأیید اون هیچ سودی به حال من نداره. هر کدوم از ما دلایل خودمونو داریم و این حق رو هم داریم. شمام موفق باشی

Mohammad gh

New member

یعنی وقتی یکی چند تا حرف زد که به نظرمون درست نیست باید بهش انگ روان پریشی بزنیم. من خودم کفش پاشنه بلند و شلوار لی می پوشم و عمرا" نمی تونم حذفشون کنم ولی این دلیل نمیشه با بقیه حرفای درستش مخالفت کنم.
تو یکی از تاپیکای دیگه ام نوشتم،قبل از اینکه رائفی پور درمورد فراماسونری حرف بزنه مستد ظهور" arrival " این مسئله رو بیان کرده بود. اگه تا حالا ندیدینش توصیه می کنم حتما" ببینین. این مستندو دو تا مسلمون آمریکایی درست کردن وتو خود آمریکا پخشش ممنوع شده.

درمورد رنگ آبی شاید صددرصد حق با اون نباشه ولی ارزش فکرکردن داره.اصلا" اگه دقت کرده باشی اکثر شخصیتهای کارتونی و تخیلی رو آبی می کشن.مثل اسمورفها،آواتار،مگا مایند و خیلی برنامه های دیگه. منظور اون از کفش پاشنه بلند ،اوناییه که پاشنه شون بیشتر از 10 سانتی متره وباعث میشه کل طول پا صاف به نظر بیاد. اتفاقا" تو یکی از شبکه های مد یه طراح مدلهایی رو آماده کرده بود که میگفت مدل جنی هستن.کفشاشون عین سم اسب بود.

ببینید اینا فقط مشتی از خروار هستن
وقتی صحبت های کسی به حد هذیان میرسه نسبت دادن روان پریشی بهش چیز عجیبی نیست!
اینکه اکثر شخصیت های کارتونی هم آبی هستن جالبه قبل اینکه به فراماسونا نسبتش بدید به این فکر کنید که دریا آبیه آسمون آبیه و هیچ ربطی به ماسون ها نداره...همین چیزاس که میگم ایشون به شدت توهم توطئه دارن در ضمن پاشنه ی بلند و شلوار جین و همه ی این چیزا هم جزوی از دنیای تجاری مد امروزی شدن و مطمین باشید بگه سودی در تولید و استقبالی در خریدشونن نباشه با موارد دیگه جایگزین میشن و این نیاز بازاره که تولید اونارو توجیح میکنه نه سم جن و جن و پری و رائفی پور:))...
فراماسونری هم من منکر وجودش نیستم بلکه میدونم که هست و بسیار هم قدرتمندن ولی نه دیگه تا حد جنون که همه چیز جهان رو به اونا نسبت بدیم و بگیم که دارن دنیا رو بر علیه اسلام و نظام ما کنترل میکنن!!!!!!

اینم یه پی نوشت راجب رنگ آبی

رنگ آبي از لحاظ رواني نوعي تسكين دهند بوده و براي دردهاي عصبي و بيداري بسيار مفيد است‌. دكتر مك فوتون علت اين مسئله را در خنثي كردن هيدروژن كربن اضافي از طريق توليد اكسيژن لازم توسط رنگ آبي مي‌داند. اين رنگ حرارت اضافه بدن را كاهش مي‌دهد و براي بيماران تب دار، كم خواب‌، عصبي‌، وسواسي بسيار مفيد است‌. براساس اين كه رنگ آبي نوعي حالت سردكنندگي دارد و نبض و تنفس را متعادل مي‌كند. رنگ آبي نوعي آرامش دروني به فرد مي‌دهد و به او كمك مي‌كند تا بيرون گرا باشد و براي آرامش يافتن و گشاده‌رويي در مقابل ديگران بسيار مناسب است‌. آبي مظهر دوستي و صداقت‌، روشني و آرامي كنايه از وفاداري است و نوعي توازن و هماهنگي بين فرد و سايرين برقرار مي‌سازد.
رنگ آبي، رنگي درون گرا و سرد است اما از نظر معنوي بسيار عميق و احترام برانگيز مي باشد. از نيروي آسماني و بيكرانه اي برخوردار است كه مي تواند مخاطبين خود را با تاملي دروني فراخواند.....حالا میشه فهمید چرا شخصیت هایی که برای بچه ها ساخته میشن اکثرا به رنگای آبی هستن:)))

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
رنگ آبی از بهترین رنگاست و من هیچ مشکلی باهاش ندارم. اما دیگه هیچ رنگ دیگه ای همچین اثراتی نداره؟؟ سبزو سفیدم آرامش بخش ونماد صلحن.اما از لحاظ آماری بیشتر از رنگ آبی تو کارتونا وفیلما استفاده میشه. باشه احتمال تصادفی بودنش قبول.
تو احادیث ما به طور مشخص درمورد تک چشم صحبت شده،مخصوصا" چشم چب. یعنی یه جورایی مسیرو به ما نشون دادن.اون تک چشمی که روی دلار آمریکاستم اتفاقیه؟ هرم وآبلیسک(abelisk) اتفاقیه؟! حضرت ابراهیم(ع) یه ستون سنگی ساخته بود به شکل آبلیسک که یه حاجی باید بهش سنگ بزنه تا حجش درست باشه. حضرت ابراهیم(ع) دقیقا" به ما نشون داده که در مقابل اینا هشیار باشیم.ای کاش حق با شما باشه و حرفای اون اشتباه. ولی یه بارم که شده ....فقط یه بار نه بیشتر، از خودتون بپرسین اگه حرفایی که میزنه درست باشه چی!!!!!!!

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
این پوستر کارتون" مانستر اینکه". تو لب تابم این کارتونو دارم . دیدمش و خیلیم خوشم اومد. ولی به نظرم اومد، اینجا گذاشتنش بد نیست. قسمت راست یه هرم هست که مدل رأسش با قسمت پایین متفاوته. قسمت چپ شکل یه آبلیسکه(شبیه همونی که تو مکه هست) و اون موجود آبی وتک چشم. نودونه درصد احتمال میدم بدون منظور بوده و یک درصد هم میشه احتمال داد که هدفمنده.

unkwjxzikqmsyhv28yj.jpg

AWWA

New member
جای pcr جون خالی !!داداش هر جایی هستی بیا ، بحث داغیه.. !!

آره به خدا.بحث کردن با اونو خیلی دوست دارم، با اینکه نظراتمون شاید مخالفم باشه.خیلی منطقیه. حتما" بچه های اینجام اونطورین ولی من هنوز کاملا" باهاشون آشنا نیستم.

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
بابا برقی این عکس توهم مشکوکه نکنه تو هم ماسونی؟؟؟؟؟؟:smiliess (11): اعتراف کن.......:25r30wi:

shima.p

New member
خیلی دوس دارم توو این بحث شرکت کنم ولی به دلیل اینکه بحث در اینجا آب در هون کوفتنه دس ار این کار میکشم
البته بهتون بر نخوره ها ..... خودمون هستیم کسی نیس !!!!!!!!!!! حقیقته دیگه...
ولی فقط خواستم بگم بدون اینکه حرف طرف مقابل رو بشنوین بهش تهمت و افترا نزنین.اون ادم هم برا خودش شخصیت داره.یکم احتمال بدیم که شاید ما هستیم که اشتباه میکنیم اونوقت اگه کسی بیاد توو این تاپیک و اون فرد رو نشناسه و فقط اسمشو بشنوه و برداشت اشتباه کنه ما مسئول هستیم

ba ba barghi

Well-known member
بابا برقی این عکس توهم مشکوکه نکنه تو هم ماسونی؟؟؟؟؟؟:smiliess (11): اعتراف کن.......:25r30wi:

اخه این چه حرفیه ؟؟؟ اقا من اصلیتم ایرانیه!!!همون سیبیلوه بود !!!تو تی وی ،پیام های بازرگانی!!!!!من بابام اونه !!!!با ادیسونم کاری ندارم !!!!!!:dadad4:

لطفن از بحث خارج نشوید!!!:smiliess (6):

matin

New member
مطلب باحالی بود مرسی !!! این نشون میده ذهن یه مشت پارانوئید چقدر بده چه داخلیش چه خارجیش !!! البته ساده بودن هم بده ها !!! ولی زیاد شک کردن و اینکه بخوایم بگیم همه نشستن مارو نابود کنن بده !!!!

AWWA

New member
اینم یه تعداد از اون کفشایی که گفتم:

u8mxssyl4iywwucchjcv.jpg

ubolcyoisay61tgxgmpi.jpg

eactb0kbc27q106s5rj1.jpg

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
جل الخالق

از دست این انسان دو پا!

ینی کسیم اینا رو میخره؟

Taraa

Well-known member

تاراجون اینا مدلای جدیدن. شماره کفشت چنده ؟ هرکدومو دوست داشتی بگو برات پست می کنم. :ad54ad::thumbsupsmileyanim:

من خیلی وقته خرید نرفتم

ینی اینا تو بازارای خودمونم اومده؟!

نگو آره که قبل از اینکه به مردم شک کنم، به عقل دولتمردامون شک میکنم!

AWWA

New member
نه عزیزم نگران نباش. فکر نکنم تو هیچ جای دنیا اینا طرفدار داشته باشن.مگه تو مجالس نعوذ بالله شیطان پرستا.

بالا