AWWA
New member
چه باری عزیز من؟شما جای خدا داری برای بقیه گناه و صواب تعیین میکنی؟
برای ادمی مثل رائفی پور که میگه پاشنه ی بلند زنا برخ استه از سم جن هست یا شلوار جین به دلیل حرارتی که ایجاد میکنه باعث عقیمی مردان مسلمان میشه و اسن کلمه ی جین شبیه جن هست و همش زیر سر ماسون ها و صهیونیسم هست و .....
برای این ادم غیر نسخه ی روان پزشک چاره ی دیگه ای نیست
در ضمن نسبت دادن روان پریشی به ادمی که زمینو زمانو دشمن و حیله گر وماسون و ... میپنداره اصلا هم توهین نیست)))
درهرحال توهم توطئه چیزیه که از صدها سال قبل هم در ایران بوده و جالبه که طرفدارانش همیشه خودشونو خیلی زرنگ میدونن و بقیه رو چشم بسته و نافهم
یعنی وقتی یکی چند تا حرف زد که به نظرمون درست نیست باید بهش انگ روان پریشی بزنیم. من خودم کفش پاشنه بلند و شلوار لی می پوشم و عمرا" نمی تونم حذفشون کنم ولی این دلیل نمیشه با بقیه حرفای درستش مخالفت کنم.
تو یکی از تاپیکای دیگه ام نوشتم،قبل از اینکه رائفی پور درمورد فراماسونری حرف بزنه مستد ظهور" arrival " این مسئله رو بیان کرده بود. اگه تا حالا ندیدینش توصیه می کنم حتما" ببینین. این مستندو دو تا مسلمون آمریکایی درست کردن وتو خود آمریکا پخشش ممنوع شده.
درمورد رنگ آبی شاید صددرصد حق با اون نباشه ولی ارزش فکرکردن داره.اصلا" اگه دقت کرده باشی اکثر شخصیتهای کارتونی و تخیلی رو آبی می کشن.مثل اسمورفها،آواتار،مگا مایند و خیلی برنامه های دیگه. منظور اون از کفش پاشنه بلند ،اوناییه که پاشنه شون بیشتر از 10 سانتی متره وباعث میشه کل طول پا صاف به نظر بیاد. اتفاقا" تو یکی از شبکه های مد یه طراح مدلهایی رو آماده کرده بود که میگفت مدل جنی هستن.کفشاشون عین سم اسب بود.